Pokaż pełną wersje : Prooośba Danubijczyka :|
Rzenia 666
06-03-2004, 13:05
Witam!
Przerzucam się na Danubię, bo na Liberze za duże lagi i czy w związku z tym wspaniałym aktem, mógłbym prosić jakiegoś wypakowanego gracza o jakąś pomoc wyposażeniową? :)
Nie chce mi się łazić z chain armorem, bo można przy tym oszaleć :P
Zdrówko
A nie możesz poradzić sobie sam? Każdy zaczynał i każdemu było trudno, a tak w ogóle to ja gram na Liberze i nie mam prawie nigdy lagów, jak masz słabe łącze to zmiana serwera nic Ci nie da.
Bobercjusz
06-03-2004, 16:53
Nie pamiętam czy Libera jest w usa czy w niemczech ale proponuję wybrać coś bliżej nas... 8)
To powinno zabić część lagów.
Bofedojo
06-03-2004, 19:08
Eh... wnerwiaja mnie tacy ludzie ja bez niczyjej pomocy (nieliczac tego ze kumpel po deadzie dal mi dark helmet) mam miodzio stuff (do tego mialem hacka). Widzialem goscia na 10 lvl z medusa shieldem :/. Wez sam sobie zarob kase. Jak chcesz zlikwidowac lagi to graj rano (chociaz ostatnio tez jest duzo ludzi i sa lagi).
PS: Twoj nick mnie dobija (jestes jakims satanista czy co?).
nightkin
07-03-2004, 18:24
Odezwij sie jak bedzie na mainie (Pharxx), wysle Ci scale armor, soldier helmet, itp.
Rzenia 666
13-03-2004, 23:54
Oryginalnie dodany przez Bofedojo
Eh... wnerwiaja mnie tacy ludzie ja bez niczyjej pomocy (nieliczac tego ze kumpel po deadzie dal mi dark helmet) mam miodzio stuff (do tego mialem hacka). Widzialem goscia na 10 lvl z medusa shieldem :/. Wez sam sobie zarob kase. Jak chcesz zlikwidowac lagi to graj rano (chociaz ostatnio tez jest duzo ludzi i sa lagi).
PS: Twoj nick mnie dobija (jestes jakims satanista czy co?).
A nawet jak jestem to, co? Wyklniesz mnie i pójdziesz odprawić egzorcym?
A, no i jeszcze jedno. Na Liberze wspomagałem wielu początkujących i nie mówiłem żadnemu "idź sobie sam zapracuj, bla, bla"... Szkoda, że Polacy nie wiedzą czym jest braterstwo.
Nightkin: dzięki, już się dorobiłem jakowegoś sprzęcidła. :)
Nie kolego.
Tu nie chodzi o braterstwo.
Tu chodzi o ZASADĘ.
I zasada gier MMORPG: Nie wyłudzaj sprzętu od innych graczy.
Zgadnij, po co jest RookGaard ? Przecież po to, żebyś nabił 8lvl i uzbierał kasę, która Ci się przyda potem na mainie. Ja wychodziłem na maina 20x+ w tym na 6 światach i ani razu nie prosiłem o rzeczy. Trzeba wziąść się w garść i nauczyć się "samodzielności".
Co do "666" - fakt, takie nicki są..dziwne - no przecież nikt do tego nic nie ma, ale chyba stać cię na jakiś normalny nick ? Zawsze miałem uraz do polskich nicków, ale kolega to mnie już dobił - zrobił postać "mamy tradycje jebać policję". Na szczęście dostał szybkiego bana.
Rzenia 666
14-03-2004, 12:18
Wyłudzanie, a proszenie, to dwie zupełnie odmienne rzeczy. Rzeźnia 666 to nie jest moja ksywa, wpisałem takie coś, bo moja stara ksywa została zjedzona i nie mogę się na nią zalogować. W tibii "666" jest zabronione, więc nawet tam bym się w taki sposób nie zapisał.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.