Pokaż pełną wersje : Noobki na ORC LAND - HARMONIA
Lord River
08-05-2005, 16:52
obczajcie sobie poszlo 4 osoby i 3 dedy:P
http://rapidshare.de/files/1553431/orc_land_ja_i_inni.rec.html
LOL !
Ja na orcland EXPIE od 24 lvlu ...Musze ten filmik obejrzec;)
PalAnonim
08-05-2005, 21:33
W pyte walony.... Jak bym tam deadnal, niewazne co bym stracil nie wracal bym tam.... Tak wogole to jaki lvl ma gosc ktory bloczyl warlorda??
Sadzac po filmiku moge stwierdzic ze nie jestscie doswiatczonymi graczami....
Niewiem czemu tak typy co dedly zwlekaly z UHowaniem.
Typ co dedl od warlorda ma zoltehp.. czeka, red.... czeka...., 1 mm hp... ded.... To samo bylo w tamtych przypadkach. Ja bym sie uhal odrazu jakbym mial zolte hp... niewiem czemu tak czekaliscie, to byla chyba dobra lekcja dla was ;)
PalAnonim
09-05-2005, 14:13
LOL !
Ja na orcland EXPIE od 24 lvlu ...Musze ten filmik obejrzec;)
Zapewnie nigdy nie byles w srodku sam... Niegasz po obzeszach i sie cieszysz, wejdz do srodka i powiedz jak bylo i czy fajny byl ten bialy napis po pewnym czasie....
Matekneo
20-05-2005, 14:39
Lol 24 lvl i expi na of..... z pewnscia -.-. Ja tam ostatnio poszedlem z kolega 33 lvl 38 mlvl i blokerem 92 lvl ale neisety nie naglalem filmiku. Weszlismy i ladna jazda byla lol, tam przeciez 3 warlordy naraz + zerk+ leader -.- Nawet 92 knight prawie dead wiec sie nie dziwie, i po wyjsciu stwierdzilem ze wiem, dlaczego nei kazdy wchodzi z tamtad zywy ;p A co do filmiku, to jest good, wkoncu to moi kumple xD
Mi się warlordy jakoś źle kojarzą ostatnio kickło mi shotera a wcześniej mass kicka 3 osobowa ekipa załapała na 2 warlordach. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.