PDA

Pokaż pełną wersje : Tajemnicze beholdery

Dwimenor
11-05-2005, 17:29
Baby beholder
http://img.photobucket.com/albums/v616/Dwimenor/Gazer.jpg

Straszny i potężny Elder Beholder
http://img.photobucket.com/albums/v616/Dwimenor/Elder1.jpg

Czyli co można robić w wolnym czasie.
:)

Dzieki Banano :)

-Res-
11-05-2005, 17:35
jaki jest sens tego tematu ?

..::QRAS::..
11-05-2005, 17:38
sam niewiem .... -.-*

sceptile
11-05-2005, 17:39
a no żaden, miałem nadzieję że ktoś znalazł te beholdery, a tu bum. przychodzi wielki pan moderator i robi screeny które nic nowego nie wnoszą.

Dwimenor
11-05-2005, 17:43
Same hunty, questy, solowanki chcielibyście. Od czasu do czasu trzeba coś innego zamieścić. Chodźby, dla postronnych którzy czekają na coś innego niż dragi. ;)

Mefiereq
11-05-2005, 19:07
Wiesz samych huntow, questow solowek jak ty muwisz nie chcemy, ale twoj temat jest bez sensu ;p Pokazales nam nowe beholdery ktory zapewne kazdy z nas widzial ;p I co z tego wynika ?

Para
11-05-2005, 19:19
Nie zgadzam sie z opinia ze temat jest bez sensu poprostu ogladajac ss'y z huntów czy lvl up'ów dobrze jest zobaczyc zdjęcia tego typu ponieważ na forum mogą być osoby które nie widziały tych beholderów. (Ja widziałem :P)

Dwarf
11-05-2005, 19:21
Same hunty, questy, solowanki chcielibyście. Od czasu do czasu trzeba coś innego zamieścić. Chodźby, dla postronnych którzy czekają na coś innego niż dragi. ;)
No wiesz takich zdjec juz bylo tu pare ale pewnie gdyby napisale to jakis zywkly uzyszkodnik (nie mod :) :) to pewnie topic byl by zamkniety albo "bylo juz 100 razy " :D no ban plx!! ^^

Dwimenor
11-05-2005, 19:31
A tam odrazo bezsensowny temat. Po wakacyjnym upie też był ukryty potwór do zamiany(Utevo res ina "Morg~). Potem wyszedł odkryto Mimica do zsumowania.
Eldera kazdy raczej widział bo działa Utevo res ina "Elder beholder, ale baby beholdera nie tak łatwo już(przynajmniej Banakowi nie działało ina "Baby beholder").
Jakoś nie widziałem w zdjęciach Utevo res ina Gazer. A ostatnio bardzo dokładnie je przeglądam.

A drugie zdjęcie od tak dałem, do kompletu.
(Big bad Elder Beholder)

Evul Indigo
11-05-2005, 19:37
Modek Dwimmenor przychodzi, robi ssy i urozmaica zycie... a wy narzekacie? :P

Str4t0s
11-05-2005, 19:43
a jak wygladal ten morg?

Warlord Xion
11-05-2005, 21:59
To ma być "anty temat" dla tematów typu : (elder i baby beholder) Co to za potwór ,czy ktoś to widział? Czy zrobiles ten temat dla picu?

Dirty Sanchez
12-05-2005, 17:10
Szukaj !!!!
wpisz w szukaj elder beholder bedziesz miał
sami gadacie że nie szukamy i zaśmiecamy forum
a tu sam modek tak robi
powinieneś sam sobie dać pare pktów karnych albo zamknąć temat koło którego pisało by SZUKAJ
Sądze że ludzie któży piszą
Cytuje:
Nie zgadzam sie z opinia ze temat jest bez sensu poprostu ogladajac ss'y z huntów czy lvl up'ów dobrze jest zobaczyc zdjęcia tego typu ponieważ na forum mogą być osoby które nie widziały tych beholderów

chce się poprostu podlizać nie mówie że tak jest naprawde !!! ale niewykluczone

Chessterr
12-05-2005, 17:13
spoko spoko

Dwimenor
12-05-2005, 17:15
W gwoli ścisłość Dirty
Nigdzie(do tej pory) na forum nie był przedstawiony sposób na przemianę w gazera(zapytanie gazer daj pozytywny wynik, ale bez Ina Gazer).
Na tibianews był ss z 3 behe(też utevo res ina), ale nie przedstawili sposobu na taką przemianę.

elite krysiu
12-05-2005, 19:15
Hiho

Też chciałem się zapytać czy ten temata ma sens ale widze że jurz pare osób mnie wyprzedzilo.

narq