zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Prosze o pomoc.

Wilson
12-05-2005, 22:34
Przepraszam wszystkich urażonych że ten temat umieściłem w temacie ze screenami ale to jest jeden z najczęściej odwiedzających tematów.
Mianowicie chodzi o to ze mam tak holernie rozmazany obraz jak wlanczam tibie. Z kartą graficzna wszystko dobrze, od kiedy Brat wgrał windows 2000 profesional zaczeły sie problemy dam tu screen z tym problemem:
http://i3.photobucket.com/albums/y78/Marecki/UO0003.jpg
Prosze bardzo o pomoc.

Vitil
12-05-2005, 22:37
Hmm... Dziwny problem ja mysle że powinieneś przeinstalować system najlepiej na Windows XP.I wszystko będzie ok.

elite
12-05-2005, 22:42
Do jasnej cholery, czy to ze dzial zdjecia jest najbardzije odwiedzanym dzialem usprawiedliwa twoj wybor miejsca na temat?! Ten obraz nie jest wina tibii, tylko sprzetu, wiec po co pytasz?

Wilson
12-05-2005, 22:48
Do jasnej cholery, czy to ze dzial zdjecia jest najbardzije odwiedzanym dzialem usprawiedliwa twoj wybor miejsca na temat?! Ten obraz nie jest wina tibii, tylko sprzetu, wiec po co pytasz?
Człowieku zrozum może wie ktoś że sie da coś zrobić bez zmiany systemu hodzi mianowicie o to że może ktoś na forum jest co sie bawi w te klocki i wie co zrobic a nie odrazu zmiana systemu.

Polinik
12-05-2005, 22:56
To, ze to najczesciej odwiedzany dzial to zadne usprawiedliwienie. Dzialy tematyczne zostaly stworzone w konkretnym celu, ale Ty najwyrazniej masz zasady tego forum gleboko w powazaniu.