Pokaż pełną wersje : to nasza gra czyli śmiech w tibi
Knight Simon Dark lord
12-05-2005, 21:51
nie wiedziałem jak ten temat nazwać ale chce napisać ważną rzecz przynajmniej dla mnie czemu ludzie się śmieją.
np z kogoś skilli sam je wytrenował i jak mu pasują to niech mu pasują przeciesz to on gra nie wy więc co was obchodzą jego skille? Wy jak chcecie możecie mieć skille 50/50 już na 15 lvl jak nie szybciej a jak zobaczycie kogoś z takimi skillami na lvlu 20 to już się śmiejecie to przeciesz on gra nie wy.
Albo inny przypadek idziecie na jakieś potwora którego potrawicie wybić z hmmy na lekkości a tam inny sorc/druid bije go np z sd a ma też wysoki lvl i mlvl to już odrazu się smiejecie że zużywa runy albo że się mu to nie opłaca i co z tego że mu się nie opłaca jak tak lubi to niech tak robi to on gra w końcu i to on ma decydować co będzie robił w grze a nie wy.
Więc zwracam się do wszystkich po co się śmiejecie z takich bądź innych przykładów marnowania wg was run bądź niskich skilli
p.s z edytowałem mam nadzieje że będzie się lepiej czytać
Venderer
12-05-2005, 21:56
Temat troszke bez sensu i troche chaotycznie napsiane (rób czasem linijke odstępu miedzy zdaniami:P) ale masz RACJE.... niestety :(
Po prostu są ludzie ( i to nie tylko na tym forum), którzy uważają się za najlepszych.
Egoiści?
No jak ktos expi 15 druidem czy sorcem z sd na dragach to jest smieszne bo znacyz ze koles nie umie grac... Smiac sie z kogos ma prawo kazdy (nie szydzic, wyzywac), nie mozesz mi tego zabronic. Jak zobacze knighta z 50 levem ze skilalmi 60/60 to bede sie smial i co mi zrobisz? W zyciu jest tak samo... Nie wiem o co Ci chodzi? Wysmiali Cie koledzy za postac, czy co?
Knight Simon Dark lord
12-05-2005, 23:10
elite@
dla twojej wiadomości nikt mnie nie wyśmiał chodzi mi o to że czemu się właśnie smiejecie z takich przpyadków jak np drut/sorc z sdkami na dragu chce to niech chodzi ma knighta 60 lvl i skille 40/40?? to niech ma takie skille to on gra a nie wy
o stary w pelni cie popieram, nienawidze jak ktos sie wysmiewa z kogos ze nie ma takich skilli jakie sa "dobre" na dany level, zawsze tak gralem sluchajac ludzi ktorzy mowili "potrenuj bo masz slabe skille", dopiero od niedawna zrozumialem ze to nie ma sensu i moze bardzo popsuc gre, dlatego ludzie grajcie tak jak chcecie, grajac tak jak mowia inni to z waszych postaci porobia sie maszynki do expowania, ale to wymaga ogromnej ilosci czasu
Elte Knight Forester
13-05-2005, 02:23
Nie popieram zalozenia aby sie smiac z innych, ale z drugiej strony......jak sam napisales "to nasza gra..." wiec nie mozesz oczekiwac od innych aby grali tak jak ty chcesz.....kazdy gra tak jak on uwaza za stosowne...obojetne czy jest to trenowanie, marnowanie run, "biedota", czy smianie sie z innych.
Pozdrawiam
o tak bardzo mądrze napisane ktoś sie kiedyś śmiał jak na 20lv miałem skile 42\40 on miał 16 63\60 i wyskoczył lurniety ds i kto sie wtedy śmaił? oczywiście ja :D a kogo obchodzą skille liczy sie zabawa, przyjemność!
Właściwie to masz racje ale jak mi 30 knight mówi że ma skille 50/50 i 3 mlvl to nie moge sie powstrzymac, ale przynajmniej zdaje sobie sprawe że to jego interes...
Zgodze sie z autorem: poprostu dla niektorych Tibia to WYSCIG, gdzie trzeba miec jak najlpsze skile, jak najwyzszy lvl. Zapominaja, ze tibia to tylko gra!
No jak ktos expi 15 druidem czy sorcem z sd na dragach to jest smieszne bo znacyz ze koles nie umie grac...
Znaczy, ze nie gra tak jak ty. A moze poprostu chce sobie poexpic z SD? Moze bilans ekonomiczny w Tibii malo go obchodzi?
Smiac sie z kogos ma prawo kazdy
Kto ci takich bzdur naopowiadal? Kto ci dal takie smieszne prawo?
Jak zobacze knighta z 50 levem ze skilalmi 60/60 to bede sie smial i co mi zrobisz? W zyciu jest tak samo...
W Tibi pewnie bym ci nic nie zrobil. Tam ludzie zachowujacy sie jak smarkacze sa bezkarni. Poza PKowaniem ich postaci nic nie mozna zrobic. Ale gdybys, czysto teoretycznie, zbrechal mnie w realu za zrobienie czegos co w moim mniemaniu jest jak najbardziej normalne i nienasladowcze to nie chcialbym byc w twojej skorze :evul:
no cóż tak jest i tyle, ale wiekszość z tych ludzi co śmieją sie z twoich skili mają podobne, albo nawet niższe, tak to jest ze sie chce napisać że jest sie bardziej męskim i dzielnym niż w rzeczywistości, nie przejmuj sie tym bo i po co [;
bo na świecie żyją luudzie na luzie i parapety bez dłuższej mety...
Hmmm... A ciekawe co powiecie na to, że ja robie skille swoim druidem. Wszyscy mnie też za to wyśmiewają "bo skille wolno rosną, bo długo.......itp."
Ja mam taką piękną wizję że zrobię sobie druidem skille 30/30+ (niebotyczne) przez ten czas dojde do ok 20-25lvl i nie jestem pewien ale coś koło 40 może 50 mlvl (UHy i Explo) i będę wymiatał (magiczne postaci i ew. pałki: full attack swordzikiem + runy[+ ew. summony], a knightów na full def i runy)
PS. nie żebym robił PK ale to jest tak dla przykładu.
Nie wiem dokonca o co ci chodzilo, wyzalasz sie nam =]. Ale spoko popieram cie kazdy ma prawo grac jak mu sie podoba, chcociaz trudno mi sie powstrzymac od smiechu jak widze kogos kto z SD bije w orca warriora =]. Ale co mi tam on gra jakmu sie podoba. :D
Knight Simon Dark lord
13-05-2005, 20:42
sayo@
sprzecyzuje nie wyzalam się tylko daje sprawe czemu się ktoś śmieje jak widzi np włąsnie sorca walące z sd w orki jak ktoś np bije te same orki z hmmy przeciesz to jego sprawa z czego wali chyba nie?? to on gra jak chce niech tak robi
No tak, niestety masz racje. Ale czasem mozna od low levela dostac komentarz, w rodzaju "woooww" kiedy mu odpowiesz na pytanie o twoje skille, to jest druga strona mocy :)
PS: Uzywaj znakow przystankowych, bo przeczytanie twojego pierwszego posta bylo troszke ciezkie.
Velenrod
14-05-2005, 01:12
Są ludzie i są taborety ... niestety :(
Poszukiwacz Prawdy
14-05-2005, 07:15
No tak masz rację... Kiedyś tez mialem małe skille na 25 lvlu takie skille to mialy 15 lvlve (58/55). Głupio jak sie z ciebie śmieją a jak ty sie z kogośśmiejesz pomysl jak by sie z ciebie śmieli :baby: Aktualnie robie nowego kngihta i na 9 lvlu mam skillle 40/39 :cup:
Knight Simon Dark lord
16-05-2005, 16:56
tak dla odswiezenia tematu podam rozmowe z kolesiem ktury lurowal cyca i jamu go killnolem z sd to na początku "cicho" bo koleś spamował przed dp
16:47 Knight Simon Dark lord: cicho
16:47 Za***ity Daro: hiho
16:47 Za***ity Daro: ****azabiles mi cyca ***u
16:47 Knight Simon Dark lord: i co
16:47 Za***ity Daro: i jeszcze z sd
16:47 Knight Simon Dark lord: i co
16:48 Za***ity Daro: trzeba byc ***nietym zeby z SD w cyca za***ac...-.-'
16:48 Knight Simon Dark lord: to moja gra
16:48 Knight Simon Dark lord: moge buc nawet raty z sd
16:48 Knight Simon Dark lord: z tobie nic do tego
16:48 Za***ity Daro: bo ***niety jestes..
16:48 Za***ity Daro: :/
16:48 Knight Simon Dark lord: czemu niby
16:48 Knight Simon Dark lord: to tylko gra czlowieku
16:48 Za***ity Daro: lol?
16:48 Knight Simon Dark lord: moge w niej robic co chce
16:48 Knight Simon Dark lord: i guwno cie to obchodzi
16:48 Za***ity Daro: ile masz latek?
16:48 Knight Simon Dark lord: 15
16:48 Za***ity Daro: ó.ó
16:49 Za***ity Daro: buahaha
16:49 Knight Simon Dark lord: a ty niby ile
16:49 Za***ity Daro: i nie wiesz ze gówno sie pisze przez "ó"...
16:49 Za***ity Daro: -.-
16:49 Za***ity Daro: dyslektyk ***any
16:49 Za***ity Daro: ...
16:49 Knight Simon Dark lord: a tylko 11 latek i muwi zebym z sd cyca nie bil jak chce to go bede bil
16:49 Knight Simon Dark lord: to gra czlowieku
16:50 Knight Simon Dark lord: dam ta rozmowe na tibia.pl posmieja sie
aha kto sie bedzie smial z tego ze zabilem cyca z sd to niech sie smieje ja dalej bede tak robil jak mi sie spodoba
ehh gra to gra ja gram dla przyjemności i mam GDZIEŚ TE WASZE "A JA MAM LEPSZE SRO I PSTRO" masz lepsze, uważaj żeby nie stracić i tyle co kogo moje skille obchodzą jak mu na nich zależy to niech je robi a śmiać sie może dam ignore i tyle. to tylko jeden z wielu sposobów dowartowania sie, mówiąc że sie ma coś lepsze, zwykle z tej osoby sie śmieją albo jest głupia albo coś i stara sie dowartościować!
jezeli chodzi o skille to sa skille dupiate, skille przyzwoite i skille dobre. skille dupiate to sa przykladowo skille ~40/40 na 25 levie. przyzwoite skille na takim 25 levie to sa skille ~60/60, a dobre to juz powyzej 70/70. dla czego tak twierdze? otoz jezeli chodzi o knighta skille sa podstawa... niektorzy na 8 levie szli expic, ja trenilem itp itd. efekt taki, ze po kilku miesiacach, ja na premii, gdzie sa bardzo slabe respy mam level 60+ a oni na "komercyjnych" serwerach maja levele max po 30... dla czego tak sie dzieje? moze to dla tego ze ja mam skille 84/82, a oni maja kolo 50 moze kolo 60... wtedy kiedy ja masowo anihilowalem cyce oni maksymalnie mogli zabic minoska... roznice chyba widzicie?
ps: bede sie smial zawsze z ludzi, ktorzy jedyne co potrafia robic to "expic" ludzie czy wy nie rozumiecie ze z dupiatymi skillami nigdy nie zabijecie nic dobrego? mnie guardy ledwo co glaszcza po plecach a uzywam 2handa ( dokladniej dla) i jakos mi exp idzie bardzo szybko. czy taki knight na 30 levie i ze skillami 50/50 jest w stanie zabic choc jednego guarda bez uzywania uhow? ja bylem w stanie...
Patimrok
17-05-2005, 08:35
Całkowicie popieram. Sam miałem swoją pierwszą postać knighta, skończyłem nią grać na 27 lvl ze skillami 54/49 bo jeszcze jak zaczynałem nie wiedziałem co to skille :>, więc miałem takie słabe
Teraz mam knighta 10 lvl ze skillami 43/43 już wiem co to skille :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.