Pokaż pełną wersje : Nietypowy problem!!!
Kryptonics
11-05-2005, 18:50
Witam.
Mam nietypowy problem, a mianowicie:gdy gram sobie normalnie nawet po 10h nie mam lagów,ja nigdy nie mam lagów,a gdy idę na edron i hunce dragi z dsami to po ok.3h łapią mnie takie lagi ,że przez 10 sec nie moge się ruszyć i to jest koniec huntu a mam runy na dobre następne 3h.
Dlaczego tak się dzieje???Co z tym zrobić??? Może ktoś wie??
PLX HELP!!!
Nie pływać na Edron ..... ?
Aha, współczucie za siedzenie 10 h non-stop przy tibii .. to już uzależnienie w 150% .
Kryptonics
11-05-2005, 19:56
Heh,nietypowa sieć???
Mam neo,ale kiedyś tak nie miałem tylko odkąd zaczęłem huncić na Edron :/
Jakiś kureski pech :(
Aha,nie jestem uzależniony, gram bo lubie, ale zawsze mam czas na inne zajęcia :D
Witam.
Mam nietypowy problem, a mianowicie:gdy gram sobie normalnie nawet po 10h nie mam lagów,ja nigdy nie mam lagów,a gdy idę na edron i hunce dragi z dsami to po ok.3h łapią mnie takie lagi ,że przez 10 sec nie moge się ruszyć i to jest koniec huntu a mam runy na dobre następne 3h.
Dlaczego tak się dzieje???Co z tym zrobić??? Może ktoś wie??
PLX HELP!!!
Miałem coś podobnego jak miałem palka (dlatego go rzuciłem w pi&5u). IMO wina sieci, obecnie już nie mam lagów, wiecej potworow, czarow = wieksza ilosc inmformacji przeslanych server <=> komputer.
lag jak lag...dopadnie kiedy zechce :D moze wylacz programy do sciagania?
a co do 10h przed tibia....szkoda gadac...inne zajecia? wychodzisz z kumplami na lawke pod blokiem i krzyczycie do siebie o tibii? :D znam takich agentow :D
Moze po 10 godzinach twoj wzrok przestaje porpawnie funkcjonowac?
ja mialem podobna sytuacje, na fibuli zawsze gdy sie zblizalem do respa dsow to nagle lapaly mnie lagi, mimo ze wczesiej chodzilo wszystko ladnie
mam na to teze ale niechce mi sie pisac
Heh... pewnie masz karte graficzna za slaba na dragi bueheh, lepiej huntuj na spderach bueheh
Masz cosik z net providerem i tyle xP
Kryptonics
14-05-2005, 13:15
Oki,koniec tematu.
Poprostu mój antyvir zaczął robić auto skan :)
Ostatnio byłem na dragsach 5h i wszystko wporzo :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.