Pokaż pełną wersje : Kiperlana ded .avi
Siemka zmontowalem taki prosty filmik, niestety z braku dobrego sprzetu jakosc jest taka jaka jest (kiedys sie poprawi napewno). Zajmuje jakies 17MB bonie mialem czasu sie bawic i kompresowac. Mysle ze sie spodoba , temat filmu jak w tytule postu.
http://rapidshare.de/files/1689782/kiperlanafinal.avi.html
Info:
Video: Microsoft Video 1
800x600
Audio: MPEG-2 Layer 3
22050Hz 56 kb/s
Sorx ale nie moglem znalesc zadnego free serwera gdzie mozna zaladowac taki duzy plik dlatego na rapidshare.de to lezy. :(
<mod break> sami jesteście keyloggery -.- </mod break>
ANALIZER
11-05-2005, 13:30
Fajny filmik zła jakość ale ujdzie i masakrowiec bierze w nim udział czy przypadkiem to nie jest wojna z zamieszczonego nie dawno filmiku ??
To jest z tej wojny ktora niedawno sie rozpoczela, niestety mam za malo materialow zeby zrobic cos lepszego i za slaby sprzet narazie :/ bo przechwytywanie i rendering na tym co mam zajmuje kupe czasu i wychodzi to tak jak widac :(.
Chyba zeby mi ktos poradzil w jakim kodeku najlepiej to zkompresowac, bo mam ten film jeszcze w dobrej jakosci ale zajmuje ponad 600MB LOLZ.
Siemka, Fajny film a mam pytanie możesz mi podać nazwe tracka, którego użyłeś w filmiku ? Bardzo mi sie spodobał :D
Track uzyty w tym nice filmiku to chyba Scooter - Fire albo Burn.
Track w filmiku to:
Scooter - Fire
to jest wspaniałe!!!! dobrze że chociaż niektórzy robią jakieś fajne filmiki mi się bardzo podobała a mógłbyś jeszcze tylko powiedzieć jaka to muze leci bo fajna jest :P
FIRE!!!!!!!!
Kapyna z brodzikiem :]
14-05-2005, 15:12
Filmik zarabiscie zrobiony i w ogole niezle ich ubili :D Oni zadza :PP
Jakośc filmiku nie jest aż taka zła. ;)
widzialem film u qmpla teraz sam bo sciaglem ale w rozszeżeniu mialem....avi.nv! Nie bardzo wiem o co chodzi:/ zmienilem rozszeżenie na ...avi i nie czyta filmu HEeJp PLX ;( ;(
WIELKIE GZ dla Gerrellera bo z takim lvl zeby ubic kipp~~ trzeba mieć niesamowite zdolności pvp :)
i niestety ale polacy stracili jednego polaka a mianowicie setha :(
widzialem film u qmpla teraz sam bo sciaglem ale w rozszeżeniu mialem....avi.nv! Nie bardzo wiem o co chodzi:/ zmienilem rozszeżenie na ...avi i nie czyta filmu HEeJp PLX ;( ;(
avi.nv nigdy nie widzialem takiego rozszezenia :/ sciagnij moze jeszcze raz i bedzie ok.
THX @ll za komentarze
mialem jakiegos Errora :P Fajny Movie ale moim zdaniem seth byl tam zbedny:) choc i tak...
Play in memory with Seth-Drone
^^ GRatz filmu^^ BW BURNNnnnn BW Own3d
mialem jakiegos Errora :P Fajny Movie ale moim zdaniem seth byl tam zbedny:) choc i tak...
Play in remember with Seth-Drone
^^ GRatz filmu^^ BW BURNNnnnn BW Own3d
Playing in memory~ chyba :D
Filmik calkiem nice.
btw Kiperlana Style:
xxxxxxxxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ta, biedni polacy stracili seth drona a bw stracilo herodesa, buwufape i dziesiatki kolesi co sie wyplacili, no tak, teraz to dopiero em ma niedobrze :((
tak btw, eli sie zarzekal ze nie dolaczy, zarzekal sie zarzekal i w koncu zrobil z buzi portki i teraz walczy..
spox ale węście powiedzcie jaka to muza leci bo mi się strasznie spodobała
jak wyjda z pz to wyslemy na tibia.pl wiecej tych filmow.... narazie siedza od tygodnia w pz :> albo wychodza jak ja spie
//Nemtor
hehe po tym co wy im robicie też bym nie wyszedł :P
a jaki ejst wynik wojny :>
PalAnonim
16-05-2005, 18:00
Spox filmik. Troszke sie dlugo sciaga jak to avi ;)
Masakrowiec
17-05-2005, 03:22
hehehe, całkiem nieźle :) . Odezwij sie do mnie na Aldorze być może że bedę w stanie dostarczyć Ci wiecej materiałów do nakręcenia kolejnych filmików ;D
a wojna trwa dalej?? bo cos mi sie wydaje że ostatnio przycichło.....
pięknie za***aliście ultaha robiąc trapa :P a weście mi powiedzcie po jakiej stronie jest benny bonge bo tyrrain to słyszałem że nie uczestniczy w wojnie...
11:45 You see a dead human (Vol:10).You recognize Kiperlana. He was killed by Nemtor.
jest film ale ja nie wiem jak go tu wrzucic xD potem ktos inny wam da lol
Zecik.... to jak bedziesz mial to pisz. Chętnie obejrze B)
Zecik.... to jak bedziesz mial to pisz. Chętnie obejrze B)
jak mozna byc ****a takim po***anym debilem nie widzisz ****a ze on tego posta napisal 5 miesiecy temu ??!!!!!!co za ****a po***any *******ony koles!! X(
-=DanieL=-
13-10-2005, 00:58
To jest z tej wojny ktora niedawno sie rozpoczela.
Propo wojny czy jest filmik z tej wojny w pliku rec.? bo niechce mi się 17 mb sciągać jeśli ktoś może to niech zapoda z góry dzięki
befavaza
13-10-2005, 10:11
jak mozna byc ****a takim po***anym debilem nie widzisz ****a ze on tego posta napisal 5 miesiecy temu ??!!!!!!co za ****a po***any *******ony koles!! X(
Ale ty jestes głupi... żal mi ciebie :/
Maciej z klanu
13-10-2005, 11:20
Filmik klawy,naprawde ciekawy GZ!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.