Pokaż pełną wersje : Kara dla afkerów ;)
Postanowilem ukarac dwoch delikwentow afkujących w okolicach Thais ;p
http://img190.echo.cx/img190/5458/trap9gh.jpg
Screen to nic interesujacego, myslalem ze ich zabiliscie czy co...
Nastepnym razem zycze wiekszej inwencji tworczej i pokaz cos ciekawego.
EDIT usunalem pierwsza czesc posta :P
kara trochę nieaktualna jeżeli mają jakąkolwiek broń.
... to ze jakis typ mi wykasował posta pierwszego nie oznacza ze jestes debilem (twórca tematu). I co że ich zablokowałeś ? może mają byle jakiego dziobaka albo wsadzaja sobie palca w dupe. WIęc Gówno ci to dało!
Przykre to forum jest troche ...
przykre przez takich jak ty a co do autora to moze niedoinformowany byl ??
Ale z was lamy przeciez ten Todd to NPC ja siedze w carlin w wiem takie rzeczt i thais ci dwaj kolesie to jakies nooby i sobie postawily krzeselka...
A pozatym po updacie tak jak P.L powiedzial spokojnie sobie poradzi JEDEN ZIOMEK !! :baby: :baby: :baby:
Dwimenor
10-05-2005, 19:51
Taaa, i nikt sobie nie zadał trudu, żeby sprawdzić jaki to server. <Vip list itp>
Oszczędzę wam trudu i powiem, że to Secura. Więc jak mieli go zabić?
Pomysł z krzesłami wywodzi się jeszcze sprzed ostatniego Upa i był wykorzystywany prze gildie Polska Mafia na Harmoni.
Ale z was lamy przeciez ten Todd to NPC ja siedze w carlin w wiem takie rzeczt i thais ci dwaj kolesie to jakies nooby i sobie postawily krzeselka...
A pozatym po updacie tak jak P.L powiedzial spokojnie sobie poradzi JEDEN ZIOMEK !! :baby: :baby: :baby:
jakbys noobku nei zauwazyl tam sa "3" postacie 2 gracze i jeden npc(todd)-.-
Są 4 postacie. Jedna jest ukryta pod tym napisem co to ktoś tam krzyczy.
@UP
Jest razem 5 postaci :
1 NPC
2 ziomow co ustwaiali krzeselka itp.
2 afk xD
Jest 5 postaci... A pozatym co z tego ze jest non pvp? mogli jakies ff ef pf walnac albo cos w tym stylu odrazu bylo by ciekawiej... Nieuwem po co tez skasowali swoje nicki czyzby obawiali sie zemsty afkerow???????????
Jest 5 postaci... A pozatym co z tego ze jest non pvp? mogli jakies ff ef pf walnac albo cos w tym stylu odrazu bylo by ciekawiej... Nieuwem po co tez skasowali swoje nicki czyzby obawiali sie zemsty afkerow???????????
"Zemsty" afkerów na non-pvp? Nie byla by taka straszna...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.