zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojny miast

Be happy :)
07-05-2005, 21:47
Dlaczego zostal porzucony taki fajny pomysl z wojnami low leveli? Ostatni raz czytalem o takiej wojnie na Hiberni i od tego czasu nic nie slychac(dalej jest temat o zapisach do drugiej edycji) a chetnie bym wziol udzial w czyms takim. Czy moze tez sie odbywaja takie wojny a ja nic o nich nie wiem i niepotrzebie pisze o tym. Jak tak to dajcie znac gdzie i czy mozna sie jakos dolonczyc(mnie interesuje jedynie Hiberna) a jak nie ma to mozna by pomyslec o zorganizowaniu czegos takiego, bo to dobra okazja do wyzycia sie.

Polinik
07-05-2005, 22:20
To zorganizuj sam.

szoopa
07-05-2005, 22:31
Ehe... Wyobraz sobie ze bije sie 20 osobowa gruupka 10-14 levelowcow. Wszyscy z czachami. Nagle wpada royal pall i robi sobie mass pk waszym kosztem... kurde swietny pomysl! :D

Be happy :)
07-05-2005, 23:04
Robisz problemy tam gdzie ich nie ma. Pomysl taki mi przyszedl po obejrzeniu jednego filmu z tibia.de (tu daje link do niego jak ktos chce zobaczyc ale nie musi zeby potem nie krzyczal ze keyloger : http://rapidshare.de/files/1627670/newbie_war_senja.rec.htm) i wydaja sie to byc dobra zabawa.

szoopa
08-05-2005, 12:44
Obejrze i zeedytuje... chociaz to chyba kiepskie miejsce na filmy...
edit.
Lol na początku to wyglądało jak wojna secesyjna... 2 rzędy panów stały przed sobą... i gadali :P Rotfl potem sie rozkręciło a ten ich trap... em... :P Ogółem pomysł Twoj jest niezły ale naprawde ciężki do wykonania.