zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Ancient Temple

Dragu
12-05-2005, 19:21
Jedno pytanie ,gdzie jest Ancient Temple?????

Polinik
12-05-2005, 19:52
Na polnoc od Thais.

Nowohucianin
12-05-2005, 19:57
Idziesz to górnej bramy thais i skręcasz w lewo odrazu będzie zej¶cie do podziemi idziesz na sam dół i znowu zchodzisz na niższe piętro jest tam kilka beho i orki i moze cos jeszcze ? nie wiem bo nie zwiedzałem teog miajsca :D

Dragu
12-05-2005, 20:18
dzieki wam za przyblizenie mi informacj gdzie znajduje sie AT

OMG co ja pisze

a i jak by ktos mogl prosilbym o malom mapke AT
byl bym bardzo wdzieczny
wiem ze to nielatwe ale.......

Venderer
12-05-2005, 20:23
wiem ze to nielatwe ale.......

skoro niełatwe to po co o to prosisz????-,-
Najlepiej diĽ tam i sam pozwiedzaj -,-... teraz to lduzie chc± WSZYSTKO na tacy mieć -,-

Tux
12-05-2005, 20:23
Człowieku... w Tibii s± takie znaki.. drewniane na kiju...... Wychodzisz północn± bram± z Thais i tam masz od razu z lewej strony maly budynek. przed nim jest znak.
@Nowo i Starohucianin - dlaczego Fallen Angels się rozpadło? cos mi sie zdaje ze ty byles tam liderem...

Dragu
12-05-2005, 20:24
Człowieku... w Tibii s± takie znaki.. drewniane na kiju...... Wychodzisz północn± bram± z Thais i tam masz od razu z lewej strony maly budynek. przed nim jest znak.
@Nowo i Starohucianin - dlaczego Fallen Angels się rozpadło? cos mi sie zdaje ze ty byles tam liderem...

dobra tera zaluwazylem przed chwila bylem w thais dzieki wszystkim

Nowohucianin
12-05-2005, 21:38

no wiesz gdyby nie ci szwedzi to gilidia by się nierozpadła a ja bym dalej grał na elysi