Pokaż pełną wersje : miejsce z rotwormami
exodus style
08-05-2005, 19:48
szukam miejsca z rotwormami dla facc najlepiej rzeby byly na dosc duzej przestrzeni i okolo6 naraz (szukalem pod haslem rotworm i miejsca z rotwormami i ne znalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi)
Gromnjir
08-05-2005, 20:02
W podziemiach Kazordoon jest ich duzo..
Marcepanowy maciek
08-05-2005, 20:43
Podobno na hellgate jest najlepszy resp rotów
@UP: limit znakow :D EDIT: ah.. nie... nie zauwazylem ze tak duzo kropek narobiles :P (sorki :P )
@TOPIC: Fibula! Tylko musisz zaopatrzyc sie w 800 gp i wiedze gdzie respia sie ds'y... bo jak nie to mozesz miec z nimi troche klopotow ;)
Pierewoj
08-05-2005, 21:12
obok venore. jak zapytasz gdzie som roty obok venore to kazdy ci pokaze.
fibula fibula i jeszcze raz fibula
tu sie respi 10-12 rotów .jak idziesz na połódnie od ab
http://img.photobucket.com/albums/v723/Fajaka/roty.jpg
Marcepanowy maciek
09-05-2005, 07:37
tak jak poprzednicy
a tak wogule mam pytanie : a mianowicie czy na fibule potrzebny jest pacc??
tak jak poprzednicy
a tak wogule mam pytanie : a mianowicie czy na fibule potrzebny jest pacc??
Nie nie potrzebny jest pacc na fibule
Obok Venore jest spore miejsce z Rotami,ale nie wiem dokładnie jak tam dojśc bo droga jest zawiła i można się natknąc na Beholdery :/
Gromnjir
09-05-2005, 09:45
Jeśli się dobrze pójdzie, to nie ma możliwości natrafić na Beho. Należy na wschód od Venore isc caly czas sciezka, i po pewnym czasie pojsc... w gore? rozkopac dol, no i tam jest duzo rotow na kilku poziomach podziemi. (nie jestem pewien czy to ta droga)
Master Yedi
09-05-2005, 21:57
Też radzę fibułę.Można tam dojść podziemiami na lewo od thais jeśli się nie myle :p Są także w kopalniach dwarfow :]
Van_Waterflew
14-05-2005, 22:03
1st miejsce Fibula
2nd Venore
3nd Kazo
Koło venore na bagnach są podziemia, z dwarfami koło kazo, hellgate (ale tam trzeba wiedziec gdzie bo sie mozna nadziać na coś nimiłego) i wiele wiele innych miejsc w całej tibi, roty są nudna i mocno stosunkowo mocno wala szczegolnie w grupach jak są
-=DanieL=-
15-05-2005, 00:19
na prawo od venore niedaleko elf fortess jest fajna dziura z rotami. Wypasiona :P trudno wytłumaczyć dokładnie jak ale uważaj jak spotkasz dziure przy której jest kilka szkieletów to niezłaź bo beho :P chyba że lubisz te galaretowate wytrzeszcze bić xD
owsik killer
15-05-2005, 17:50
fibula jest ich tyle ze muj pal w pewnym momencie mil czerwone zycie bo atakowalo go dokladnie 32 roty i byl okronzony ale wetluklem je bez problemu ale poszły 2 uh
Heh... koło Venore jest 5 rotowisk, z czego 4 dość duże... chyba wystarczy?
najlepsze miejsce z rotami? OCZYWIŚCIE MOLTS na drugim poziomie północny wschód 3 odnogi jakieś 7 resp points chyba lepszego miejsca nie ma!
Krecik Kozak
15-05-2005, 21:34
Trzeba wyjść z Venore południowym wyjściem i iść na wschód a potem w góre i tam będzie dużo węży. Wystarczy łopata rozkopać dziure i jest. ;)
Kumagoro
16-05-2005, 19:39
Nie polecam ani Fibuli ani Venore z prostej przyczyny, PeeKay.
Only Darama...
Mc macio
23-05-2005, 14:08
mam zapytanie...moze troche newbioske ale gdzie na sie schodzi na fibuli zeby dojsc do rotow?
Sokochłap
23-05-2005, 14:30
Nie polecam ani Fibuli ani Venore z prostej przyczyny, PeeKay.
Only Darama...
Oo na fibuli nigdy nie widzialem nawet czlowieka.. LoL (Xantera)
szukam miejsca z rotwormami dla facc najlepiej rzeby byly na dosc duzej przestrzeni i okolo6 naraz (szukalem pod haslem rotworm i miejsca z rotwormami i ne znalazlem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi)
Kazzo i kopalnie koło nich a przy nich mozesz spotkac takze dwarfy
Według mnie najlepiej na rotach siedzieć w veno albo na fibuli :)
evilKRIK
25-05-2005, 14:54
między Venore a mostem dwarfov
Podobno na hellgate jest najlepszy resp rotów
sorry ale zanim dojdzie na hellgate to padnie taka prawda ;(
W kazz jest mało rotwormów i kręci się tam dużo ludzi.
@up
Po drodze do Hellgate nie ma do zabicia nawet szczura.
Mr Cherry
28-05-2005, 18:40
Jestem pewien, że już niedługo Raul, albo inny administrator usuną ten temat... :( :p :p :(
Niedawno sam taki temat umieściłem i usuneli go po 5 godzinach??
Też lubię expić na rotach... można z nimi trenić dużo kasy i wogóle...
Przeważnie ludzie (Tbiamaniacy) zalecają Fibule...
Byłem tam już ale__ jeszcze tam nie chodziłem na roty...
Mnie nie wystarcza jedno respowisko... :p :p
Więc mam pytanko:
*Czy na Fibuli łatwo trafić na jakieś inne cięższe potforki??, np Fire Elemental Beholder czy też Dragon... ????
Sturmovnik
29-05-2005, 02:57
A ja mam pytanie mam paca i gdzie sa roty na pacc area nieduzo ale zeby poexpic (prosze z dokladnym dojsciem) a nie darama to wiem ale dokladnie :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.