Pokaż pełną wersje : demon helmet solo
Filipyo'vel sisig
12-05-2005, 17:34
DEMON HELMET SOLO zrobiony przez palla na 100lvl !!!!!!!!! filmik nie moj z tibia de ale nie wszyscy tam zagladaja wiec daje go tu
http://www.tibicams.com/cams/Wanyn_DemonHelmet_SoLo.rec
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=149895
Althanin
12-05-2005, 17:44
Nieno 100 palek i jzu solo D helmet xD.
Gratz Dla niego. :cup:
NOM wielkie gratz !! zawsze jest jakies ale..:D mi by jednak bylo szkoda uhów tyle...... ale taki lv to kasy w ch*j a wiec GRATZ I MORE PLX
Hegemmon
12-05-2005, 18:10
NOM wielkie gratz !! zawsze jest jakies ale..:D mi by jednak bylo szkoda uhów tyle...... ale taki lv to kasy w ch*j a wiec GRATZ I MORE PLX
kasy w ****?
<gleba> skad ludzie biorą takie porąbane opinie? Może i ma więcej kasy niż gracz z ~50 lvl ale to jest tak zwana gotówka obrotowa. Rano masz 200k idziesz na hunt i po powrocie masz już tylko 150k albo 50k.
Co do tematu...
całkiem nieźle ^.-
Elysian Warrior
12-05-2005, 18:36
Prezyjrzyjmy sie tej fotografii z filmika:
http://img127.echo.cx/img127/9038/lol4mh1.jpg
A teraz mojej fotografii:
http://img127.echo.cx/img127/4853/denonquestfinrm6rr.jpg
Tak jak widac ten quest nie byl wykonywany od paczatku. Nie ma jednego demona, banshee sa porozrzuane itp. Po za tym widac na screenie z filmiku, że ktos wczesniej musial tam poledz( prawdopodobie przed chwila ktos robil ten quest- mozliwe ze to byl uczestnik I nie udanej pruby solowania tego questa ;]) Nasz palek musial o tym wiedziec a przecierz na koniec filmiku coś pieprz*ł, że jest zdziwiony , że nie ma 1 demona. Ściema- musial wiedziec, że ktos przed chwila robil tego questa ( to nie vocatio quest- o kazdej prubie podjecia takiego questa all na serwi wiedza )
Tak więc graty za ten quest, ale to nie jest I wykonany solo demon quest.
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
PalAnonim
12-05-2005, 18:54
Wielkie Gratz dla tego pana, bardzo dobra robota, zadko sie to zdaza aby ktos podolal solo temu qestowi.
No nieźle. Z jednej strony można to nazwać wyczynem, a z drugiej strony uh waste. Nierozumiem po co ludzie robią takie żeczy. Ja tam bym nie marnował tyle kasy na runy :p
No a tak poza tą opinią, to gratz dla ziomka 8o Ale gdyby to był polak a nie br..... To by było eXtra :D
Nierozumiem po co ludzie robią takie żeczy. Ja tam bym nie marnował tyle kasy na runy :p
Takim ludzioiom nie szkoda pieniedzy na runy robia to dla prestizu przybajmniej tak mi sie wydaje.
@topic
Widzialem jak robi ten quest solo 140lvl i to knight ale 100 pala poraz pierwszy widzialem...ogolnie niezly filmik...
Niezrobil tego sam zobaczcie na SSie jka demony sa w rogu widac cialo czlowieka..ale pod koneic filmiku mowi ze zrobil go odrazu po restarcie i rewsp neobyl pelen wiec moze robil go tez ktos przed restartem ?
co do straty kasy wzruci sie mu zate runy z kasy co dostanie od ludzi :]
zauważcie jakie miał lagi na początku ... albo jeszcze nie zdążył włączyć opcji auto-heal. Poza tym na początku stał i nic nie robił, mnie zastanawia czy on próbował zabić demona BSem mając 43 sworda?
Marek Tibioman
12-05-2005, 22:47
Niezrobil tego sam zobaczcie na SSie jka demony sa w rogu widac cialo czlowieka..ale pod koneic filmiku mowi ze zrobil go odrazu po restarcie i rewsp neobyl pelen wiec moze robil go tez ktos przed restartem ?
co do straty kasy wzruci sie mu zate runy z kasy co dostanie od ludzi :]
Masz racje on nie zrobil tego questa sam bo w rogu rzeczywiscie widac cialo jakiegos kolesia i w dodatku on ma party!!! A tak pozatym to poco palladynowi bs i steel booty 8o?!?! powinien miec bohy
PalAnonim
12-05-2005, 22:49
A tak pozatym to poco palladynowi bs i steel booty 8o?!?! powinien miec bohy
Steel butki po to aby zmniejszac obrazenia, bron i shield zeby zmniejszac obrazenia i tak walil z sd-kow, a bez tarczy pozyl by tam najwyzej 5-7minut.
wjskatecrew
13-05-2005, 12:21
Masz racje on nie zrobil tego questa sam bo w rogu rzeczywiscie widac cialo jakiegos kolesia i w dodatku on ma party!!!
teoretycznie jest tak że spawn w jakim są ułozone te demony i banashe nie pozwalaja sie ruszyc i trudno by mu było wejśc tam i dojśc do rogu ....
przeważnie tak robia że są 2 osoby
1.która wchodzi i wali ue ile razy może....(sorc ofc)
2.która wchodzi później wybyjając juz zmieniony ustawienie demonów...
ale tak tylko słyszałem...
Fryteczka
13-05-2005, 12:38
omg -.-' on nie poszedl we 2 osoby a demony sa tak ustawione bo to ON padl za pierwsza próba zsolowania demon helmet questa :p
Kagonesti
13-05-2005, 12:40
No zgadza sie ze cialo lezy wiec to raczej sciema z tym ze wlazl tam odrazu po resecie itp ... ale to i tak nie umniejsza jego wyczynowi ... :] ... wy mowicie ze kupe kasy wydal na uhy ... a doliczcie do tego sd i pierscienie .... i wtedy wyjdzie juz naprawde niezla sumka :] ...
Ale tak z 3 strony patrzac to nie jest dh quest solo ... tylko ostatnia komnata O>o ... a droga to tego miejsca raczej nie jest przyjemna ....
dobra przestaj sie czepiac bo ja sam 1 demona solo bym nie zabil :P ... Filmik fajny :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.