Pokaż pełną wersje : Nowe i nie osiągalne??
Cze!
Zauważyłem niedawno, że pojawiły się nowe rodzaje tarcz.
Są to między innymi "Mercenarys Shield", "Rose Shield", "Amazon Shield", "Phoenix Shield" 8o . Chciałbym żebyscie napisali co nie co o nich. Oczywiscie jeżeli są na nie jakiegoś rodzaju questy nic nie piszcie bo niechciałbym być nazwany nOObem z powodu quest spolingu!
Mercenarys Shield i rose shield to tarcze dla jednych z starych gildi w tibi... Phoenix Shield - ktos na forum napisal ze mozliwe ze tarcza wypada z Licha
Amazon shield ma chyba jedna osoba w tibia.. byl kiedys filmik skad koles ma ta tarcze nie wiadomo... gdzies slyszalem ze chyba z najazdu orkow ( ? ) :x
Lord Eldo
13-05-2005, 18:57
Mercenarys Shield i Rose Shield sąjuż od bardzo dawna znane :cup:
a Amazon Shield i Phoenix Shield chyba nie wiadomo o nich nic :baby:
red rose shield i Mercenarys Shield to tarcze stare ale tylko dostali je czlonkowie tych najstarszych z domów, amazon shield to taki tam rar, komuś tam wypadł ktoś o nim coś słyszał, ale to tylko ozdoba domów ponieważ ma 32 obrony tak jak np. crown shield, phonix shield to tarcza ktora wypada chyba z jakiegos questu ale w sumie nie jestem pewnien, zajrzyj do nowego dzialu. Co do przydatnosci tych tarcz to mozna dyskutować ale nie ulega wątpliwości że ładnie sie prezentują
amazon shield ładnie wyglada, też slyszalem ze z najazdu orcow ją wyciagli i ze ma jedna osoba :)
no amazon jest piękna :D phoenix też nie gorsza
Poszukiwacz Prawdy
14-05-2005, 15:31
Amazon Shield istnieje i m ją koleś z namem Kuston :baby: o Rose Shield i Mercenarys Shield wszystko wiadomo więc niebebędę nic wspominał :D Phoenix jest dostępna w queście--------------------------------------------------------------------------Find true and You will win :cup:
sceptile
14-05-2005, 17:28
Amazon Shield istnieje i m ją koleś z namem Kuston :baby: o Rose Shield i Mercenarys Shield wszystko wiadomo więc niebebędę nic wspominał :D Phoenix jest dostępna w queście--------------------------------------------------------------------------Find true and You will win :cup:
W jakim queście? o ile mi wiadomo to istnieje póki co tylko w tibia.spr więc... Może w następnym updacie
Phoenix Shield jest widoczna w sali, z którymś z faraonów tak jak kilka innych narazie nie znanych itemków ;) .
Druid'ek Miyakishi
17-05-2005, 19:41
Możecie dać zdjęcia tych tarczy !? ;)
Możecie dać zdjęcia tych tarczy !? ;)
Sciagnij odpowiedni plik z tad: http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=88719 i ogladaj to co chcesz.
extremepatrick
20-05-2005, 11:57
Jak dobrze wiecie (chyba) Tibia to dziwny i nie do końca odkryty świat. Z moich informacji wiadomo mi, że zaledwie połowa rzeczy została odkryta. Najlepszym dla was przykładem może być mój avatar. Niedługo o nieodkrytych przedmiotach będzie można przeczytać w moim temacie.
Waleczny Wacek
22-05-2005, 17:58
jak będzie taki artykuł to go przeczytam :]
Ja sie nie podniecam tak tymi tarczami... co z tego ze rose i mercenarys shield są w <piiiiiiiiiiiiiiiip> rzadkie jak ich obrona nie przekracza tam 27 defa....
1. nie mam paca >> nie mam domku>>> nie mam gdzie tym szpanowac....
2. wole se kupic dwarvenke za 100 gp niz rose shielda za XX K :/
Ja sie nie podniecam tak tymi tarczami... co z tego ze rose i mercenarys shield są w <piiiiiiiiiiiiiiiip> rzadkie jak ich obrona nie przekracza tam 27 defa....
1. nie mam paca >> nie mam domku>>> nie mam gdzie tym szpanowac....
2. wole se kupic dwarvenke za 100 gp niz rose shielda za XX K :/
... Nie powiem, czesciowo masz racje :P
A co do XX k to sie mylisz. Te rzeczy sa bezcenne.
Gniew Mroku
27-05-2005, 11:16
@4x Up:
Odkryta jest znaczna większość. Z tego co ja wiem jest 17 itemików, które nie są absolutnie znane( lista (http://gniew_mroku.w.interia.pl/new/7.4.html) , wszystkie poza 4 ). Ponadto są itemiki takie jak Amazon shield i Twin-Axe (ktoś ma, ale nikt inny nie wie jak zdobyć) oraz MLS, Thunder Hammer, itp, które podobno są nagrodami od CIPów/starymi itemami/zlikwidowanymi itemami.
@2xUP
Co za różnica czy to jest XX K czy XX M jak to powiedzmy... nie jest do codziennego użytku...
Wole model socjalistyczny.... dobre i tanie niż kapitalistyczny... drogie i zupełnie nieprzydatne :/ XD
Ja słyszałem, żę komuś amazon shield wypadł z amazonki.
Jeśli to prawda to musi wypadać niemożliwie rzadko.
Yoh Asakura
05-06-2005, 22:19
faktycznie... Twója nazwa użytkownika pasuje do Ciebie
Boże,on powiedział,że SŁYSZAŁ od KOGOŚ a nie,że np:
z amazonki wypada amazon shield bo tak siem nazywa i tak ma byc !
Wtedy byś mógł tak powiedzieć ale on tylko SŁYSZAŁ !
a wiem cos nie cos o Pheonix shield przynajmniej moj znajomy ma :] nie wiem czy moge mowic ale ledwo co z niego wyciagnalem cos! wiec on mowil ze to nie z questa ani nie z potwora tylko cos trzeba u npc jakiegos zamienic wiecej nie wiem :] myśle ze sie nie obraził jak tego posta zobaczyl
Rafals from hell
06-06-2005, 13:58
amazon shield ładnie wyglada, też slyszalem ze z najazdu orcow ją wyciagli i ze ma jedna osoba :)
Amazon Shield'a ma wiecej jak jedna osoba... Na Solerze ma ją
Goethi Mac'Mannus (leży w jego domku na EDRON) i na innych światach też były widziane
sceptile
06-06-2005, 20:43
mój kumpel sądzi że ten amazon shield to nie jest z orc ridów, tylko super ultra hiper giga rzadko wypada z jakiś silnych orków, może warlodów
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.