zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Loot vs Styl

Kryptonics
08-05-2005, 18:26
Mam pytanie.Czy styl w jakim sie zabija stworka ma wpływ na loot?
Gdy chodziłem z kumplem na dragi (on jako bloker) i tylko hmmami strzelalem to prawie nigdy nic nie lootowaliśmy, a od kiedy zaczełem chodzić na dragi na edron z dsami to zawsze coś wylootuje (kożdy hunt to okolo 7k kasy z lootu).

Walrock
08-05-2005, 18:31
Nie, nie ma to wplywu. Poniewaz loot jest generowany razem z potworkiem przy respie.

D4n0nk4
08-05-2005, 18:33
A skad wiesz ze prawie nigdy nic nie wylatywalo z potworow? Mysle, ze ten twoj kumpel bloker bral loota a potem mowil ze nic nie bylo B)

Dwik
08-05-2005, 20:26
Powiem szczerze, że jak biłem Valkirie z hmmow NIGDY alto to nigy nie wypadl mi p-arm, Za to z łapy zlootowalem około 10 sztuk. Często także potwor ktory ma lepsze itemki w sobie, zachowuje sie agresywniej (ale nie zawsze). PS. To co tu napisałem oparłem na własnych doswiadczeniach i bardziej sa to mity niz fakty :P

kani_mani
08-05-2005, 20:54
Powiem szczerze, że jak biłem Valkirie z hmmow NIGDY alto to nigy nie wypadl mi p-arm, Za to z łapy zlootowalem około 10 sztuk. Często także potwor ktory ma lepsze itemki w sobie, zachowuje sie agresywniej (ale nie zawsze). PS. To co tu napisałem oparłem na własnych doswiadczeniach i bardziej sa to mity niz fakty :P

Są to mity... To w jaki sposób zabiliśmy potwora nie ma żadnego wpływu na loota. Trzeba po prostu mieć szczęście...

Pacek
08-05-2005, 21:14
ee chyba nie bardzo, słyszałem jednak o innej prawidłowości w związku z miejscem zabicia potwora, ktoś mi móił że elfy w zależności od miejsca występowania wyżucają coś innego do jedzenia, ale to chyba tylko bajki

maripo
09-05-2005, 13:33
ee chyba nie bardzo, słyszałem jednak o innej prawidłowości w związku z miejscem zabicia potwora, ktoś mi móił że elfy w zależności od miejsca występowania wyżucają coś innego do jedzenia, ale to chyba tylko bajki

yy... mit bo w ab' wypadają winogrona i melony a na elf camp tez :P

Mack Abadrak
09-05-2005, 17:06
Swojego czasu robiłem małe doświadczenie, zabiłem 200 valkiri ręcznie, a także 200 z runek. Wynik?
Ręcznie=3 p-armory
Runki=2 p-armory
W sumie wynik jest dość podobny, daje to 5 p-armów na 400 valkiri...
Loot jest generowany losowo, są mity na temat tego, jak sprawdzić co jest w potworze (np jeśli GS wali 140+ to ponoć są w nim k-legi, sprawdza się w około 70% przypadków)

Kiveev
09-05-2005, 17:46
Swojego czasu robiłem małe doświadczenie, zabiłem 200 valkiri ręcznie, a także 200 z runek. Wynik?
Ręcznie=3 p-armory
Runki=2 p-armory
W sumie wynik jest dość podobny, daje to 5 p-armów na 400 valkiri...
Loot jest generowany losowo, są mity na temat tego, jak sprawdzić co jest w potworze (np jeśli GS wali 140+ to ponoć są w nim k-legi, sprawdza się w około 70% przypadków)

Widzę że jesteście już tak uzależnieni od Tibi, że wysuwacie teraz jakieś wypaczone domysły na każdy temat. Loot jest generowany losowo przy respie potwora i jego jakoś nie ma wpływu na siłę jego ciosów.

Cacuss
09-05-2005, 18:09
Nie ma roznicy z czego zabijasz potwory ale jesli ma w sobie np. p-armor to wiecej ciosow idzie na arm niz w nia...
czyli jak potowr mocno bedzie walil zalezy czy ma w sobie np. longsworda
albo czy wiecej ciosow bedzie szlo na tarcze zalezy czy potwor ma w sobie np. dragon shield...

Zegenis
09-05-2005, 18:30
up: Taaa jasne tak jak witch wyrzuca fire fieldy he?
Potworki maja zawsze ustalony def a to, że raz walniesz 180~ a na innym respie 4 to nic nie znaczy

<JULO>
09-05-2005, 18:40
A mi sie bardzo podoba ten mit ;)

Na przyklad gdy chodzilem na dragi na 20 levie czesciej lecialy drag shieldy ale za to strach byl.

A gdy na 30 levie blokuje z palcem w dupie to nic nie wypada.

No i po za tym wyzej wmieniony eksperyment to tez udowadnia, w koncu 1
p arm do przodu.

A tak naprawde mysle ze jest to uzaleznione od mysli ( TAK OD MYSLI :) ),
zalezy z jakim nastawieniem idziesz. Na przyklad widzialem jak koles na filmie leje dragon lorda, dragon lord szczesliwie pada i w tym samym czasie smoczy morderca wypowiada slowa "DSM plx" i co sie stalo ??
Odp: W smoczku byla szczesliwa zbroja.

A po za tym w rl nie macie takich akcji ?? ;)
Szczescie jest uzaleznione od woli. hehehe

Dimix
10-05-2005, 00:17
up: dajcie mi mpa i mls w dp od wielbicielki :P aha i jeszcze nie wykryty bug exp razy 10k prywatnie heh
moja sytuacja ide na amzaonki dostać small rubymyśle oby było i co? gówn0 2 amazonka ta pewnie znowu nie bedzie... i było 8o