zaloguj się

Pokaż pełną wersje : carlin gdzie tu expic

kiper200
06-03-2004, 15:10
mam 11lv skille 32/29 jestem knightem mieszkam w
Carlin mam legion helmet ,brass armor ,broad sword ,brass legs
ostatnio expilem pod cmentarzem na trollach

Ps.gdzie są trolle w ab

pomocy

sorry ale jestem nowy na forum i nie zauwazyłem tamtego tematu

Bartix
06-03-2004, 15:15
1) potrenuj skile
2) trolle sa w krypcie (klucz)(carlin)
3) kopalnie k. kazz

temat kwalfikuje sie do "gdzie expix ze skillami xx/xx"

edit: trolle sa pod ab, ale nie powiem ci gdzie dokladnie bo nigdy tam nie bylem

Oxygane
06-03-2004, 17:05
Ja ci proponuje zająć się treningiem i przeprowadzic do Venore, znajedziesz tam więcej słabych potworków.

Pan Samochodzik
06-03-2004, 18:33
no to tak, trole w ab sa tak wylazisz z depo idzesz na zachodz schodzi na dol shodami poem jescz eraz idzensz polnoc sa drzwi, a obo drzwi efl u neigo mioesz kupic klucz za chyba 50gp.

Ja jednak polecam venore, na poczatek to sobie idz na swamp trole:) a potem na roty.

Droga do swampow:

Wylazisz prawa dolna brama, idzesz na poludnie ta schaszka potem obijasz na poludnie pzrelazisz pzrez mosatek, i caly nas napolodnie dochodzisz do dziury hop na dol po drodze troche rotow o hop na gore i masz swampy:) tam poexp najlepije do 13lvla a potem idz na roty.

Raven the Templar
07-03-2004, 20:24
Wiesz?
Ja tez jestem nowy mam 14lvl skille 35//25 (shielding 25
dam ci dobrą rade szybko zamien broada na bron 1reczna bo tyz bedziesz mial takie dzikie skille)
No wiec pod samym carlin niewiele znajdziesz są tam bugi mnostwo bugow nizej sa roty (wez sobie jakas slabom bron twojego typu i trenuj sobie z nimi)
Jest tez tam slime :))
Na prawo od carlin sa amazonki nie polecam za mocne
Na lewo od carlin jest ghostland (dobre miejsce ale trzeba uwazac jak sie schodzi nizej niz 1 level pod ziemia)
Dostaniesz sie tam:idz na zachod od carlin gdy natrafisz na skaly idz na polnoc wzdluz nich az zobaczyszdziure (wez lopate zeby ja rozkopac) jak juz przejdziesz tym malym podziemiem znajdziesz sie w ghostlandzie.
Tam zdaj sie juz na swoją intuicje znajdz sobie jakies miejsce w podziemiach bo na gorze sa tylko raty i pajaki
Na poludniu jest tez maly resp slimea ale z nim uwazaj
slimy sie klonuja atakuj tylko original bo klony nic nie daja a wala tak samo jak oryginal.
Jak zniszczysz oryginal to kopie same zniknom.

HUH troszke sie rozpisalem :O :D

Raven the Templar
07-03-2004, 20:27
Oryginalnie dodany przez Oxygane
Ja ci proponuje zająć się treningiem i przeprowadzic do Venore, znajedziesz tam więcej słabych potworków.

?( ?(
No wiesz nie tylko w venore jest duzo slabych potworow
nawet w ghostlandzie jest miejsce gdzie jest resp tylko skeletonkow i cave ratow.
A co do treningu :rolleyes: Trening czyni mistrza ;)

dexter
07-03-2004, 20:29
Powiem tak:
Niedaleko jest AB, a w AB napewno potrenujesz Trolle/Skieletony/Ghule/Slimy/elfy/elfy_z_łukami i wiele wiele innych.

kiper200
07-03-2004, 21:05
dzieki za odpowiedzi
trenuje skille carlinswordem na trollach pod ab
a expa nabijam na zamku w ab
jak dojsc do kopalni kazz??????

Zaghi
07-03-2004, 21:12
hehe ja na 8levu mialem wienkse skile i poszedlem na poh ja sie tam nieboje:D

Nuzen
07-03-2004, 21:25
chetnie bym zobaczyl jak na 8 lvlu giniesz na pohu od mino maga :P jeszcze lepiej od zerka, lidera albo gs`a, polazles tam zeby zginac no nie??

Tomek89
07-03-2004, 21:33
na północny wschód od carlin i na zachód od ab są takie podziemia, na 1 i 2 poziomie podziemi sa rotwormy,wolfy,trolle i troche amazonek, ale jak kiedys z kumplem zeszlismy nizej(w pomieszczeniu z trollami jest zejscie pelne energy fieldów) to spotkalismy mino magi,monki a nawet gsy przez ściane widzielismy, do tych podziemi jest kilka wejść,jedno obok wiochy northport,jedno kolo obozu goblinów i jedno w północnym obozie amazonek.

Wiewiur
07-03-2004, 21:40
temat bardzo mi sie podoba ja sam lece na folde ubijac minosy i optem sprzedaj z nich złom :]

Taerom
23-03-2004, 16:35
1)Kup sobie n00b seta (solider helmet,Scale arm,brass legs,cooper shield,long sword)
2)Chodz do 13 lvl na 1i3 lvl molsa (broń borze nieschodz na 3 !!!!!!!!)na 13 spoko mozesz chodzic na amazon tower i amzony carlinowe

Ps:Po skiluj (zrobiłeś błąd ze uzywales broad sworda)

Wufei
23-03-2004, 18:44
Heh jak będziesz miał jakis 13 lvl to se możesz pójść na amazon tower jak wyżej wspomniano na północ od Carlin tam jest fajnie poraz 1 dzis tam bylem to na wejscie są 4 Amazony 8) a wyżej nie wchodziłem bo strzały mi siem skończyły tak jest najlepsze miejsce do treningu dla knajta na najwyższych piętrach są witche także uważaj (jak dla mnie to w carlin sie najlepiej expi ma dobre okolice)

P.S.
to z n00b setem mi siem podobało uhahahaha :D