PDA

Pokaż pełną wersje : Tibiart- Oficjalna strona grafików z Tibia.pl

Dr.Unknown
09-05-2005, 11:15
Uwaga, uwaga!
Pragne wszystkich użytkowników zaprosić na OFICJALNE FORUM grupy Most Talented Artists (MTA), która powstała i funkcjonuje właśnie na forum TIBIA.PL. Nie jest to zwykła reklama strony, gdyż MTA jest ścisle związana z tibia.pl I TO WŁAŚNIE NA NASZEJ STRONIE ZOBACZYCIE PREMIERY DZIEŁ NASZYCH ARTYSTÓW.
Prosiłbym moderatorów forum, aby nie kasowali tematu jak to mają w zwyczaju odnośnie reklam, bo ta jest nieco inna. Zapraszam w imieniu naszego admina Shiray'a na:
www.tibiart.boo.pl (http://www.tibiart.boo.pl) <- Proszę się nie zrażać błędami, strona wciąż jest upgrade'owana.
www.tibiart.boo.pl/forum (http://www.tibiart.boo.pl/forum) <- forum
<edit>
Mały opis strony:
Znajdziecie tam wszystkie rodzaje twórczości, pixel art czy rysunki z RL, oraz zdjęcia z Tibii łącznie z fake'ami.
Wchodzić, rejestrować się, postować;).

CU there;)
Jeżeli coś nie działa to...sami wiecie jak to jest z boo.pl;).

Vanhelsen
09-05-2005, 15:33
OMG! (Oh Mein Gott!)
Co ta stronka taka wolna... :P
Powiem odrazu, Lay mi się nie podoba jakoś :| taki sobie.
I coś mało tych waszych prac tam jest ;)

Shiray
09-05-2005, 18:36
No cóż, niektórym może się nie podobać niektórym owszem się podoba. Serdecznie zapraszam na stronę i nie narzekajcie, że mało artów jest, dopiero ruszyliśmy ;)

@down
Nie moja wina :P Boo.pl nie zapowiedziała tej przerwy w działaniu servera, ale spokojnie, może wieczorem już zadziała ;)

Przerwa Techniczna Serwera

Jest nam przykro ale żądana przez Ciebie witryna jest obecnie niedostępna. Proszę spróbować później.

z poważaniem - administracja serwera boo.pl

Yeee, ale sie naogladalem tej stronki :D

Jackiew
10-05-2005, 19:41
tak narzekajcie... ale pierwsze zrobcie swoja strone i zobaczymy jak bedzie wygladac przez pierwsze miesiace... ciekawe jak wygladala tibia.pl -.- pewno nawet 10 uzytkownikow nie bylo napoczatku... a teraz co jest?! co jest?! jest super i tyle :P

Linek
10-05-2005, 23:39
Jackiew nie chcę Cię załamywać, ale Tibia.pl miała lepszy start :) Ja najpierw sobie na nią tak po prostu wchodziłem, dopiero potem się zarejestrowałem na forum, jak mnie zaciekawiło. Jak bym miał czas to bym zrobił porządnego laya, chociaż w sumie... kto robił tego, który jest teraz? Bo nie jest zły, kilka poprawek i powinno w sumie być nieźle. Tylko, że wtrąciłbym swoje 3 grosze do HTML`a :]

Tibia.pl miala na poczatku bardzo ciekawy lay-out :]
Taki fajny niebieski B) wlasnie po tym sie zaciekawilem, zreszta zawsze to byla strona lepsza od np. tibia.gery.pl
Ale ja nie narzekam na strone, na lay itp. bo jeszcze jej nie widzialem :D a komentowac nie bede bo sam wiem ze jest to dosc ciezka praca

Radek 666
12-05-2005, 21:57
Powiem jedno, wchodzić i się rejestrować na forum, trzeba je rozruszać :) .

sknerus22
18-05-2005, 17:32
Strona juz dziala wpelni na forum sa nasze obrazki :)) rejestrowac sie i dawac inne obrazki my je skomentujemy.

Shiray
22-05-2005, 20:48
Prosiłbym także o używanie naszej galerii, a nie tylko forum ;)

Galarion
22-05-2005, 21:39
Heh, no strona ma calkiem ladnego laya, ale jak patrzalem kiedys(ok. 2 tygodnie temu) to nic nie bylo z prac, a teraz nic nie ma jeszcze bardziej :P. I te newsy pisane czarnym na czarnym tle ;), chyba ze to tak specjalnie ;).

Maniack
22-05-2005, 21:55
moze by tak dać im subdomene
arty.tibia.pl
lub na tibia.pl zrobić dział arty? ;p

pomysł chyba nie zły ale wątpie żeby zostałzrealizowany.. zwłaszcza ten drugi

Shiray
22-05-2005, 22:35
Ja szczerze wątpie nawet w to pierwsze ;)