zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Paczka Nie DoszŁa !!! ;(

Tomkov
13-05-2005, 19:17
To było tak:
- Poszedłem w carlin w depo kupić paczkę
- Po zakupie zaadresowałem i wysłałem do swojej II postaci
- Po zalogowaniu tą II postacią odkryłem, że paczka nie doszła !!! ;(
Myślałem że po prostu przez laga nie wrzuciło mi paczki do skrzynki, więc zalogowałem się z powrotem. Niestety, po paczce ani śladu. DLACZEGO PACZKA NIE DOSZŁA ?????

Knight Simon Dark lord
13-05-2005, 19:19
może skoro mówisz że miałeś laga to źle wpisałeś nick bądź hasło w czasie laga ktoś podszedł skroił paczke a ty myślałeś że doszło

Tomkov
13-05-2005, 19:21
Ale po "wrzuceniu" paczki (bo nie patrzyłem czy wpadła) jeszcze chwilke pochodziłem koło skrzynki pocztowej

Norrin
13-05-2005, 19:28
Jak przekręciłeś imię to ktoś o takim dostnanie gratisa.
Jak przekręciłeś nazwę miasta to paczką nie została wysłana [rzuciłeś na skrzynkę] a wtedy ktoś mógł ją sobie wziąć.
Nie ma mozliwości, że paczka nie doszła..to nie jest "Poczta Polska", w Tibii wszystko dochodzi.

Gracz Tibii
13-05-2005, 19:59
A może pomyliłeś się i wpisałeś inne miasto np. zamiast Venore to Thais. Albo nie miałeś miejsca w szkrzynce i nie doszło (mało prawdopodobne chyba).

Hegemmon
13-05-2005, 20:14
<bla bla bla cut>
Nie ma mozliwości, że paczka nie doszła..to nie jest "Poczta Polska", w Tibii wszystko dochodzi.
Skąd ta pewność? mi też raz nie doszła. Koledze z gildii teżsięto przydażyło. Co sięstało? nie wiem. Mogę tylko przypuszczać, że zgubny wpływ na to miała spacja wstawiona w linii po nicku/mieście. wiele jest możliwości.

Norrin
13-05-2005, 20:58
Skąd ta pewność? mi też raz nie doszła. Koledze z gildii teżsięto przydażyło.

Doszła .. ręczę za to swoją głową...a to, że wysłałeś ja gdzieś indziej (i Twój kolega) to już jest inny bajka.
Nie ma mozliwości, żeby paczka/list nie doszedł do adresata.

Dwarf
13-05-2005, 21:01
Ja ostatnio tez tak mialem ale poprostu wpisalem zle miasto z Thais do Ab mialo a poszlo a thais do thais :] <debil> :P

-=KALI=-
03-07-2005, 06:30
Ja tesz tak miałem ale nie wiem co sie stało bo zawsze ze 4 razy sprawdze
nick i miasto na plakietce. WsZyStKo ByŁo DoBżE!! X( X( :cup: X( X(

petro$
03-07-2005, 12:09
hmmm....ciężki przypadek
mi nigdy coś takiego sie niezdażyło :)
ale współczuje wszytkim co to sie przytrafiło

PS. Co miałeś w tej paczce ?? B)

Czester
04-07-2005, 16:25
Muj kolega tesz tak mial ale odziwo paczka doszla po pewnym czasie jak
niewiem dobrze ze doszla bo kolega se zyly chcial podciac
prawie stracil eq warte cos kolo 400k~

Zaglada
04-07-2005, 16:30
Muj kolega tesz tak mial ale odziwo paczka doszla po pewnym czasie jak
niewiem dobrze ze doszla bo kolega se zyly chcial podciac
prawie stracil eq warte cos kolo 400k~

ROTFL! Stracil eq i chcial sie zabic?! To dopiero nazywa sie nalog!

Gracze traca duzo wiecej i graja dalej. Wiec pomysl dwa razy zanim zaczniesz cos wymyslac.

Hieyan
04-07-2005, 16:53
1 obcja.
Po wrzuceniu miałeś freeza i ktoś ci zabrał paczke (była źle zaadresowana)
2 obcja.
Paczka doszła do innego miasta, bo poprostu z rozpędu źle napisałeś.
3 obcja.
Pomylił ci się nick i zamiast wpisać swojego, wpisałeś nick jakiejś osoby, która ma podobny nick do ciebie (literówk naprzykład)
4 obcja.
Przyśniło ci się, że wrzucasz paczke.
5 obcja.
Był tam ktoś z Matrix (np. Morfeusz) i w momencie gdy wrzucałeś, zatrzymał czas (tak jak to było gdy uczył Neo) i sobie wziął i się wylogował.
6 obcja.
Kara jakaś od GMów^^

Freaqs
04-07-2005, 19:49
Też takie coś miałem , kiedyś jak jeszcze grałem na Azurze wysyłałem Vampire shielda i 70K z ankrahmun do kazordoon ...
Kopiowałem swojego nicka i wpisywałem Kazordoon (mieszkam tam od początku tibii i wiem jak sie pisze i nigdy nie popelniam błędów) wysłałem. I ? Nic :(
Vamp shield który był wart wtedy 45K i 70K poszło się J****

Skrzat
05-07-2005, 07:06
Wyslalem 140k na druga postac a byla to prosta nazaw chara i miatsa chyaba carlin a jak wysylam paczke zawsze patrze do napisu ze 3 razy zanim wysle i bylo odbrze podeszedlem do skrzenki i nikogo nie bylo a to daleko bylo od schodow i wyslalem a jak sie zalogowalem na 2 postac ( a to troche czasu uplynelo) to nic nie bylo a lagow ani troche nie bylo plynie nie wiem ja mysle ze to jakis bug w tibi bo przeciez tyle paczek jest dzienie wysylanych moze cos sie z nia satolo moze przepadal ale nicku ani miasta nie pomylilem :)

..::QRAS::..
05-07-2005, 08:15
ja widzalem jak koles byl w ab i chcial wyslac paczke to thais i napisal tak :
XXXXX*
Thais'dendriel

myslalem ze nie wyrobie ze smiechu :D :D

* - imie postaci

Gensioorek
06-07-2005, 10:24
ja kilka razy mialem takiego wała: np. wysylalem do kolegi k-arma i taz nie doszedl...

Kuryca
06-07-2005, 11:34
Są rozwiązania.
1. Ktoś się pobawił w fasthanda i od razu zwinął źle zaadresowaną paczkę.
2. Jakiś kick (?) i paczka po wylogowywaniu została u ciebie (ale to jest niemożliwe bo sprawdziłeś chyba swą postać)
3. Zaadresowana do złej postaci (suprise :D)
4. Nie to miasto.
Czyli wszystko, co już powiedzieliście :D

Diablo91
06-05-2010, 12:51
@up

ROLTF ! Nie ma jak odkopywać 5 letnie tematy !
Jak już zakładasz konto (dziś założyłeś z tego co widzę) i chcesz się wypowiedzieć to patrz na DATĘ ost. posta. -.-

Kernkraft
14-05-2010, 01:48
W 2005 roku odnotowywano dosyć dużo przypadków noobostwa -a autor postu zapewne wrzucił paczkę do kosza zamiast do skrzynki...