Pokaż pełną wersje : Poziom Inteligencji Dobrych Graczy.
Więc. Streszcze to dość szybko. Poszedłem zobaczyć dzisiaj pod kazoo, poszukać slimów. Chciałem zobaczyć ile jest ich na respawn'ie itp. Nie miałem zupełnego zamiaru expić na guardach lub tych slimach. Podczas Tej Wyprawy Spotkałem Wręcz Uzdolnionego obcojęzycznie towarzysza z Venezueli. Oto relacja ze spotkania:
http://img.photobucket.com/albums/v470/mamlagi/2a57618a.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v470/mamlagi/efa4b1e7.jpg
Poszedłem sobie kulturalnie choć mogłem go bez najmniejszego problemu zabić. Wątpie żeby nosił przy sobie też 20 BP UH...=) Niestety, nasz "geniusz" zdązył podzielić się informacjami z równie uzdolnionym przyjacielem..:
http://img.photobucket.com/albums/v470/mamlagi/5a737996.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v470/mamlagi/74f7c67a.jpg
Co o tym sądzicie:>?
Ehh... nie ma to jak nieporozumienia związanie niedomówieniami/nieznajomością języka angielskiego (zwanego międzynarodowym)...
johnnny_b
08-05-2005, 00:41
hehe... higt lvle a mowic nie umia po angiesku zadobrze :D , dotego nóóbowsko :D
co za kretyni z tych kolesi... zaloze sie ze byli BR'S:P
Royal Drizt
08-05-2005, 09:02
@UP
Więc. Streszcze to dość szybko. Poszedłem zobaczyć dzisiaj pod kazoo, poszukać slimów. Chciałem zobaczyć ile jest ich na respawn'ie itp. Nie miałem zupełnego zamiaru expić na guardach lub tych simach. Podczas Tej Wyprawy Spotkałem Wręcz Uzdolnionego obcojęzycznego towarzysza z Venezueli.
Niechcę być niemiły, ale naucz się czytać ze zrozumieniem :P
To jest przyklad dlaczego jezyk angieslki jest wazny na calym swiecie. "wana problem?" omg ^^
zapewniam Cię, iż angielski który Ty zaprezentowałeś również nie przedstawia przyzwoitego poziomu.
Danthorr
08-05-2005, 09:21
"where are is slimes" Jesli tak mowisz to nie masz zadnego prawa wysmiewac sie z ich angielskiego...
pozatym czemu ma sluzyc ten temat?
To brazilijczycy -.-.Ja naprzyklad umiem sie z nimi dogadać ,jasno mówil zebys sobie poszedl.
Evil Ligon
08-05-2005, 11:00
Czyli uważasz że bez problemu pokanołbyś 65 sorka i 51 Pall 49 knightem =]
Ale oni pewnie tk głupi byłi że nie wiedziele co to sd ^.-
Arathorn
08-05-2005, 11:08
taaa...
br i venezuele itp to z reguły są uzdolnini językowo, dość często z takimi gadam rozmowa wygląda mniej więcej tak:
BR: Selling bp uh msg me!!
JA: I buy
BR: br?
JA: no
BR: [gada po brazylijsku]
JA: I don't understand you, men
BR: [dalej po brazylijsku]
JA: I don't understand you, men
BR: Bye
i w ten sposób nie mam bp uhow
x)
Shardzik
08-05-2005, 11:10
Po 1. Ani Ty ani oni nie Znali dobrze angielskiego.
Po 2. Czy znajomość języka = Inteligencja? Nie sądze.
Po 3. Jak tu już było na górze 'Where are is" N/C najpierw myślałem że to jest ten towarzysz z Venezueli
*poprawka
kani_mani
08-05-2005, 11:41
Szkoda słów. Po prostu analfabetyzm językowy. Zastanawiające jest jak oni zrobili takie lvl? Jak poradzili sobie np. ze sprzedawniem itemów itp... 8o
zapewniam Cię, iż angielski który Ty zaprezentowałeś również nie przedstawia przyzwoitego poziomu.
Zapewniam Cię iż wiem, że angielski nie jest moją mocną stroną. Umiem go na tyle aby porozumieć się z innnymi ludźmi. Gramatyka mi do szczęścia nie potrzebna. Nie studiuje anglistyki :P. Nigdy niespotkałem się z tym, aby ktoś nie rozumiał co mówię.
@ Lord shard: Na gramatyke zwracam uwagę gdy pisze posty na forum, lub gdy rozmawiam z kimś kto tego wymaga. Pozatym po co większy wkład w pisownie jeżeli Ci ludzie nic nie rozumieli?
Czyli uważasz że bez problemu pokanołbyś 65 sorka i 51 Pall 49 knightem =]
Ale oni pewnie tk głupi byłi że nie wiedziele co to sd ^.-
Palka bez problemu, musi mieć troche capa na jakikolwiek lootbag, więc nie ma więcej UH niż ja. Pozatym jest niska różnica lvl, + guardy w około, i też miałem jakieś f-bombki.Do tego pall'e zazwyczaj gdy mają mane używają witek.Więc o utanihur wkoncu sobie by mógł tylko pomarzyć. Ja noszę zawsze BP MF'ów więc z dogonieniem go nie było by problemu. A Sorcka nie było w tej kopalni. Zdążyłbym zebrać ekipe żeby go zabić.
Takie Sobie Coś z Julery
08-05-2005, 12:04
up ;
nie sądzę, BR są szybcy w tej robocie :(
-------------------------
jeśli chodzi o noobostwo BR to ma taki przykład
Ja:I sell bp uh
BR:i buy, plx
Ja: Ab?
BR: no, br <cośtam po brazylijsku>
czemu ma służyć ten temat? ty też kiepsko mówisz po angielsku, więc się nie śmiej...
To brazilijczycy -.-.Ja naprzyklad umiem sie z nimi dogadać ,jasno mówil zebys sobie poszedl.
ty mala rasistowska 13 letnia cio.to idz lepiej popros mame zeby ci wytlumaczyla co to jest tolerancja i sam wcale nie jestes madrzejszy niz typowy brazy;ijczyk to wlasnie polacy twojego pokroju psuja opinie o nas ... X(
Chcialbym zauwazyc, ze ty swoim angielskim rowniez sie nie popisales. Na twoim miejscu wstydzilbym sie pokazac tych ssow ze wzgledu na to jak ty sie poslugujesz tym jezykiem.
Deythwen
08-05-2005, 18:27
Wiesz, prawda jest taka, że ty też nie pochwaliłeś się szczytami anglistyki. Jak doszli do takich lvl? Tak jak ty - umieją prosto przekazać myśl. Bardzo jasno i klarownie mówiłi "idź sobie" że ty nie słuchałeś i naprzykszałeś się - nie ich wina :) Po co mają pisać poematy? Zrozumiałes za pierwszym razem, no nie?? :D
No jak ma sie dogadac anglik z brazukiem xD
ANg:hi:
Br:oi
Br:br?sim?
Ang:no
zawsze jest taka gadka z Br ,jezeli nie maja translatora lub innego programiku to sie znimi nie dogadasz :P ;)
osobiście uważam że nieznajomość języka angielskiego nie jest ujmą dla nikogo
nie każdy ma warunki żeby sie go uczyć itd
ja na ten przykład mam w szkole język niemiecki zaawansowany a angielski podstawowy i nigdy nie będe umiał angielskiego bo mamy facetke która mówi do siebie i nie wiadomo o co jej chodzi
a tacy brazylijczycy/wenezuelczycy możliwe że nie mają w szkole żadnego języka obcego więc skąd mają umieć rozmawiać po angielsku(albo są to ludzi 10-12 lat i jeszcze nie mieli styczności w szkole z językiem obcym)
/\/\ienki
09-05-2005, 07:15
co do tematu
ja tam high lvli nie widzialem -.-
mhmnn ten koleś miał może te 90 iq....
az sie nie moge powstrzymac zeby swoich nie dorzucic:
http://pawel.adamczyk.net/Screeny/advance0002.jpg
http://pawel.adamczyk.net/Screeny/advance0003.jpg
pancras dragonheart -.-
looknijcie na tibia.com lvl
Jojo Ninja
09-05-2005, 08:24
mmmm, szczerze mowiac na temat tematu i pierwszych ssków to twój jak i ich "inglisz" jest naprawde mierny więc nie ma co sie podniecać chociaż ty wiedziales co piszesz ;P, a on juz chyba nie bardzo :D
Warlord Xion
09-05-2005, 08:26
ty mala rasistowska 13 letnia cio.to idz lepiej popros mame zeby ci wytlumaczyla co to jest tolerancja i sam wcale nie jestes madrzejszy niz typowy brazy;ijczyk to wlasnie polacy twojego pokroju psuja opinie o nas ... X(
lol ,wiesz co ,idź sie lecz .Nawet nie wiesz co to jest tolerancja .A i polacy jego pokroju ulepszają opinie o nas ponieważ mają talent do negocjacji .
@Topic :Ten temat jest bez sensu ,a jego autor w ogóle ja nie wiem co tu robi ten temat .Gdyby każdy zrobił historie o brazylijczykach to by tego było pełno .Po drugie czemu to jest w zdjęciach ?
Nie wiem czy ktos juz to pisał ale nie każdy musi umieć płynnie posługiwac się angielskim :/
Np. Oni są z Wenezueli,więc NIE MUSZĄ posługiwać się innymi językami ;/
@Evilus
Skoro już o tolerancji mowa,to nazwe narodu lub członka innego narodu pisze się z dużej litery,bo jest to dowód że szanujesz ten kraj...A ty napisałeś z małej więc się tam nie pień do innych tylko sam się edukuj ;)
Więc. Streszcze to dość szybko. Poszedłem zobaczyć dzisiaj pod kazoo, poszukać slimów. Chciałem zobaczyć ile jest ich na respawn'ie itp. Nie miałem zupełnego zamiaru expić na guardach lub tych slimach. Podczas Tej Wyprawy Spotkałem Wręcz Uzdolnionego obcojęzycznie towarzysza z Venezueli. Oto relacja ze spotkania:
Poszedłem sobie kulturalnie choć mogłem go bez najmniejszego problemu zabić. Wątpie żeby nosił przy sobie też 20 BP UH...=) Niestety, nasz "geniusz" zdązył podzielić się informacjami z równie uzdolnionym przyjacielem..:
Przyjacielu najpierw ty powinienes zweryfikowac to co muwisz puzniej mozesz oceniac innych bo TWuj jezyk angielski jest takze PATHETIC.
Shardzik
09-05-2005, 16:28
az sie nie moge powstrzymac zeby swoich nie dorzucic:
KUT
Pancras dragonheart -.-
looknijcie na tibia.com lvl
No, mi też przysłał ale tak go zjechalem że powiedział : Cytuje: Fuck you noob.. (zbyt inteligentnie go zjechalem)
Mack Abadrak
09-05-2005, 16:53
Twój "angielski" jest perfekcyjny, zwłaszcza stwierdzenie:
"where are is slimes?" znaczy mnie więcej "gdzie są jest silmy?"
Jeśli kogoś gnębisz za nieznajomośc angielskiego to sam powinieneś go znać...
Dragon Fire Master
09-05-2005, 18:07
to jest przykład noob i nieuków
wana hunted? problem? ok?ok? blz
Hm..Dziwne zjawisko. Z jednej strony krwiożercza bestia grożąca graczom, a z drugiej niepewny młodzieniec, który z miłości do świata najpierw pyta :P
Szahereza
09-05-2005, 19:03
a tacy brazylijczycy/wenezuelczycy możliwe że nie mają w szkole żadnego języka obcego więc skąd mają umieć rozmawiać po angielsku(albo są to ludzi 10-12 lat i jeszcze nie mieli styczności w szkole z językiem obcym)
głupoty gadasz!!mam około 4 kolegów(br/wene~) na kilku światach i mówie ci że oni mają język angielski w szkołach , i często jest tak że olewają to albo po prostu są za głupi na to!!tych 4 to po prostu ładnie im szło ,aż się zdziwiłem że to brki :baby: a więc nie mów że oni nie mają styczności!!
Chessterr
09-05-2005, 19:37
Nie które hight levele takie są....
Hmm, wątpie w to, że ktokolwiek tutaj zna gramatyke angielską jak i polską w 100%.
Nie jestem orłem w języku angielskim, ale z każdym z kim rozmawiam po angielsku jak dotąd sie dogadałem.
A tamten pan, poprostu widać że znał kilka słówek, i niestety z takim sie nie dogadasz.
Denerwują mnie ludzie któży zaczeli pisać że gosciu który robił ss'a nie błyszczał gramatyką, ale potrafi się dogadać po angielsku.Więc zanim coś powiecie na temat poziomu gramatyki zastanówcie się jaki Wy posiadacie.
Pozdro
a chyba to pierwszy i ostatni raz tak jest... heh... nieraz widziałem sorca ponad 80lvl i mówi do knighta ,,armor me" :D dobre....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.