Pokaż pełną wersje : Axe
Valorianski Noobek
13-05-2005, 12:25
Jakim axe-m walić sorcererem na 19 levelu!? ;(
Jakim axe-m walić sorcererem na 19 levelu!? ;(
Najgorsza opcja jaką mogłeś wybrać dla sorca.
Axe są cięższe i droższe od cluba.
Ale skoro się upierasz to wybież jak najlżejsza.
adam knight
13-05-2005, 16:33
jak masz kase kup f axe jest dość lekki tylko 40 oz i najlepszy z jedno ręcznych
Najlepiej według mnie było by gdyby sorcek chodzil z skull stafem, jest lekki i ma dosyc dużo ataku. Jednak gdy wybrałeś axe to możesz kupic lekki orkish axe, hyba że chcesz dożucic jeszcze troche i kupic knight axe.
najlepiej to stonecuterem, a tak przy okazji CZEMU grasz axami, sorce zazwyczaj idą w cluby bo tam jest skullstaf chyba 15 oz waży, ewentualnie w swordy Fire Sword też leciutki, zmieniaj broń, skile ci wskoczą do 15 szybko w miare i bedzie już dobrze
Valorianski Noobek
15-05-2005, 11:32
Najgorsza opcja jaką mogłeś wybrać dla sorca.
Axe są cięższe i droższe od cluba.
Ale skoro się upierasz to wybież jak najlżejsza.
Muszę mieć axe.Ponieważ kuzyn mi dał tą postać bo miałem haka a on ma pall-a! :ban:
@up
Wiesz, zawsze można zmienić broń.
Powiedz jaki masz skill.
Wcale nie musisz,dla maga najlepszym wyjsciem jest Skull staf ale jak sie upierasz to kup Fire Axe
Wcale nie musisz,dla maga najlepszym wyjsciem jest Skull staf ale jak sie upierasz to kup Fire Axe
najlepszym to napewno nie jest .....
porownujac bronie masz tak:
Fire Axe 38 16 40 oz.
Skull Staff 36 12 17 oz.
Bright Sword 36 30 29 oz.
wiec najlepszym rozwiazaniem jest BS to tylko 12 capa wiecej ale za to 18 def :)
nie przeczytales "dla maga" albo jestes Newbie? skull staff zobacz ile wazy a ile jego odpowiedniki w axe i sword... to 18 capa to 1 bp a ten def to duzo nie d bo mag i tak ma sux def wiec walczy tak czy inaczej na odleglosc i porownaj sobie cene bs i skull stafa a tak wogole po co dyskusja niech bierze skull stafa jesli nie chce przeplacac albo bsa jesli chce przeplacac ...jak mowi jedna reklama "jesli nie widac roznicy po co przeplacac " ;p
Alucard pan ciemnosci
15-05-2005, 22:13
FIRE AXE RULEZ!!!!!! sam osobiście posiadam ten ognsty topór na swoim sorcu i nienarzekam :axeman:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.