zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak zmusić GM'a do reakcji...

Marshal
08-05-2005, 18:43
Na Valorii jest jeden 71 EK który nonstop ma na swoim domku 4(!) uhmakerów... nic im się nie da zlurować, a jak któregoś ktokolwiek dotknie to zaraz on się loguje i "You are dead"... Próbowałem to reportować (Ctrl+R), czekałem dwie godziny i nic :/ Potem zrobiłem 6 fotek z jego uhmakerami i tym jak mnie bił jak zacząłem ich tylko przesuwać, opisałem wszystko na boardzie dla Gamemasterów i po dwóch dniach temat spadł bez odpowiedzi na trzecią stronę i brak reakcji, a on cały czas ma 4bp UH na 200minut za free... Co jeszcze można zrobić ?

Filthy
08-05-2005, 18:44
I to jest właśnie piękno w tibii.... NIC !!!
GM SUX! Idź do tematu Cipsoft Sux!

Repos
08-05-2005, 18:54
Jak chcesz, zeby GM zareagował to mu nawrzucaj od dziwek itp. powinien sie odezwac, tylko trudno przewidziec jego rekcje, i mozesz dostac ban zanim mu wytłumaczysz o co ci chodzi.

kani_mani
08-05-2005, 21:03
Jak chcesz, zeby GM zareagował to mu nawrzucaj od dziwek itp. powinien sie odezwac, tylko trudno przewidziec jego rekcje, i mozesz dostac ban zanim mu wytłumaczysz o co ci chodzi.

Dobrze, jak Gm w ogóle jest, bo na Isarze ostatni raz widziałem jakiegoś w kwietniu... ubiegłego roku...

Pacek
08-05-2005, 21:10
powiedz mu ze jest bucem , kirwim synem , lub czymś w tym stylu , a tak na serio to napisać na odpowiednim kanale informacyjnym, czasem jak jakis gm wysłucha to sie nawet zaloguje obaczyć co sie dzieje, np ktos sfkuje z uzyciem innych programów

<JULO>
08-05-2005, 21:34
Zrób mu siare na forum valorii ;p

offtop: Sam nie wiem co tak narzekacie jak ja wezwalem Gm-a to 5-10 minut i dwóch panów za macro dostalo baniki na miesiac. (Swiat Inferna)

Avager
08-05-2005, 21:37

offtop: Sam nie wiem co tak narzekacie jak ja wezwalem Gm-a to 5-10 minut i dwóch panów za macro dostalo baniki na miesiac. (Swiat Inferna)

trzeba było ich zabić -.- .

<JULO>
08-05-2005, 21:51
up: Auto logout?

Thomasi
09-05-2005, 07:56
up: zucasz gfb z za ekranu maja fight i bijesz:Di hate auto log

Fre Ithil
09-05-2005, 08:04
jedna dobra rada:
wysylaj raport o lamaniu zasar (ctrl+r) tylko wtedy gdy jakis GM jest online. W innym razie nie przyniesie to oczekiwanego rezultatu.

maripo
09-05-2005, 13:29

A kogo tak wykapowałeś jeśli można wiedzieć nick plx :P

@topic

Hehe ja czekałem baaardzo długo na gm'a kilka razy <nieżadne bany tylko błędy w grze> i nigdy sie niedoczekałem.... no dobra raz... ale rozmowa była długa na dwa zdania

Marshal
09-05-2005, 14:16
Siare na forum Valorii to już mu zrobiłem :P
BTW jak sprawdzić kto z GMów jest online ?? Bo jeżeli jedynym wyjściem jest posiadanie wszystkich na VIPie to odpada...