Pokaż pełną wersje : Paczki - czyli jedna wielka niewiadoma :/
Witam !
Mam wielkie pytanie, nie tylko dla wielkich ludzi :P
Może ktoś mi powiedzieć jak się wysyła paczki ?
Próbowałem pare razy i nic. Dzięki z góry za podpowiedz ...
Kupujesz paczkę u NPC, w zależności od miasta różnie się nazywają
Hi
parcel
yes
Kosztuje 10gp i dostajesz paczkę i etykietę. Na etykiecie w pierwszej linijce wpisujesz imię osoby, do której chcesz wysłać paczkę, a w drugiej linijce miasto, w którym ta osoba będzie mogła tą paczkę odebrać. Wsadzasz etykietę oraz rzeczy jakie chcesz wysłać do paczki, a paczkę rzucasz na skrzynkę pocztową (niebieska, stoją sobie w róznych częściach miasta; zawsze jest jakaś w depo)
No i nie można użyć tej samej paczaki 2 razy (poczta ja stempluje :)) )
A jak coś zrobisz nie tak, to będzie wyglądało jakbyć normalie położył paczkę na skrzynce pocztowej.
wlasnie przez wysy;aie stracilem 50k bo zle wpislaem podajze miasto i paczka byla na skrzynce i jakis noob podsedl i zabral ja :(
Buehheee, a tamten koleś opowiadał kumplom:
Nie zgadniecie co, jakiś noob nie umiał zaadresować paczki i zarobiłem 50k :D
Gonzo von Krenzel
06-03-2004, 09:47
Coś nie wydaje mi się, że straciłeś 50k, ponieważ jesteś chyba newbie jak nie umiesz wysłąć paczki a 50k to jest kwota, którą początkujący nie dysponują...
P.S. Następnym razem użyj czarodziejskiego zaklęcia, które można użyć ciskając przycisk "SZUKAJ" na górze ekranu.
jaaki walek ma 50k a parcela nie umie wyslac lolz
Wlaśnie uwazajncie na parcele
Próby okradzenia to najczesciej przynajmiej na ISARZE :
Pisze do ciebie MEDIONTA DEL'TORO i mówi że mam mu wyslać sprzty parcelem albo cie rooknie ale te sprzety masz mu wyslac na uh makera :) (bo tak naprawde medionta del'toro ma 1 lvl)
Albo jest taka sama sytuacja tylko że on od ciebie to kupuje i mówi ze on jets na Huncie i nie mmoze teg wyslac i ze on ma wyzszy lvl to ci napewno nie oszuka i ze na uh makera masz send a tam... ty wysylasz 1 a tu kasy nima :) ( ci ludzie ssa smieszni)
pytanie a czy da się wysyłać paczki między serwerowe? np:
Amera-Hiberna??
Podpalacz
14-03-2004, 22:07
Uwazaj zeby na skrzynce nic nie lezalo bo wtedy parcel nie wpadnie:))) a wogole to najlepiej nie kop parcela przez cale depo bo na 150% jakis zlodziej depotowy sprobuje CI ja podpier*****. no i jak wrzucasz do skrzynki to najlepiej zeby nikt obok nie stal bo starczy ze zrobisz literowke w miescie albo imieniu gracza i mozesz cos stracic:/
Pozdro
NIE miedzy swiatami nie mozna
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.