PDA

Pokaż pełną wersje : Następny update?

Faja
09-05-2005, 15:29
Skąd można sie dowiedziec co będzie w następnym update??U mnie w kalsie mówią że knight dostanie exure gran a druid o wiele więcej czarów

ro0t
09-05-2005, 15:41
Myśle ze Twoja klasa zaciągała sie przyprawą do grila. Hmm... exura gran? Eee tam, nie wierz w jakieś tam plotki.

$corcerer
09-05-2005, 15:49
Myślę że niektóre osoby z twojej klasy mają syndrom alfy i Omegi. Dowiedzieć się co jest w nowym update można od CIPów (jak ci powiedzą) albo na forum tibia.com (jak ci napiszą). Tudzież za pośrednictwem innych serwisów poświęconych Tibii (jeżeli one dostały jakąść wiadomość od CIPów)

A, zapytaj tych swoich kolegów, czy na Marsie kiedyś było życie, też powinni to wiedzieć...

Mack Abadrak
09-05-2005, 16:56
Mam dla Ciebie propozycję, pokaż mi tych kolegów i otworzymy sieć gabinetów "wróżków"... Bo oni przecież znają przyszłość... Za dużo skrętów..

kaczi
09-05-2005, 17:37
Ci twoi kumple jacyś Tibiomaniacy...
Pewnie któryś sobie przyśnił taki sen i opowiedział ;)

A następny up-date to jest tylko jedna informacja:
- Będzie latem ;)

Faja
09-05-2005, 18:36
A, zapytaj tych swoich kolegów, czy na Marsie kiedyś było życie, też powinni to wiedzieć...

zadzwoniłem do niego i powiedział tu cytuje:"A skąd ja mam to wiedziec?"

PalAnonim
09-05-2005, 18:37

To oznacza tylko jedno, ze to co napisales nie spełni sie prawdopodobnie nigdy, jakies falszywe te twoje wrozki ;)

A szczerze watpie aby byl jakis przeciek odnosnie Apdejtu, w gruncie rzeczy Cipy nie sa tacy głópi...

A wiesz co ja sadze?
Ze zakladasz tematy tylko dlatego zeby zalozyc..... Nawet nie pomyslisz.
Boze rozbroil mnie twoj temat :"Uwaga hakerzy atakuja inaczej"
Teraz wymyslasz nie wiadomo co.....
Przeciez kazdy wie ze wiekszy update dotyczacy ogolnie klienta i grywalnosci jest w wakacje i na swieta bozego narodzenia.
Po co wymyslasz co bedzie na takim update jak nikt (oprocz CIPow) tego nie wie? Hmmm?

Aversin
10-05-2005, 16:03
Moim zdaniem im mniej wiemy o nowym update tym większa będzie frajda z odkrywania nowych rzeczy.

Repos
10-05-2005, 20:08
kiepscy jasnowidze z tych twoich kumpli, za mało klejiku wywąchali. J aci wywróże co będzie: dojdą nowe bronie, nowe potwory, i nowe questy, możliwe, że też nowe czary. I co, tego się nie spodziewalisci, wywrózyłem co bedzie w nastepny updejcie, i możecie byc pewni na 100%, że częśc tego sie sprawdzi.

Nostradamus ze mnie kurna, zatkało kakało :D

By$iu
10-05-2005, 20:36
@Aversin

Myslę tak samo, ale np w przypadku SB wiedzielismy, ze będzie, ale niewiedziliśmy jak bedzie wyglądał jak działal to jest frajda :>

zAkLiNacZ
10-05-2005, 20:40

To zapytaj skad wie co bedzie w nasptenym update ....

Zegenis
10-05-2005, 20:47
Omg umiem wrózyc ;d :
W roku 5000. Tibia bedzie 3d - Zażalenia o zlych wróżbach skladac na adres www.masjerwruszpa.wc.pl ;o

E tam moi koledzy zawsze wiedza co bedzie przed update np. Kedy mial byc up w grudniu mowil ze dojda nowe wyspy lodowe, że facc bedzie mogl na dare leciecc o.o :O

Evil Maul
10-05-2005, 21:27
Poziom intelektualny tego dzialu mnie przerasta!!!!!!!!!!!!
Gdybyscie byli inteligentni to oprocz tibi.com i tibi.pl jest tez tibianews.net ktora uwazam sa najlepsza strone o tibi!!! Tam juz od marca 2005 roku pisze o major update 2005 !!! Mozecie mi niewierzyc ale pisze tam ze beda odkryta nowa mapa nowe 3 miasta i kilka nowych potworow najbardziej mi sie podoba taki duzy kleszcz i malpy beda i dzungla !!!!!! I jak byscie wiedzieli to zadajcie sobie pytanie dlaczego cipsoft robi sonde na temat palka , knighta ,sorca i druida . Podobno tak pisze na tibianews ze palek bedzie mial automatyczne podnoszenie spir , knight bedzie mial jeden czar na atak z runy lepszy od hmm gorszy od explo i szybciej bedzie wzrastal mu mlv ale o troszeczke , druidowi bedzie szybcie rosl fist fighting i sorcowi tez . Oczywiscie bedzie tez inna grafa 2,5 D nie 3D !!!!!!!!! nie 4 D !!!!!! Tylko 2,5 D !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Major update 2005 bedzie 5 lipca . Dziwi mnie fakt ze tibia.pl nie pisze nic o update chociaz by przetlumaczyla te inforamcje z tibianews.

Master Yedi
11-05-2005, 17:00
Ehh znalezli się jasnowidze w twojej klasie :P Nikt nie wie co będzie w update następnym B) Tylko Cip Soft może juz wie co wymyśli w nastepnym update :]

Mack Abadrak
11-05-2005, 19:05
@Evil Maul
grafika 2,5 D? powiadasz? A co to znaczy? I jak wybobrażasz sobie grafikę 4D w grach? Czas rzeczywisty (taki jak ludzki) uwzględniona grawitacja? Życze powodzenia...

Aadrian
11-05-2005, 19:23
....ja wiem co będzie....napewno ale to na 9999999999999% coś czego niebyło do tej pory

Wirus Sorcerer
11-05-2005, 19:33
@Evil Maul
Mozesz dac linka do tego newsa (czy tam wiadomości)? I skad niby na www.tibianews.net mają pewność że tak będzie? Mają wtyki? Czy jak?

Zegenis
11-05-2005, 20:20
Mi sie zdaje że post Evil'a byl ironią ... ale ja siee nieee znaaam ;[

Aversin
11-05-2005, 21:55
@Evil Maul
Mozesz dac linka do tego newsa (czy tam wiadomości)? I skad niby na www.tibianews.net (http://www.tibianews.net) mają pewność że tak będzie? Mają wtyki? Czy jak?

Autorem strony TibiaNews.net jes Excessus (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=excessus) czyli jeden z Gamemasterów. On nepweno ma lepsze informacje od większości graczy.
(http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=excessus)

Rybzor
12-05-2005, 19:17
Nie wiem co bedzie w update, ale juz sie nie moge doczekac:P