Pokaż pełną wersje : Morgana war
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=80624
To jest filmik z tibia.de z dzisiejszej wojny na morganie
Impression vs Avis
ragafewee
08-05-2005, 17:32
ciekawe kto wygra ostatecznie ;p ten bedzie rządził :) Gram na morganie i nie jestem za zadna strona bo jeszcze mnie u***** :evul:
Szahereza
08-05-2005, 17:45
Znowu to avis ,obejrzę filmik za chwile i zapewne avis znów wygra bo się nachapało na początku servera !! zobaczymy czy znowu rzucają się na cała gildia albo większością + nie zrzeszeni na grupkę kilku osobową!! :baby:
narQ!
morgana jest nasza proste. nie pasi ci to wy*******aj bo i tak dostaniesz w*******.
Cye
polacy nie pograja na morganie( wyjatek kilku)
Szahereza
08-05-2005, 19:46
Założymy się że będziecie panować 1 miech ,max do 2!!
bo znajdą się lepsi ale zaczną na was robić repoty za red skulle albo inne sprawy ,zacznie się tak że kilka gildii rzuci się na was! i nie których z was będą hakować i mam nadzieje że ciebie też ,bo się zachowuje jak dziecko że od razu klniesz!
tyle !
patrikoz
08-05-2005, 22:25
Założymy się że będziecie panować 1 miech ,max do 2!!
bo znajdą się lepsi ale zaczną na was robić repoty za red skulle albo inne sprawy ,zacznie się tak że kilka gildii rzuci się na was! i nie których z was będą hakować i mam nadzieje że ciebie też ,bo się zachowuje jak dziecko że od razu klniesz!
tyle !
Popieram :]
Demonic Ty miales 80 lv ek? widzialem filmik z DLa solo i n00b jestes ;] to na tyle, cya :D
morgana jest nasza proste. nie pasi ci to wy*******aj bo i tak dostaniesz w*******.
Cye
polacy nie pograja na morganie( wyjatek kilku)
Zebys sie nie zesral :P
A tak btw to ciebie na ani jednej bitwie nie bylo wiec nie komentuj
HAIL IMPRESSION
AVIS SUX
Avis...
Sam biore udzial w wojnie oczywiscie po stronie impression :cup:
Lvl: 16 :baby: 39( mialem zanim zaczela sie wojne X( )
Voc: Knight
Skills: Nie sprawdzalem nawet ;(
Z NIECIERPLIWOSCIA IMPRESSION CZEKAN NA NWOY SERWER 8o
Aby nie było tam też takiego "Avis"
Btw: Demonic, nigdy nie uwierze, że masz 15 lat. Zachowujesz się jak 5-latek -.-. Jak tak chcesz być w tym Avis to im pomoż a nie expisz...
-=DanieL=-
11-05-2005, 14:48
Znów avis wygrało ;] dobze ze znam crisa i metooda to mnie niebiją i takie mam szczęście bo lubie ten server ;]
Znów avis wygrało ;] dobze ze znam crisa i metooda to mnie niebiją i takie mam szczęście bo lubie ten server ;]
Lol ja tez znam duzo osób z avis ale zauwazcie ze wole zabic takich noobów niz z nimi tzrzymac 8o
Z NIECIERPLIWOSCIA CZEKAMY NA NOWY SERWER
Tam nie bedzie zadnego avis...
Juz my sie o to postaramy :]
Ja tez gram na morganie,ale narazie jestem bezstronny :P
Legendary Dratinis
11-05-2005, 19:14
X( przez to rypane avis musze sie przenies na inny serv. X( ;( ;( ;(
Zebys sie nie zesral :P
A tak btw to ciebie na ani jednej bitwie nie bylo wiec nie komentuj
ty glupie jestes chyba. zoabczycie mozecie possac morgana jest nasza.
Wiesz gdzie mozesz wsadzic sobie te morgane ?? X(
I tak wiadomo ze All Avis to nooby szczególnie ci z morgany :cup:
HAIL IMPRESSION
TY 10 letni noobie!!! Nawet sensu mojej wypowiedzi zrozumiem nie potrafisz. Ktory z twoich ownerow pisze na forum??? Twoja to moze byc tylko twoja matka i to co wysrasz, a na zadnej bitwie cie nie bylo bo jestes TcHóRzeM! xD
Marihuanka
12-05-2005, 17:55
i co sie klucicie ?! :P
heh jak wam niepasuje zabijanie i pa to zacznijcie grac na nonpvp:D
a jesli chodzi o ciebie demonic to i ja cie niewidzialem zbytnio w akcji :P
//aessa
Demonic sie tak nie odgrazaj, bo jeszcze nie wiadomo czy Ty pograsz, jak wbijesz za duzy lvl i Avis uzna Cie za zagrozenie to Cie zabija ...
Gralem na Morganie juz nie gram wlasnie ze wzgledu na Avis ...
Pozdro dla wszystkich znajomych z Morgany --> moja rada zmieńcie serv Avis zacznie samo siebie okradac i huntowac :P
@up avis juz powoli sie rozsypuje
@Demonic Zachowujesz sie jak moj 10 brac cioteczny (Podnieca sie byle gownem) Poprostu najwiecej gadasz a najmniej robisz
P.S nie zmieniajce serwa :P
@up:
Avis sie po woli rozsypuje od dawna... tylko to powoli moze jeszcze potrwac...
ragafewee
13-05-2005, 19:46
8o fakt avis sie rozpada, nawet sami siebie nie umiecie sie poszanowac. Tak to zaje*** szwedów na pandori i innych servach, t oteraz sami polacy sie zabijaja nawzajem bez snsu panowie! :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Hano Apokalipsa
14-05-2005, 08:09
Avis to banda idiotów, która mysli ze moze wszystko, niszcza kazda gildie ktora moze stanowic zagrozenie, zniszczyli Hero na przyklad - Avis SUX!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.