Pokaż pełną wersje : gdzie do depo
Chciałem sie dowiedzieć jak dojść do depo w Kazordon. Wiem gdize sa kopalnie bo tam expie. Ale potem musze zanosić do Carlin:/. Byłem w takiim miejscu że po bokach sa 2 wierze potem schodkami sie idzie pod ziemie przełazi mostkiem nad lawa ( na mapce jest takie zielone kółko zaznaczone) to tam? jak dalej iść?
Lord optyk
05-03-2004, 21:17
a po co do Carlin najlepiej być w ab nie masz daleko i możesz wykonywać regularne kursy miedzy ab a kopalniami
8)
Ab to doskonały pomysł prawie brak pk i blisko czego może jeszcze chcieć newbie??
powiedzmy ze stoisz przed gosciem ktory sprzedaje bronie. idziesz w odwrotna strone jak sie schodzii tam sa schodki. wchodzisz schodkami do gory i jestes w depo
A gdzie jest ten facet co bronie sprzedaje?
Bofedojo
06-03-2004, 13:54
Mapa kazo (http://www.tibia.pl/map_kazordoon.php) Tutaj masz pokazane gdzie jest depo, patrz punkt nr 2. Zeby dojsc trzeba tak isc najpierw schodzisz do tego zielonego punktu na poziomie 1, potem nizej na poziom 2, potem idziesz do punktu 13 i przed nim jest zejscie w dol. Jestes na 3 poziomie, idziesz na wschod, potem na polnoc, lekko na wschod i na polnoc, potem na wschod i wchodzisz na pierwsze schody jakie napotkasz. Jestes znowu na poziomie 2, idziesz na wschod i zaraz sa schody i wchodzisz w nie. Jestes na poziomie 1 i dalej kierujac sie mapka idziesz do 2 punktu.
A po drodze sa jakieś potworki?
Bofedojo
06-03-2004, 19:17
Taaaaak lepiej wziasc UHy bo tylko raty po drodze chodza.:D:D:D (zart)
sa bardzo silne potworki takie jak rat :P
tylko 1 rat chyba po drodze
a gdzie można blank runy kupić?
Dj Nekro
08-03-2004, 19:10
:D ?( :D ?( :D
W sklepiem magicznym ]chyba] czarow dla czarodziejow
Ale na tej mapce jest zaznaczona tylko gilda rycerzy. czyli po runy musze do Carlin or Thais lecieć?:/
Oczywiście, że można kupić czyste runki w Kazordoon .. Nie rozumiem po co pytasz o to na forum.. nie łatwiej się spytać kogoś w grze ?? Łatwiej pokazać niż opisać .. napewno ktoś cię zaprowadzi ..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.