zaloguj się

Pokaż pełną wersje : WoW

Leszczyq
11-05-2005, 21:43
siema teraz takie male pytanko Co Myślicie O World Of WarCraft??

Vanhelsen
11-05-2005, 21:44
1) To już było ;)
2) WoW to mega-super-wypas-hit wszechczasów ;)

Uncle Warrior
11-05-2005, 21:51
WoW to za drogi mega-super-wypas-hit wszechczasów. ;)

widzialem gre.... nawet gralem przez 1 dzien (yee its me) i powiem wam szczerze ze nawet intro powala na kolana. Chlopaki sie postarali z Blizzardu :]
Tak po za tym mysle zeby zrobic piracki serv WoWa ... jak myslicie 128kb wystarczy?? :D:D:D:D oczywiscie zartuje

Vanhelsen
11-05-2005, 22:14
WoW to za drogi mega-super-wypas-hit wszechczasów. ;)Nie ma róży bez kolców ;)

Jackiew
12-05-2005, 17:28
jest super, ale jeśli masz grać na pirackim shardzie to lepiej sobie odpuść. Jest to bez sensu ale możesz spróbować. Cały czas serwery padają, mało ludzi i nuuuuda na piratach nie ma sensu ale global...mmm

Str4t0s
12-05-2005, 18:48
@up: Wiesz...niektorym sie nie chce placic podatku...

Dagfan
12-05-2005, 18:53
hmmm WoW był by super gdyby nie... abonament :/ kazdy mówi ze jest inna cena na złote : 5zł 15zł 50zł 200zł o.O

Ktoś kiedyś podał strone z pirackim WoWem ale niedało się sciągnąć update jakiegoś i gra niechodziła :/

Tasior
12-05-2005, 18:57
A ja grałem na pirivach - największy mankament : Brak questów
A i graczy hordy brakuje

Zagan
12-05-2005, 19:07
Heh, WoW jest super-mega-wypasiony ale na serwerach oryginalnych :P. Na pirackich dużo questów nie działa, umiejętności też. Są lagi. Mimo to można z nią bardzo przyjemnie spędzić czas:). Sam mam druida NE na 8 lvl'u ^^

Dj Nekro
12-05-2005, 19:13
Ee tam, Nudna ta gierka ;)

MatuS
12-05-2005, 19:17
Widziałem gre u brata ciotecznego , gra mnie powalila grafika świetna (może przez to ze ma dobry komp , baaardzo dobry ) mimo tego w pewnych momentach sie zacinalo i wystepowal pewien bug ze przy kopaniu zlota nie mogl wstac , mozecie mi powiedziec ile kosztuje abonament na miesiac lub ile tam czasu ?:)

Galarion
12-05-2005, 20:29
Ehh, jak na kieszenie wiekszosci polskich nastolatkow to za droga, a starsi nie zawsze maja czas. Gadalem raz z jakims szwedem co mowil, ze po 10 lvl przestal grac, bo jest nudno. Narzekal na to, ze chociaz questow jest duuuzo, to jednak wiekszosc(wszystkie?) sa tru hard RPG typu: zabij dwa trolle, przynies mi ich kupe, to zrobie ci z niej buty(;)), przesadzilem ale wiecie o co chodzi(mozliwe, ze klamal).

P.S War III nadal sie trzyma dobrze :).

Avager
12-05-2005, 20:38
Widziałem gre u brata ciotecznego , gra mnie powalila grafika świetna (może przez to ze ma dobry komp , baaardzo dobry ) mimo tego w pewnych momentach sie zacinalo i wystepowal pewien bug ze przy kopaniu zlota nie mogl wstac , mozecie mi powiedziec ile kosztuje abonament na miesiac lub ile tam czasu ?:)

200-250 zł za gierke z cd-keyem + 50 zeta na miesiąc.

TOpic:

Dla mnie to ta gra jest giga nie wypałem (Kolejny nędzny H&S tylko z dobrym systemem craftingu, reszta to stara nędzna powszechna technika gry !!!! CZyli Expienie na muss !!!)

Gra ta jest według mnie także połączeniem takich gier jak Knight Online, Ryl i coś tam jeszcze kiepskiego....

Poprostu Denna gierka dla małej gówniarzerii ^^ (Bardzo lubie Warcrafta ale to jest strasznie denna gierka !!! Mimo że w mojej jednej z ulubionych klimatów osadzona ...)

WoW Było best gierką na www.mmorpg.com po wydaniu (miała ocene z 8.6) a teraz spadło strasznie nisko (nisko = 8.0) gdy tylko weszła gra, która jest na 101% mega hitem (chodzi o GW = 8.9 ^^ ).

Krótko mówiąc, strata czasu na 3 razy droższego Knight Online -.- .

Tasior
12-05-2005, 22:36
ze chociaz questow jest duuuzo, to jednak wiekszosc(wszystkie?) sa tru hard RPG typu: zabij dwa trolle, przynies mi ich kupe, to zrobie ci z niej buty(;)), przesadzilem ale wiecie o co chodzi(mozliwe, ze klamal).

Bo tylko takie działają na privach ;/