Pokaż pełną wersje : error jak wybieram postac
Czesc mam problem..........
Gdy wchodze na 1 z moich kont i juz chcem wybierac postac daje enter no i wyskakuje mi taki error
Debug assertion in line 634
of module Script failed
The error has ben saved in the file error thxt
Plase sumbit the information
in the file error txt to autor
1.Czy i jak mozna to usunac
2.Z kad to sie wzielo
Za odpowiedz THX
1. sproboj sciagnac z tibia.pl clienta 7.4 i rozpakowac tylko plik tibia*****
powinno pomoc bo raczej zkopanego acocunta nie masz
chyba ze to tylko bylo jednorazowe, mi np czesto wyswietla sie "cannot connect to the game world" dam 2x enter i juz wszystko ok mysle ze zastapienie pliku powinno pomoc
2. powodow moze byc duzo, zepsuty system, firewall blokujacy, wirus, brak jakiegos pliku
Prawdopodobnie cos sie stalo z plikem postaci na serverze, jesli zalezy ci na koncie to napisz email do CIP dolaczajac plik error.txt (powinien chyba byc w folderze z Tibia).
Nie sadze. Jesli tyczy sie to tylko jednej postaci, to jest wielce prawdopodobne, ze jest skopany plik z kawalkiem mapy, ktory sie wyswietla na minimapce i stad blad. Tez tak kiedys mialem.
Masz dwa wyjscia:
1. Usunac zly plik. Jak znalezc, ktory to? Jakims programem do podgladu map - poszukaj w dziale "Download". Ewentualnie - przenies wszystkie plikmi z mapamiw inne miejsce i sprawdz czy to pomoze. Jesli tak - zacznij po trochu przywracac pliki z mapami i sprawdzaj po kazdej partii plikow, czy jeszcze mozesz sie zalogowac. :)
2. Zalogowac sie na postac na innym komputerze i przemaszerowac nia w inne miejsce, dalej od trefnego miejsca logowania. Tak zrobilem ja i to pomoglo.
1. Usunac zly plik. Jak znalezc, ktory to? Jakims programem do podgladu map - poszukaj w dziale "Download". Ewentualnie - przenies wszystkie plikmi z mapamiw inne miejsce i sprawdz czy to pomoze. Jesli tak - zacznij po trochu przywracac pliki z mapami i sprawdzaj po kazdej partii plikow, czy jeszcze mozesz sie zalogowac. :)
Gdzieś o tym kiedyś było napisane(bodajże na tibianews), że zazwyczaj są to pliki, które mają rozmiar 0kb i jeśli masz takowe, to one są problemem i trzeba je usunąć :P. Przejrzyj wszystkie pliki mapy i usuń wadliwe. Mam nadzieję, że to pomoże.
Pozdrawiam,
Cebix.
THX byla to wina mapy usunolem wszystkie bo nie wiem ktora byla wadlima za pomoc wielkie dzieki
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.