Pokaż pełną wersje : Chciałbym by ktos mi zmienil otfit facców na pacców...
Pomuzcie!
Próbowalem samemu ale nie wychodzi sciagłme grafiki ale tylko mi sie nie spodobały....
Pomuzcie zmiencie mi pliczek tibia.spr tak aby byly pozamieniane stroje facców na pacc i bez innych grafik tzn. zmienionych wygladów zbroi itd.
Jak ktos sie podejmie tego zadania niech wysle pliczek na e-miala
[email protected]
Z góry dziekuje....
Fragenstein
14-05-2005, 09:03
Chlopie... jak ci zmienia outfit facc na pacc to i tak nie wiem czy inni i tak nie beda cie widzieli normalnie (czyli jak facca). Nie polecam makro w kazdym razie- watek glowny- to jest nielegalne w stosunku do zasad tibii
aff ja to wiem tylko mi otot chodzi by byl pliczek zmieniony tibia.spr a nie makro....
tak apropo qurito to ja:P
Wiesz, z tym tematem to powinno iść do "Grafik". A o to musisz poprosić Biskopa Reaktytwację, tyle, że on musi czekać aż mu konto na Lycosie odblokują ;)
Wiem, bo znim gadałem ;)
To jak zrobi mi ktos tak jak prosilem czy nie? bo czekam i czekam....:D
slimaczek
16-05-2005, 08:44
Ja mam w moim topicu plik spr z nowymi grafikami, do tego jest też jeden spr z nowymi grafikami i podmienionymi outfitami. Ale pamiętaj, ludzie ciebie bedą widzieć z facc outfitem.. Link masz w podpisie
chcesz miec outfit paccow? kup sobie pacca, sprawa zalatwiona
Takie tematy nie sa zakazane. :):)
dobra pomylilem sie :P
Vamerian
16-05-2005, 17:19
chcesz miec outfit paccow? kup sobie pacca, sprawa zalatwiona
Takie tematy sa zakazane.
Czemu są "zakazane" przecież zmiana pliku .spr nie pomaga typu: automatyczne strzelanie runami , światło , a przecież twojego outfitu z PACC nie widzą inni tylko ty! Moim zdaniem nie jest to żaden hack do tibii , więc używanie takiego spr nie jest nielegalne
Powiem tak ja to rozumiem... ze inni nie benda mnie widzec ale ja chcem miec ten spr bo ja bende widzec...
Sciagalem ten pliczek od slimaczka ale ja chce bez nowych grafik tylko zmienione otfity jak by sie ktos w konicu podja i przestal gadac to serdecznie mu dziekuje i niech wysle plik na moje gg
[email protected]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.