Pokaż pełną wersje : Tibia -->Spotkanie Wrocławskich graczy
Cerverius
05-03-2004, 21:35
Wrocławscy Tibianie łączcie sie :))
Proponuje zorganizować spotkanie wszystkich chętnych graczy z Wrocławia i okolic :]
Prosze abyście pisali czy podoba wam sie ten pomysł i czy przyszli byście na takie spotkanie :)
Hejo. Ja chętnie przyjde.
Kiedy miałoby być to spotkanie.?
Cerverius
05-03-2004, 22:39
Hmm
Miejsce jeszcze sie ustali :)
Prpopnował bym "Czeski Film" łatfo trafić i w Rynku :)
Ale miejsce sie ustali jeśli wogule ktoś bedzie chciał przyjść :P
Narazie jast nas dwóch :P
dobry pomysł
piszę się na to i proponuje spotkać się w sobotę albo niedzielę(wiadomo-wolne :D )jest tylko jedno pytanko:
co będziemy tam robić ?
Cerverius
07-03-2004, 21:02
Jak to co będziemy robić. . .
Głupie pytanie. . .
pić i rozmawiać o Tubi i czym tam jeszcze sobie wymyślimy
No i oczywiście sie napijemy :P
Tylko że narazie za mało jest chętnych
P.S.
Czy wspomniałem o tym że sie napijemy :]
Ja jestem za zwłaszcza na wzmianke o piciu ale pogadac by se mozna było np. podzielić sie sekretami i doswiadczeniem w tibi :D
Cerverius
07-03-2004, 22:56
O tak pogadać bym bardzo chciał o Questach
Bo tu na forum nie można :(
Wiewiur , Roscoe i Starkey jeśli macie kumpli grających w Tibie namówcie ich na spotkanko :]
Dobre piwko nie jest złe :P
Gonzo von Krenzel
07-03-2004, 23:17
Ja chciałem tylko Wam z dobrego serca poradzić, że jak chcecie żeby było Was 5 na spotkaniu to musicie mieć ~15 osób na forum, które zadeklarowały się przyjść. Ja z kilkoma osobami oraganizowaliśmy takie spotkanie w Szczecinie (można znaleźć temat na forum) i niestety niezabardzo wypaliło. Z kilku osób, które na 100% miały przyjść przyszły dwie osoby - ja i GEWOF (tu pozdro :D ). Więc naprawdę jak tylko 4 osoby mają przyjść to radzę wogle z domu nie wychodzić bo jeden zachoruje, drugi do babci pojedzie, trzeciemu rodzice nie pozwolą a czwarty będzie sam na spotkaniu i zonk...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.