zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Anakin dead:D:D

Fredi
09-05-2005, 21:15
http://rapidshare.de/files/1661080/anakin_part_2.rec.html
ściągać filmik anakin darkwood 92 ms swe:D pada od 26knighta i 19 pala:D Azura Rox:D

Edit: i żebyśice sie nie pluli to mówię ze filmik nie jest mój :D ale wystepuje w nim moj rl friend (night paladyn)to se dałem:P

bambus1551
09-05-2005, 21:22
File /files/1661080/...part_2.rec.html not found.
Dales zly link daj nowy

Lidan
09-05-2005, 22:07
Ten film jest z tibia.xx ...

Koberitka
09-05-2005, 22:13
Tylko po co on wywalił ten bp na dach ??

Świat: Pacera
Nick: Koberita
Profesja: Druidka
Level: 26
Magic level: 41 :(

Hail Nieśmiertelni

zeus1985
09-05-2005, 22:39
OMG !!! Wszystko pomieszaliście !!!
Może wszystko pokolei:

Filmik dostałem na maila ( od Knighhta, ale to jest nOOb char ;P ), po powrocie z zajęć wgrałem na http://www.rapidshare.de/ , następnie umieściłem linka na forum portalu www.tibia.org.pl , później dałem na g-chacie Silent Force. A po jakiś 2-4h Drazharm prosił mnie jeszcze raz o linka i dał go na forum www.tibia.com.

Jeszcze coś?

Bongozzpl
10-05-2005, 13:08
Ten sorc to ostry slimak , Grtas fraga ;-)

Snicckers
10-05-2005, 16:34
Ten sorc to ostry slimak , Grtas fraga ;-)

No coś w tym jest ^^ spox filmik.. widać że nowy owner bo takim noobem na 92 lvl to sie chyba nie da być (no może zwyjątkiem bubble która lubi nutke tajemniczości ^^ )

Darky
10-05-2005, 16:45
No no Yavimava lobuzie jeden :P Powiec mi czy Anakin wie kto go tak uzadzil:>? I co on byl afk..?

Venderer
10-05-2005, 17:09
Autor mógł chcoaż pokazać co bbyło w tych bp-kach. I też mnie dziwi cotemu sorcwoi było? O,O Był bo uciekał ale potem co? Stał przed domqiem i kupa nie uciekł do środka, czemu się nei bronił?? Sd i po sprawie..... Troche nie kumam...

Palladni
10-05-2005, 17:26
LoL... Niewiem czemu post tu sie napisał ale skoro tak to dam commenta do tego filma: Widac ze jakis newbie kupil tego chara nawet niebronil sie kiedy uciekal przed wami, potem jeszcze jak noob afkowal wiedzac ze go chcecie zabic, bp pewno na dach i inny char wziol B)

blejzy
10-05-2005, 17:46
pewnie mu uhbot sie popsul. dosc czesto na filmach widac takie momenty :confused:

Witmac
10-05-2005, 18:02
Czemu ich niezabil??
Odpowiedz jest prosta- zabijesz kogos i masz 15 min pz locka
A przez te 15 min dojechala by go ekipa z SF albo ktos inny.....

Darky
10-05-2005, 18:28
Czemu ich niezabil??
Odpowiedz jest prosta- zabijesz kogos i masz 15 min pz locka
A przez te 15 min dojechala by go ekipa z SF albo ktos inny.....

Ej Anakin Darkwood jest z vegenance silent force ma z nimi wojne..... Nie pomogli by mu a wręcz przeciwnie jescze by go dobili....

MatuS
10-05-2005, 18:42
Buahahaha przeslesz mi loot jak bede tylko narazie mam bana za PK :P
Jestem retired wiec wisz ...
Nowy owner ?Chyba tak :p

zeus1985
10-05-2005, 20:00
Ej Anakin Darkwood jest z vegenance silent force ma z nimi wojne..... Nie pomogli by mu a wręcz przeciwnie jescze by go dobili....
Naucz się czytać ;o

Alcor Sake
10-05-2005, 20:24
Takie pedały jak ten sorcek mnie dobijają jak do ... można być takim NoOBEM
i AFKOWAĆ albo uciekać przed 26 lvl. :evul: Tego nooba powinni z hackowac,zbanować i jeszcze delete mu ***nąć X(

zeus1985
10-05-2005, 20:44
Och, i odezwał się kolejny pan wszechwiedzący wyzywający innych od nOObów. Jak nie umiesz pisac nic inneg to zamilcz.

Everad
10-05-2005, 20:56
niewiem oco dokladnie chodzi ale no 92 ms ubity przez takie lvle -.-

Kreska
10-05-2005, 21:07

Faktycznie naucz się czytać ze zrozumieniem. Anakin nie mogł nawet zaatakować żadnego z nich, gdyż miałby pz locka i wtedy dzielna ekipa z Sf by go dojechała. Swoją drogą dziwie się że afkował w centrum Veno.

Kiks
11-05-2005, 07:33
Czy wy naprawde jeste

Kiks
11-05-2005, 07:40
Czy wy naprawde jestescie tacy tepi, czy tylko udajecie !? Anakin nie bil tych kolesi bo ma wojne z inna gildia, wiec nie moze nabic pz locka. Co do tego afkowania niewiadomo czy afkowal czy co robil, moze mu net padl, niewiem.

No ale good ze padl xD

Palladni
11-05-2005, 13:22
Czy wy naprawde jestescie tacy tepi, czy tylko udajecie !? Anakin nie bil tych kolesi bo ma wojne z inna gildia, wiec nie moze nabic pz locka. Co do tego afkowania niewiadomo czy afkowal czy co robil, moze mu net padl, niewiem.

No ale good ze padl xD

WoW!! Co ty niepowiesz?? Nietrudno przeczytac posty i powtórzyc ich tresc udajac inteligenta :P

MatuS
11-05-2005, 13:48
O kiks ty noobq :P
Tez mysle ze net padl :]
Bo afkowac by napewno nie afkowal przy takim czyms , a i jeszcze cos jak by mu net padl to by go wylogowalo .... to moze cos innego

Kajulec
11-05-2005, 16:22
Kojarze Knighhta.. gralem swego czasu na tym serwie i mam niemile doswiadczenia z Knighhtem :P kazal mi placic za cos, czego nie zrobilem.. i scigal mnie przez to 60lvl royal pal :P
Dobra, ale tak juz na temat: Anakin zachowal sie jak totalny newbie. Wiedzac, ze scigaja go, zaczal afkowac przed domkiem.. moze i mial problem z netem, ale.. :/

Ogolnie, efektowny film ;)

Knight Patryk
11-05-2005, 22:08
a mi sie zdaje ze jakis noob kupil tego chara ktury nie umie grac...

Sidor_69
12-05-2005, 18:22
Dobra Wytlumacze wam.....Bilem anakina (Night Paladyn)
i biegalismy za nim bo chceilsmy ze by nas zabil, a on powiedzial ze tego nie zrobi bo bedzie mial pz i pewnie dopadnie go Sf.
wiec ganialismy za nim ganialismy....az tu nagel zobaczylismy go pod domkiem i benc :D
Alot zostal wrzucno na dach zeby sciagnac go innym Charem ( Dobry patent) ;)

Hail Azura !!!!!!!!

Maxxonek
12-05-2005, 19:28
Zawsze afkowal i zawsze bedzie .. Nie nauczysz chlopaka ;) Swojego czasu jak gralem na Azurze to mialem taki plan jak Wy, ale niestety skonczylem z Azura i moj plan poszedl w pole ;) Nie przepadam za Anakinem wiec Gratz ;]

zeus1985
12-05-2005, 23:16
Dobra Wytlumacze wam.....Bilem anakina (Night Paladyn)
i biegalismy za nim bo chceilsmy ze by nas zabil, a on powiedzial ze tego nie zrobi bo bedzie mial pz i pewnie dopadnie go Sf.
wiec ganialismy za nim ganialismy....az tu nagel zobaczylismy go pod domkiem i benc :D
Alot zostal wrzucno na dach zeby sciagnac go innym Charem ( Dobry patent) ;)

Hail Azura !!!!!!!!
Kto chciał, ten chciał. Ty masz RS, i jesteś na kilka hitów ;D A Knighht nie miał RS i nie zamierzał go robić, bo i po co?

Bartek_Palek
13-05-2005, 12:42
Dziwne badzo dziwne , a szczegolnie ten sorc

Kot Behemot
17-05-2005, 13:58
No to ja sie dołącze do dyskusji jeszcze. No wiec ja sterowałem tą nópowską ciocią xD która nawet kierunków świata nie zna xD no ale cóż 3 hity z hmma poszly :P no a dzis lalismy tetra strikera spadl do zoltego i sie obudzil :/ niestety:/ jakby sie komus chaiclo to niech se obejszy. http://free.of.pl/b/babinicz/Tetra.rec

ztx
17-05-2005, 20:05
"Dlaczego wrzucil ten loot na dach", odpowiedz moze byc dla niektorych troche skaplikowana ale postaram sie wam to wytlumaczyc. Wrzucajac loot na dach chcial uniknac stracenia calego loota podczas smierci(wtedy pojawia Ci sie napis "You are ded." napewno niektorzy z was czesto to wida), now wiec wrzucil tam tego loota (mowiac loota mam namysli loota (z Tibijskiego na nasze to by bylo plecaczek z roznymi skarbami)) zeby pozniej sprytnym i skaplikowanym chwytem gdy cala sprawa ucichnia badz gdy mu zniknie skull wziasc tego loota(mam nadzieje ze pamietacie co to jest "loot") poprzez malo komu znane sprytne ulozenia parceli badz innych tym podobnych przedmiotow.
UWAGA UWAGA: Poraz pierwszy (chyba:P) opisuje sprytny niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju "dach, loot, szach, happy end" (<- tak to sobie postanowilem nazwac:D).
Teraz wam wytlumacze jak to sie robi:
1. Bierzemy 3 parcele badz 3 skrzyneczki albo inny przedmiot na ktory da sie wejsc.
2. Idziemy do miejsca gdize porzucilismy loota.
3. Sprytnym chwytem wyciagamy np. parcele (bylbym zapomnial wytlumaczyc co to jest "parcel" ale zemnie gapa:))(parcel-paczka do przesylania najrozniejszych rzeczy(jedno razowego uzytku) jak juz mowilem wyciagamy parcele i ukladamy je sprytnie na sobie, gdy ulozysz takie 3 wtedy zdejmij jeden pod siebie i utworz z nich schody (tego to chyba niemusze tlumaczyc) nastempnie wejdz na miejsce gdzie ulozylismy 2 parcele i przesun tam ost. parcel.
4. Teraz juz tylko zostalo nam szybkie szachniece (szachniecie-wydaje mi sie ze to slowo pochodzi od szachow, chodzilo mi o szybkie zabranie naszego loota).
5. Z ucieszana g**** wracamy do DP(DP-skut od Depot), badz jeli posiadamy do Domku i cieszymy sie jacy to jestesmy genialni.
6. Nastepnego badz jeszcze tego samego dnia idziemy do szkoly i chwalimy sie kolega jak sprytnym chwylem mamy loot (w niektorych przypadkach jak spokojnie sie otworzy loot w DP mozna sie rozczarowac, bo np. moga tam sie znalesc 3 rybki, 24GP(GP-tibijska waluta) i sponiewierana lina(ale macie naco zaslugujecie))
UWAGA:Gdy chcesz skanczyc z Tibia badz jestes wkurzony bo Cie DL lub inny potwor zabil NIE PEKUJ niepsuj innym gry bo niektorzy moga sobie to wziasc do "serca", slyszalem o przypadkach samobujstwa (ale tylko slyszalem). Wiec chodzby niewiem co (np. trzesienie ziemi, explozja marsa,stracenie Dziewictwa(o tym to sie bedziecie uczyc w 2 gim+)itp.) NIE PEKUJ. W tym niema nic zabawnego dla drugiej osoby jak siedzi dzien i noc przed kompem caly rozdygotany bo mu brat zostawil otwarte okno:P i chce byc najlepszy. Chcesz sie wyzyc idz pokop pilke w kolegow, wyplacz sie kolezance, wal glowa o scianie tylko NIE PEKUJ.
A teraz jeszcze raz "DLSHE" w punktach:
1. Loot na dach.
2. Szukanie np. parcelow.
3. Ukladanie rzeczy na ktora mozna wejsc.
4. Szybkie wziecie loot'a.
5. Powrut w bezpieczna strefe.

Mam nadzieje ze wytlumaczylem niektorym z was co prawdopodobnie autor filmu chcial zrobic z loot'em (ale to sa tylko moje przypuszczenie).

Dziekuje za przeczytanie mojego dosc dlugiego komentarzu i prosze was zebyscie mnie zabardzo niezjechali bo zamkne sie w pokoju i niepojde do szkoly.

P.S:
Wybaczcie bledy ortograficzne jak jakies sie pojawili :)

btw. Film Super wyszedl :) Gratz!!

Amek_PL
21-05-2005, 20:43
Heh. ale musial mniec mula ten 92 knight jak zobaczyl ze go zabil 26 knight ^^ <lol2>

Johny Rambo
21-05-2005, 20:57
Totalna Przesada -- ciekawe kto grał tym charem B)
Totalny N00b 8o 8o 92lvl-- he is n00b hehe
ale szkoda ze loota nie bylo z tego debila :o

Rassix
21-05-2005, 21:29
Ja tu widze że połowa masek nie umie czytać. Wogóle jeden ziom pisze zamiast 92lvl MS to EK. Drugi za to wytłumaczył po co BP na dach a tu pau kolesi wymądrza się i Spamuje odpowiedzi poprostu porażka ludzie nauczcie sie czytac a nie tylko chcecie dodac komenta. Poprostu jak przeczytałem wszystko to niczego juz nie jestem pewien. Ludzie sie staraja i tłumaczą a wy dalej pytacie o te same rzeczy. :/ X(

Knighht
22-05-2005, 06:21
Zacznijmy od tego Sidor(night paladyn) ze nie chcielismy by nas zabil anakin
to nie jest nowy owner zanim dolaczyles sie do mnie sporo po tym jak lalem go druidem i widac bylo ze na cheacie siedzi bo walilem go z hmm i leczyl sie i co jakis czas musial wejsc do domku na kilka sekund(czyzby multiclient).
Co do innego pogladu po co parcele jest czar levitate ^^.btw Sidor anakin jedyne slowa jakie powiedzial to gdy lalem go drutem ,,another bp hmms waste".To by bylo all i nie wymyslaj sobie spaczonych swoja wyobraznia historyjek....a Knighht nie mogl pojsc potem po loot bo padl razem z moim netem.

Tomek14
22-05-2005, 08:26
Frag bardzo fajny, nawet wiem jaka jest 2 postac tego knighta -.-

Heh, jakby to byl EK a nie MS to pewnie by przezyl, bo knight raczej by sie nie przebijal, i do tego czasu EK raczej by wrocil.

Knighht
23-05-2005, 07:02
A jesli tak powiedz ostatnia litere mojej nazwy :D
Cos nie kwapisz sie do odpowiedzi :P a jakby to EK byl by przezyl na 100% na filmie widac ze anakin sie loguje chyba z 5 sekund po deadzie(otworz viplist)

El'Magnifico
23-05-2005, 07:48
koleś ma stajla- nie rozpoznaje war hammera od gs'a...

Knighht
23-05-2005, 09:12
Na azurze gs nie jest tani i na poczatku nie bylem pewny czy mnie nie zabije ani nikt inny wiec wolalem mowic warhammer by nikt nie tracic czasu zabijajac mnie :P

Sierput
23-05-2005, 11:34
Na azurze gs nie jest tani i na poczatku nie bylem pewny czy mnie nie zabije ani nikt inny wiec wolalem mowic warhammer by nikt nie tracic czasu zabijajac mnie :P
Nie jesteś na bierząco. Na Azurze, obecnie możesz kupić za 15k, a kilka miesięcy temu średnia cena wynosiła 30 - 35k

Knighht
23-05-2005, 13:55
Za 15k to mozesz kupic two handed od nooba gs minimum 20k 17k mozna za niego dostac w djin shopie....
P.S w porownaniu do ceny warhammera jest rzeczywiscie duza :P

Samek
23-05-2005, 14:30
Gratz fraga. Btw: Dlaczego on był afk pod koniec filmu? -.-

Sierput
25-05-2005, 12:46
Za 15k to mozesz kupic two handed od nooba gs minimum 20k 17k mozna za niego dostac w djin shopie....
P.S w porownaniu do ceny warhammera jest rzeczywiscie duza :P

A nie pomyślałeś, że nie każdy kto sprzedaje GS ma PACC?? Na Azurze ceny dość szybko schodzą w dół. Jedynie ceny za runy utrzymują się stabilnie, m.in. z powodu wojny. Jak ktoś potrzebuje szybko kasę, nie chce cały dzień marnować na pisanie na Trade chat, to sprzeda taniej.

Knighht
26-05-2005, 18:50
Gs wypada z behe lub questu banshee watpie czy kto juz ma tego gsa to nie ma pacc a nawet jesli na pewno ma kumpli ktorzy go maja wiec predzej by sprzedal w djin shop a ceny rzeczywiscie leca strasznie w dol dlatego jedynym rozwiazaniem jest djin shop...