Pokaż pełną wersje : Wałkowany temat- Logowanie się
Main Vegeta
06-03-2004, 19:49
Szał !!! Jejq czy pacc to jedyne wyjscie?? Fuck 3 godziny proboje w szybkim tępie wpisując wejść a tu .. dupa! Podpowiedz mi ktoś jakis fajny sposob lub nazwe progsu ktory pomaga w logowaniu. Slyszalem o programie z F12 i o tym gdzie sie od razu wpisoje acc nr i pass jak sie kliknie enter game ale nie wiem gdzie je mozna znalezc i czy jest duza szansa na bana?? prosze podajcie linki!!
Eustachy
06-03-2004, 19:57
dla twojego dobra ci nie podam :P
chcesz se jeszcze pograc ta postacia to graj uczciwie :D
Polecam taki oto sposób:
1.Zaloguj się do Tibi do momentu wyboru chara.
2. Miej otwartą stronę tibia.com
3. Bacznie obsreuj licznik.
4. Gdy tylko spadnie o 1 na twoim świecie, to naciśnij enter. Po najwyżej kilku próbach powinno się udać.:)
Co do programów logujących automatycznie, to nie polecam bo większość kradnie hasł i numery kont.
@Majn
Dalam podobny temat jak ty na tibia.gery.pl Zjechali mnie jak sie patrzy;]Ale ja nie bende chamska i ci odpowiem:PPprogram z F12 mozesz sciongnac ze strony www.tibia.end.pl ale osobiscie nie radze;] mozesz przez to stracic konto;] keyloogery,Trojany nawet;]
mialem tego LOgona kiedys (F12) ale mowili mi ze strace konto przez to i przestalem uzywac
Jesli CIPy nie postawia w ciagu dwoch tygodni nowych serverow, to chyba juz wogole zawsze, o kazdej porze bedzie conajmniej 800 osob na serverach...
Dzis sobie wchodze o 7:30, mysle sobie - bedzie malo osob, poexpie, a tu bach, too many players, na szczescie po czterech probach sie udalo, potem jeszcze o 12 po ss (serv amerykanski) udalo mi sie wejsc, a teraz probuje caly czas i ciagle nic... Juz ze dwie godziny prob i krok do rzucenia klawiatura w monitor...
Jeżeli grasz na Niemieckim serwie w niedziele wieczorem to sie nie dziwie ze masz problemy...:D:D:D
Mój kolega używa macro maker. W tym programie nie ma key loggerów i innych bo nie jest stworzony dla tibi tylko do ogólnego użytkowania.
Lord Tomekk
06-03-2004, 20:22
Paccany (:P) To się mają, ja wchodze, pokój się przepełnia od paccanów i mnie wywala :(
Eustachy
06-03-2004, 20:29
Dzis sobie wchodze o 7:30, mysle sobie - bedzie malo osob, poexpie, a tu bach, too many players, na szczescie po czterech probach sie udalo, potem jeszcze o 12 po ss (serv amerykanski) udalo mi sie wejsc, a teraz probuje caly czas i ciagle nic... Juz ze dwie godziny prob i krok do rzucenia klawiatura w monitor...
dokładnie, 1 raz o 7:30 too many players !! paranoja !
Melnorica
06-03-2004, 20:35
Na Amere dziś nawet o 8:00 nie dało się "normalnie" wejśc :P Amerykańce do wyra !! :(
Oryginalnie dodany przez Starkey
Polecam taki oto sposób:
1.Zaloguj się do Tibi do momentu wyboru chara.
2. Miej otwartą stronę tibia.com
3. Bacznie obsreuj licznik.
4. Gdy tylko spadnie o 1 na twoim świecie, to naciśnij enter. Po najwyżej kilku próbach powinno się udać.:)
Co do programów logujących automatycznie, to nie polecam bo większość kradnie hasł i numery kont.
Metode tą Starkey zna ode mnie ... 8)
zgdzam sie z nią w pelni ( co jest oczywiste ) poza jedną żeczą mianowicie :
kiedy masz włączoną stronke www.tibia.com
czekasz az licznik zejdzie do 850 i wtedy szybko klikasz
dopcham sie w ten sposub zawsze i o kazdej poze :P
PS: Metoda nie jest polecana osobom o braku cierpliwosci :)
czy ktos zna soposob, w jaki do swojej strony mozna dodac liczbe osob na serwerze - tak jak jest na tibia.com i tibia.gery.pl?
Sir sharkpl
06-03-2004, 21:35
Nie uzywaj tego progamiku z (f12) moji 2 koledyz ktorzy tego uzywali zostali shakowani dokladnie w wigilie niezly prezent im ufundowali hakerzy xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.