Pokaż pełną wersje : Do czego słuzy hotel i jak z niego korzystac
No właśnie,na rooku i na Thaisie też coś takiego było ale niewiem jak kożystać,niech ktoś mi powie jak z nich kozystac i do czego sluza
Fragenstein
13-05-2005, 16:35
Hotel w Thais? Pytanie: czy tam był/a NPC? To moze byc usluga dla pacca albo tak dla jaj... kurde nie wiem
Na Rooku nie ma hotelu. W Thais jest to budynek, ktory mozna wykupic jesli ma sie Pacc i odpowiednia kwota.
Druid Baros
13-05-2005, 20:15
Jemu chodzi o to ze:Jezeli np.w AB kolo kolesia ktory skupuje/sprzedaje lopaty(kilofy itp.) jest lozko to czy mozna z niego korzystac.Niestety,nie odpowiem ci na to pytanie opniewaz nigdy nie mialem PACC'a.Ten post napisalem tylko dla wyjasnienia B)
Jemu chodzi o to ze:Jezeli np.w AB kolo kolesia ktory skupuje/sprzedaje lopaty(kilofy itp.) jest lozko to czy mozna z niego korzystac.Niestety,nie odpowiem ci na to pytanie opniewaz nigdy nie mialem PACC'a.Ten post napisalem tylko dla wyjasnienia B)
buahahah czytanie ze zrozumieniem sie klania?
jemu chodzi o hotel w thais jest tam taki budynek oraz npc todd(czy jakos tak).
Deaf Scream
13-05-2005, 20:46
no to w takim razie ja odpowiem na jego pytanie. nie mozna kozystac z tych lozek, nawet jesli ma sie paca. z luzek mozna kozystac tylko w domkach lub w guildchalach - tam gdzie sa pz locki ..a konkretniej wykupione przez kogos domki. oczywwiscie zeby w luzku spac trzeba miec pac.
Edit =-> a do czego sluza..do podtrzymania klimatu rpg, tak jak np grabie, lub inne rzeczy ktorych uzywac nie mozesz ale pomagaja wczuc sie w klimat lepiej, kiedy sa ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.