Pokaż pełną wersje : Szukam ekipy na nowego serva
wiec tak jak w temacie szukam ekipy na nowego serva. zglaszajcie sie gg 6270872 (pacc konieczny)
no co jest nikt sie niewybiera :P ?
Aragorrn
14-05-2005, 13:17
Ja bym mugl ,ale mam malo dni pacca chyba ze 4 albo 3 :/
Żałosne. Spójrzcie kiedy powstały ostatnie servy -.-...
Moze bym nawet poszedl ale nie mam pacca;P
Ciekawe czy bedą wogule zaniedługo te światy bo juz tyle powstało w ostatnim czasie ... oby były i oby były to normalne światy a nie Pvp-enforced albo No-Pvp. Piszcie na gg Jakby ktoś szedł ja mam już małą ekipe ale wsparcie sie przyda :]
Ja sie pisze.
Ps. Elenus sam jestes zalosny ;)
Właściwie to ja czekam na nowy serwer. Czemu nie, mozemy zgrać ekipe. Ale powiedz jaki miałeś wcześniej lvl B) sam wiesz czemu sie oto pytam :P
ja też chyba ide na nowy serwer.Mam na dzieję że nie bedzie tam za wiele Pa (najlepiej wogóle)
Piszcie na gg to wszystko wam powiem (jaki best level jaka profesja itp) acha i dowiedzialem sie ze nowe servy beda 18 maja tj. jutro :] kumpel ma kumpla ktory jest kumplem Gma :]
Ci co chcą się z nami zgrać to popytajcie jeszcze swoich kolegow z serverów (przyzwoite levele plx 8o ) :P:P
ja też szukam ekipy na new.mam juz kilka osób ,zamierzamy opanować serwer jak coś to napisze na GG :)
... Widze jak tacy jak ty opanowują server. Aż żal mnie sciska jak widze takie idiotyczne teksty... Mhm... Ale zobaczymy, czy na servie będziesz w top ~100
Piszcie na gg to wszystko wam powiem (jaki best level jaka profesja itp) acha i dowiedzialem sie ze nowe servy beda 18 maja tj. jutro kumpel ma kumpla ktory jest kumplem Gma
Ta, a za tydzień będzie koniec śwista. Nikt poza CS nie zna daty... Tym bardziej ktoś ze środowiska graczy...
chetnie pójde
<jak odzyskam pacca> :baby:
Elenus co do exodusa to ja niezamierzam opanowywac serva itp. szukam tylko ekipy kumpli ktorzy by sie wspomagali np przy qestach itp a co do tej daty to kumpel mi mowil ze na 99% jutro ja tylko go cytuje :]
Hmmm. Jeśli jesteś sensowym graczem... Hm. Czego nie. Wybieram sie na new serw i wsparcie mile widziane takze spoko.
Fryteczka
18-05-2005, 09:44
Hmmm moge ja ale zalezy na jaki, czy na pvp czy na non pvp.
Krol Lew
18-05-2005, 11:09
Lol następni podbijacze nowych servów. Tylkosie pojawiwszyscy na nowy srv. Pogracie tam tydzienmozedwaiczekaciena nowy. Ja poszlemnaNebule mam juz24 lvlisiez tegociesze :D
Noob Polski
18-05-2005, 14:01
Ja też zamierzam iść na nowy świat, ale raczej będę trzymał się Brazylijczyków i Szwedów sadze że szybciej się z nimi dogadam niż z wami uaeheuheaueahehaehau :D
Nick mowi za swoje a co do tego co gadal przed noobem to skad wiesz ze podbijacze i skad wiesz ze dopiero co przyszlismy z nowych swiatow ?.............. niemma slow na takie podejscie
[QUOTE=Elenus]... Widze jak tacy jak ty opanowują server. Aż żal mnie sciska jak widze takie idiotyczne teksty... Mhm... Ale zobaczymy, czy na servie będziesz w top ~100
Może trochę przesadziłem z tym opanowaniem nowego serwa, ale licze na jedną z najlepszych gildii.Ciężko będzie wejść do pierwszej 100 gdyż będe robił sorca. Ale sorców nawet z nienajwiększymi lvlami przyjmują do dobrych gildii.(Chodzi mi o nowe serwy).A bycie w najlepszej gildii można porównać do panowania na serwerze.
ja też szukam ekipy na new.mam juz kilka osób ,zamierzamy opanować serwer jak coś to napisze na GG :)
Nastepny...Ludzie kiedy wy sie obudzicie? Chodzcie, wyownujemu serva, szwedy sux!!! Ile mozna...
Taaa
Zawsze tak mówia a kończą huntowani po góra 2 tygodniach ;)
A póżniej znowu "opanowują" kolejny nowy serwer...
I coś niema tego serwera ;( , zazwyczaj powstawały koło godziny 19. No to teraz pozostaje czekać.
cytuję:
"wiec tak jak w temacie szukam ekipy na nowego serva. zglaszajcie sie gg
6270872 (pacc konieczny)"
Do ***** ***ane* nędz*! Kto w tym topicu napisał że idziemy opanowywać serwer??? Chodzi o to żeby na nowym serwie mieć się do kogo odezwać, złożyć ekipę na questy itp itd, a kto jakie lvl nabije to inna sprawa... Szkoda mi was ludzie. Tyle w was żółci i cwaniactwa... Nie mówiąc o innych wadach. Oj tak. To nas charakteryzuje polaków.
Pozatym co wy kur** ma* wiecie np. o mnie? Skąd wiecie ile i jakie miałem postaci? Z góry zakładacie że nie potrafię grać w Tibie... No comment.
mam zamiar sie wbic ale nie chce być w żadnej ekipie bo to sensu niema... i tak szwedzi zapanują serverem tak jak na morganie... a ekipa się rozsypie kiedy przyczepią sie do jednego to reszta będzie wiać...
Ja i paru qmpli tez sie wybieramy (ale napewno nie na non-PvP)
jak cos to GG
JA z kolegami napewno bedziemy grac na nowym serwie i zamiarzamy go podbic !! xD Gre zaczniemy na wakacje bo bedzie duzo czasu i nie bedzie myslec sie o ***anej szkole :> Bedzie nas okolo 6-7 B) ale z tego 5 paccow. Ja zamierzam w 3 dni ( licze z przejsciem rooka B) ) zrobic 20 level, kupic promocje i skilowac 2 tygodnie do skili okolo 80/80. Trudna ale dam rade !! :cup: Bibi
KaGe w Pełni popieram thx za wsparcie :) P.S nienajeżdżajcie an mnie tera ze powiedzialem ze servy wyjda 18 a ich niema ja tylko mowilem to co kumpel mi mowil ;/
KaGe w Pełni popieram thx za wsparcie :) P.S nienajeżdżajcie an mnie tera ze powiedzialem ze servy wyjda 18 a ich niema ja tylko mowilem to co kumpel mi mowil ;/
Nie ma za co... Dzisiaj mija miesiąc od "wydania" ostatnich serwerów także jeśli niedługo coś nowego powstanie. Mam nadzieję bo przed update'em chciałem już zacząć grać na nowym świecie.
JA z kolegami napewno bedziemy grac na nowym serwie i zamiarzamy go podbic !! xD Gre zaczniemy na wakacje bo bedzie duzo czasu i nie bedzie myslec sie o ***anej szkole :> Bedzie nas okolo 6-7 B) ale z tego 5 paccow. Ja zamierzam w 3 dni ( licze z przejsciem rooka B) ) zrobic 20 level, kupic promocje i skilowac 2 tygodnie do skili okolo 80/80. Trudna ale dam rade !! :cup: Bibi
Szczerze?? niewierze że ci się to uda, ale gratuluje ambicji :evul: 8o
Ja też czekam już kilka tygodni na nowego servka, także ide z Wami. Lanatan napisze do Ciebie to pogadamy :]. Aha nie patrzcie na date założenia tego konta, tak wyszło ze musiałem nowe załozyć :evul:
Szczerze?? niewierze że ci się to uda, ale gratuluje ambicji :evul: 8o
No to sie zdziwisz :P Najpierw wale okolo 60 H a potem trening dziennnie musze trenowac od 6.00 do 24.00 i sie uda skille zrobic !! xD Wyliczone i sprawdzone ;p
1 prośba jak do mnie piszecie piszcie jaki nick macie na forum z góry dzienks :)
cytuję:
"wiec tak jak w temacie szukam ekipy na nowego serva. zglaszajcie sie gg
6270872 (pacc konieczny)"
Do ***** ***ane* nędz*! Kto w tym topicu napisał że idziemy opanowywać serwer??? Chodzi o to żeby na nowym serwie mieć się do kogo odezwać, złożyć ekipę na questy itp itd, a kto jakie lvl nabije to inna sprawa... Szkoda mi was ludzie. Tyle w was żółci i cwaniactwa... Nie mówiąc o innych wadach. Oj tak. To nas charakteryzuje polaków.
Pozatym co wy kur** ma* wiecie np. o mnie? Skąd wiecie ile i jakie miałem postaci? Z góry zakładacie że nie potrafię grać w Tibie... No comment.
Jesli pewnego wspanialego dnia nauczysz sie czytac cale posty napewno zauwazysz, ze cytowalem wyzej posta goscia ktory wybiera sie ownowac. Krytykuje sam pomysl ownowania. Moj post odnosil sie do Exodua i tym podobnych "ownerow", nie Lanatana.
Jesli pewnego wspanialego dnia nauczysz sie czytac cale posty napewno zauwazysz, ze cytowalem wyzej posta goscia ktory wybiera sie ownowac. Krytykuje sam pomysl ownowania. Moj post odnosil sie do Exodua i tym podobnych "ownerow", nie Lanatana.
Mój post też był ogólny, odnosił się do tych wszystkich którzy z góry zakładają nie mając pojęcia. Szkoda ze nie jestem moderatorem bo sie syf robi...
Witam.
Co do daty powstania nowego serwera. W ciagu ostatniego pol roku nowe serwery pojawialy sie statystycznie co 25-40 dni (srednio co 1 miesiac). Ostatnio niestety powstalo w bardzo krotki okresie czasu, az 8 serwerow (dzisiaj mija rowny miesiac od premiery tych 4 ostatnich).
Nastepny tydzien wydaje sie wiec dosc prawdopodobnym terminem premiery nowej serii (ewentualnie za 2 tygodnie).
Zapowiada sie rowniez, iz na nowy serwer przeniesie sie dosc spora grupa Polakow (dla zainteresowanych istnieja juz 2 grupy Polakow juz zorganizowanych w gilide). Na podbuj serwera raczej jednak bym nie liczyl. Jesli Polacy chca byc zauwazeni, to na pewno musza dazyc do pokoju (a nie jakies wojny narodowej). Mam nadzieje, ze na nowych serwerach bedzie panowac wzgledny spokoj i harmonia :)
Zapraszam na nowy serwer wszystkich graczy, ktorzy szukaja milej atmosfery i nowych przygod, a nie miejsca nowej dominacji i wyscigu szczurow (lvli) :P
Pozdrawiam
Thor
Ja po prostu zamierzam szybko się wybić i wejść do najlepszej ,myślę że się uda.Większość odrazu uważa mnie za nooba co ma 12lvl i marzenia niespełnione.
@up
Też bardzo bym chciał żeby tak było, ale niestety ostatnio na nowych serwerach zawsze są wojny i władze ma jedna gildia(zazwyczaj wielcy PA)
Mhm... Nie idzcie tylko na 2 niemiecki pvp (bo napewno będą 2), bo nie potrzeba tam będzie "polkuf opanowujonh serwer!!!11".
daroslaw
19-05-2005, 20:08
Też bardzo bym chciał żeby tak było, ale niestety ostatnio na nowych serwerach zawsze są wojny i władze ma jedna gildia(zazwyczaj wielcy PA)
Sorka ale na Shanerze tak nie jest...
Mhm... Nie idzcie tylko na 2 niemiecki pvp (bo napewno będą 2), bo nie potrzeba tam będzie "polkuf opanowujonh serwer!!!11".
Heh... ja się modle by był chociaż 1 pvp niemiecki, bo ostatnio tylko takie powstawały i Cipy mogą zrobić teraz jakieś Non-Pvp albo E-Pvp, a tego bym bardzo niechciał :confused:
Ello Lantan ja tez szukam ekipy na nowego serva B). Mozemy wbic razem ale trzeba skolowac przynajmniej z 20 polakow zeby zalozyc good gildie.. i jak juz to sie uda to expimy hard zeby zadna inna gildia nas niewy***ala z serva.:P aa i jeszcze jedno jak jusz dobieramy ludzi to zeby zabardzo kozakow niebylo bo przez to mozemy upasc:P Lanton napisz ena gg jak bedziesz dostepny:P
Zapowiada sie rowniez, iz na nowy serwer przeniesie sie dosc spora grupa Polakow (dla zainteresowanych istnieja juz 2 grupy Polakow juz zorganizowanych w gilide). Na podbuj serwera raczej jednak bym nie liczyl. Jesli Polacy chca byc zauwazeni, to na pewno musza dazyc do pokoju (a nie jakies wojny narodowej). Mam nadzieje, ze na nowych serwerach bedzie panowac wzgledny spokoj i harmonia :)
Zapraszam na nowy serwer wszystkich graczy, ktorzy szukaja milej atmosfery i nowych przygod, a nie miejsca nowej dominacji i wyscigu szczurow (lvli) :P
Widzę że na tym forum są jeszcze ludzie z głową :)
Ci którzy już teraz deklarują ownowanie serwer... hm no cóż, życzę powodzenia ale ja zostaje (idę xP) z _thor ' em
Wiekszosc Morgany w tym ja wyberiamy sie na nowy server. Idziemy na drugi niemiecki pvp wiec jesli chcecie "opanowac" server to lepiej tam nie idzcie bo nie potrzeba nam takich ludzi -_-
Hm. No więc jeśli chcemy się wszyscy spotkać na nowym serwie ( a chcemy? bo chyba o to chodzilo w tym topicu ) to ustalmy że wbijamy się na serwer z fajniejszą nazwą ^.^
...joke :P wbijmy się na 2 niemiecki pvp, co wy na to?
Hm. No więc jeśli chcemy się wszyscy spotkać na nowym serwie ( a chcemy? bo chyba o to chodzilo w tym topicu ) to ustalmy że wbijamy się na serwer z fajniejszą nazwą ^.^
Ok ja w to wchodze :P Co do morgany to właściwie Avis strasznie kozaczyło (najlepsza gildia na serwie, anglicy i szwedzi w większości)- dostałem hunta za to że expiłem na Tombach :evul: . Myśle że najlepiej byłoby gdyby nasza gildia była pokojowa.
Ello Lantan ja tez szukam ekipy na nowego serva B). Mozemy wbic razem ale trzeba skolowac przynajmniej z 20 polakow zeby zalozyc good gildie.. i jak juz to sie uda to expimy hard zeby zadna inna gildia nas niewy***ala z serva.:P aa i jeszcze jedno jak jusz dobieramy ludzi to zeby zabardzo kozakow niebylo bo przez to mozemy upasc:P Lanton napisz ena gg jak bedziesz dostepny:P
pisz nawet jak bede niedostepny czesto jestem na niewidocznym a zreszta mam dane zeby niepokazywac statusu nieznajomym (czesto mam opisy z przeklenstwami a mam ciocie ktora ma mnie na gg, niechce zeby widziala takie opisy , znam jej numer na pamiec i niemma jej zapisanej :P) a i jeszcze 1 ja z nikim niezaczynam wojny , chyba ze szwedzi wypowiedza to bede walczyl chodzby mnie mieli zrookowac :] to tyle
Proponuje isc na pierwszy
Proponuje isc na pierwszy
LOL, co za różnica ??? Jeden grzyb :P
Ja sie zgadzam pod warunkiem ze bedzie to zwykly PvP ewentualnie e-PvP B)
ja na e-PVP nie idę, nie ma bata. Aha i co do serva bo w końci nie wiadomo czy wyjdzie jeden czy dwa niemieckie PVP wię cproponuje żeby napisać w tym topicu od razu po powstaniu servkow, napisanie nazwy serva na który idziemy :)
Robimy Glidie :) mam Logo Mam nazwe tylko potzreba ludzi :P Nieumie wklejać na forum Zdjęć :( więc loga niepokarze (a jest warte obejrzenia , Kumpel odwalił dobrą robote :]) Glidia nazywa sie Saint Devils, Rangi juz wymyślone Zgłaszajcie sie na gg :] <6270872>
I trzeba się umówić konkretnie, który serwer, kto idzie, żeby nieporozumień niebyło. Mam nadzieje że zgłosi się was duuużo :P. (Zgłaszajcie się ci którzy mieli jakieś przyzwoite lvle :cup: )
PS.
Gadajcie na gg nawet jak niedostępny jest Lanatan, (bardzo często siedzi na niewidocznym) jak coś to na moje gygy.
Pozdrowienia dla ludzi, którzy chcą "rządzić" serwerem z 20 ludzi, których poznali przez forum i to tydzień przed powstaniem serwera ;) . Wiesz jak wyglądała by wasza pierwsza wojna? 3/4 ludzi nie bedzie mogło akurat grac, albo komp im sie zepsuje...
A propo...nie liczylbym ze nie powstanie serwer non-pvp...bowiem został już tylko 1 niemiecki serwer ze statusem "normal" (reszta jest "full").
Osobiscie mam juz dosc serwerow pvp (pozdro w szczegolnosci Isara, Valoria & Elysia), bowiem mam swoj honor i nigdy nie tancze jak mi zagraja.
Z niecierpliwoscia czekam na serwer non-pvp :) .
Pozdrowienia dla ludzi, którzy chcą "rządzić" serwerem z 20 ludzi, których poznali przez forum i to tydzień przed powstaniem serwera ;) . Wiesz jak wyglądała by wasza pierwsza wojna? 3/4 ludzi nie bedzie mogło akurat grac, albo komp im sie zepsuje...
A propo...nie liczylbym ze nie powstanie serwer non-pvp...bowiem został już tylko 1 niemiecki serwer ze statusem "normal" (reszta jest "full").
Osobiscie mam juz dosc serwerow pvp (pozdro w szczegolnosci Isara, Valoria & Elysia), bowiem mam swoj honor i nigdy nie tancze jak mi zagraja.
Z niecierpliwoscia czekam na serwer non-pvp :) .
Nawet tak niemów :P jeśli niebyło by serwera PvP to byłbym zmuszony skończyć z tibią. Moim zdaniem serwery Non-pvp tracą wiele uroku gdy czasem niemożna kogoś uderzyć 8o Co do tego " Pozdrowienia dla ludzi, którzy chcą "rządzić" serwerem" to mam nadzieje że niemuwisz o ekipie Lanatana -.- .
Właśnie shins :]. Ja na non-pvp nieide denerwuja mnie takie servy na rooku rook na mainie rook (taka przenosnia , niedowalać sie do tego :P) idzie sobie taki 100 level z lootem z dli naprzyklad podchodzi 8 lev , kradnie mu cos z loota tamten nic mu niemoze zrobic. albo inny przyklad expisz se na rotach przychodzi jakis noob i wpier.lalala ci sie w expa a ty co mu robisz ? mowisz ze go shakujesz :P ? więc ja ide tylko na server normal pvp PS. ale głupio po formacie :P
Właśnie shins :]. Ja na non-pvp nieide denerwuja mnie takie servy na rooku rook na mainie rook (taka przenosnia , niedowalać sie do tego :P) idzie sobie taki 100 level z lootem z dli naprzyklad podchodzi 8 lev , kradnie mu cos z loota tamten nic mu niemoze zrobic. albo inny przyklad expisz se na rotach przychodzi jakis noob i wpier.lalala ci sie w expa a ty co mu robisz ? mowisz ze go shakujesz :P ? więc ja ide tylko na server normal pvp PS. ale głupio po formacie :P
A na pvp co mu zrobi? Zabije? Przeciez to i tak postac-zlodziej. Zreszta jak ktos umie grac to sie nie da okras 2x wolniejszej postacii...
ps. nie mowie ze nie bedzie serwera pvp, ale non-pvp tez prawdopodobnie bedzie :)
w sumie non pvp dawno niebyło , ja ich nielubie i na pewno na taki niepujde. TYLKO zeby niezrobili 1 niemieckiego non pvp i 1 niemiecki pvp enforced a 2 amerykanskie normal pvp bo na amerykasnki nieide (lagi) a na Epvp i NonPvp niepujde bo nielubie :] niech tylko poprawie ocenki i bede szpilal 24h na dobe :evul: nieno az taki maniak niejestem :P
e-pvp nowego juz prawdopodobnie w ogole nie bedzie. cipy nie widza zainteresowania dotychczas powstalymi
Pozdrowienia dla ludzi, którzy chcą "rządzić" serwerem
powtarzam: nie planujemy bawić się w jakieś ownowanie... poszukujemy ludzi na nowy serwer którzy szukają dobrej zabawy
Berylia - Exzig msg me :P
ja sie wbijam na Berylia (niemiecki normalny Pvp)
jak cos to only GG B)
yhy, i gdzie sie podziali ci wszyscy mastah co chcieli ownowac serwer?
I co "podbijacze sfiatuf" wyszedl ktorys na Maina??
Elysian Warior
31-05-2005, 22:09
wszyscy zainteresowni nowym serwem wbijac tu:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.