Pokaż pełną wersje : Druid...jaki sprzęt i gdzie expić?
Pomóżcie... Gdzie najlepiej expić druidem? I w jaki sprzęt go wyposażyć żeby było najlepiej. :( [B][I]
byl juz prawie identyczny temat
co do broni - proponuje jakas dwureczna
halabarde jesli masz malutko kasy lub warhammera jak masz wiecej
tym sposobem szybko rotwormy bedziesz zabijal
zbroja to scale armor lub p set wystarczy az do momentu jak bedziesz mial za duzo kasy.
Czyli wcale żadnego sprzętu unikatowego nie musze mieć? War Hammera mam ale mi sie nie podoba to że jest dwuręczny :( mam dużo kasy więc co zrobić... ? ?(
Dark Fruta
07-03-2004, 07:35
ja doradzam ci Cyzio dwuręcznu miecz i iść na folda dużo rotów,minotaurów i troli. (dlamnie bajka.../:)
Eustachy
07-03-2004, 07:45
jestem duidem i proponuje nabic 10 lvl na trolach i robic hmm, potem jak masz kase to kupujesz czar na uhy i zbierasz na skull staffa, potem k set w helm drag shield, expujesz na minotaurach, warriorach, rotach i dwarach
@up.
Coś ci się z knightem pomerdało,jak wezmiesz taki sprzęt to masz tyyyyyyylllllleeeeee capa,kupuj blue robe,c-helmet,skull\fs\fa,vamp shield i jazda.Draggy shield jest za ciężki już lepszy c-shield lub g-shield.
Eustachy
07-03-2004, 11:05
yy, zalerzy czy expujesz czy idziesz na hunta z runami
Aktualnie mam 17 level... więc już nawet dobrze expie i mam 24 magic level to w końcu co mi doradzacie na taką postać? Odpiszcie... :D
Ja mam c-mace i teraz jakis g-shield by sie przydal i skull staff. cierpie na brak kasy ale jak uzbieram to pomysle o k-set. na razie mi wystraczy tyle co mam bo bawie sie na amazonkach, rotach i swamp trolach. skile oko 18 :p wiem malo ale malo tez gram ostatnio.odechialo mi sie dalej chodzic jak mi hunter pierdyknla 60 hp jednym stralem - ledwo ucieklem.
Ja dobije 15lv wyzszy mag lv zbieram na blue robe i potem na vamp shield a teraz kupuje bh shield lub g-shield.
hmm ja tam jak nabilem na 13 levelu 9 mlvl zaczolem robic gfb (bp dziennie, czasem 2) i przez miesionc jak mialem juz ok. 17lev i 27mlvl zarobilem na blue robe, skull staff , dragon shield i mysle ze to jest najlepsze wyjscie dla sorca/druida
Mathayus
11-03-2004, 08:25
dobry sprezt to k set wh c shield scarf - na 25 lvl mozesz juz je miec
najlepiej expic na pohu
W sumie rzeczywiście tego typu tematy już były, więc myślę, że nie ma sensu dłużej ciągnąć (sorki, ale temat idealny, żebym w ogóle zapoznał się z tymi opcjami... :P )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.