zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowe i nie osiągalne??

Crasher
13-05-2005, 18:41
Cze!
Zauważyłem niedawno, że pojawiły się nowe rodzaje tarcz.
Są to między innymi "Mercenarys Shield", "Rose Shield", "Amazon Shield", "Phoenix Shield" 8o . Chciałbym żebyscie napisali co nie co o nich. Oczywiscie jeżeli są na nie jakiegoś rodzaju questy nic nie piszcie bo niechciałbym być nazwany nOObem z powodu quest spolingu!

phoneix
13-05-2005, 18:56
Mercenarys Shield i rose shield to tarcze dla jednych z starych gildi w tibi... Phoenix Shield - ktos na forum napisal ze mozliwe ze tarcza wypada z Licha
Amazon shield ma chyba jedna osoba w tibia.. byl kiedys filmik skad koles ma ta tarcze nie wiadomo... gdzies slyszalem ze chyba z najazdu orkow ( ? ) :x

Lord Eldo
13-05-2005, 18:57
Mercenarys Shield i Rose Shield sąjuż od bardzo dawna znane :cup:
a Amazon Shield i Phoenix Shield chyba nie wiadomo o nich nic :baby:

Pacek
13-05-2005, 19:44
red rose shield i Mercenarys Shield to tarcze stare ale tylko dostali je czlonkowie tych najstarszych z domów, amazon shield to taki tam rar, komuś tam wypadł ktoś o nim coś słyszał, ale to tylko ozdoba domów ponieważ ma 32 obrony tak jak np. crown shield, phonix shield to tarcza ktora wypada chyba z jakiegos questu ale w sumie nie jestem pewnien, zajrzyj do nowego dzialu. Co do przydatnosci tych tarcz to mozna dyskutować ale nie ulega wątpliwości że ładnie sie prezentują

Rybzor
13-05-2005, 21:11
amazon shield ładnie wyglada, też slyszalem ze z najazdu orcow ją wyciagli i ze ma jedna osoba :)

Crasher
13-05-2005, 22:33
no amazon jest piękna :D phoenix też nie gorsza

Poszukiwacz Prawdy
14-05-2005, 15:31
Amazon Shield istnieje i m ją koleś z namem Kuston :baby: o Rose Shield i Mercenarys Shield wszystko wiadomo więc niebebędę nic wspominał :D Phoenix jest dostępna w queście--------------------------------------------------------------------------Find true and You will win :cup:

sceptile
14-05-2005, 17:28
Amazon Shield istnieje i m ją koleś z namem Kuston :baby: o Rose Shield i Mercenarys Shield wszystko wiadomo więc niebebędę nic wspominał :D Phoenix jest dostępna w queście--------------------------------------------------------------------------Find true and You will win :cup:

W jakim queście? o ile mi wiadomo to istnieje póki co tylko w tibia.spr więc... Może w następnym updacie

Kubon
16-05-2005, 16:36
Phoenix Shield jest widoczna w sali, z którymś z faraonów tak jak kilka innych narazie nie znanych itemków ;) .

Druid'ek Miyakishi
17-05-2005, 19:41
Możecie dać zdjęcia tych tarczy !? ;)

Zaglada
18-05-2005, 23:10
Możecie dać zdjęcia tych tarczy !? ;)

Sciagnij odpowiedni plik z tad: http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=88719 i ogladaj to co chcesz.

extremepatrick
20-05-2005, 11:57
Jak dobrze wiecie (chyba) Tibia to dziwny i nie do końca odkryty świat. Z moich informacji wiadomo mi, że zaledwie połowa rzeczy została odkryta. Najlepszym dla was przykładem może być mój avatar. Niedługo o nieodkrytych przedmiotach będzie można przeczytać w moim temacie.

Waleczny Wacek
22-05-2005, 17:58
jak będzie taki artykuł to go przeczytam :]

Taliboy
27-05-2005, 10:56
Ja sie nie podniecam tak tymi tarczami... co z tego ze rose i mercenarys shield są w <piiiiiiiiiiiiiiiip> rzadkie jak ich obrona nie przekracza tam 27 defa....
1. nie mam paca >> nie mam domku>>> nie mam gdzie tym szpanowac....
2. wole se kupic dwarvenke za 100 gp niz rose shielda za XX K :/

orgizz
27-05-2005, 11:09
Ja sie nie podniecam tak tymi tarczami... co z tego ze rose i mercenarys shield są w <piiiiiiiiiiiiiiiip> rzadkie jak ich obrona nie przekracza tam 27 defa....
1. nie mam paca >> nie mam domku>>> nie mam gdzie tym szpanowac....
2. wole se kupic dwarvenke za 100 gp niz rose shielda za XX K :/

... Nie powiem, czesciowo masz racje :P

A co do XX k to sie mylisz. Te rzeczy sa bezcenne.

Gniew Mroku
27-05-2005, 11:16
@4x Up:
Odkryta jest znaczna większość. Z tego co ja wiem jest 17 itemików, które nie są absolutnie znane( lista (http://gniew_mroku.w.interia.pl/new/7.4.html) , wszystkie poza 4 ). Ponadto są itemiki takie jak Amazon shield i Twin-Axe (ktoś ma, ale nikt inny nie wie jak zdobyć) oraz MLS, Thunder Hammer, itp, które podobno są nagrodami od CIPów/starymi itemami/zlikwidowanymi itemami.

Taliboy
27-05-2005, 17:47
@2xUP
Co za różnica czy to jest XX K czy XX M jak to powiedzmy... nie jest do codziennego użytku...

Wole model socjalistyczny.... dobre i tanie niż kapitalistyczny... drogie i zupełnie nieprzydatne :/ XD

noobish
29-05-2005, 11:48
Ja słyszałem, żę komuś amazon shield wypadł z amazonki.
Jeśli to prawda to musi wypadać niemożliwie rzadko.

Herante
29-05-2005, 11:59
..........

Yoh Asakura
05-06-2005, 22:19
faktycznie... Twója nazwa użytkownika pasuje do Ciebie

Boże,on powiedział,że SŁYSZAŁ od KOGOŚ a nie,że np:
z amazonki wypada amazon shield bo tak siem nazywa i tak ma byc !
Wtedy byś mógł tak powiedzieć ale on tylko SŁYSZAŁ !

Vekegi
05-06-2005, 22:29
a wiem cos nie cos o Pheonix shield przynajmniej moj znajomy ma :] nie wiem czy moge mowic ale ledwo co z niego wyciagnalem cos! wiec on mowil ze to nie z questa ani nie z potwora tylko cos trzeba u npc jakiegos zamienic wiecej nie wiem :] myśle ze sie nie obraził jak tego posta zobaczyl

Rafals from hell
06-06-2005, 13:58
amazon shield ładnie wyglada, też slyszalem ze z najazdu orcow ją wyciagli i ze ma jedna osoba :)

Amazon Shield'a ma wiecej jak jedna osoba... Na Solerze ma ją
Goethi Mac'Mannus (leży w jego domku na EDRON) i na innych światach też były widziane

sceptile
06-06-2005, 20:43
mój kumpel sądzi że ten amazon shield to nie jest z orc ridów, tylko super ultra hiper giga rzadko wypada z jakiś silnych orków, może warlodów