Pokaż pełn± wersje : Noob trap part1
Urz±dzilem sobie z kumplem małe pk w carlin, jest to to samo co zwykle :P czyli parcele -> cariln -> pk :D
http://rapidshare.de/files/1754631/pk2.rec.html
Nic specjalnego wiec jak sie komus nudzi to niech sobie obejrzy :)
O stary ale dałe¶ czadu nono.....szkoda że cie zabili :)
Dopiero teraz jak obejrzalem to zobaczylem ze po rzucie 1 SD padly 3 osoby naraz :| powie mi ktos jak to mozliwe?
Karpik Calmera
14-05-2005, 20:29
Pkowanie jak pkowanie. film nawet najs ale ten SD... nie wiem co o tym myslec :] Zycze jak najwiecej takich pk trap
sierbador
14-05-2005, 20:47
Trap jak trap :D fajne nawet, yyy zmien ten avatar bo troche gejowsko wyglada 8o
Na poczatku uprzedzalem ze to zwykly trap wiec sie nie czepiac :P, a co do avatara to n/c.
Hehe, fajnie pozabijales kolesi:P
Assassin
15-05-2005, 12:53
Hehe, fajnie zgin±łe¶ :-)
danio joker
15-05-2005, 19:10
Dopiero teraz jak obejrzalem to zobaczylem ze po rzucie 1 SD padly 3 osoby naraz :| powie mi ktos jak to mozliwe?
To normalne że jak 3 osoby stoj± na 1 sqm to sd przyjm± wszyscy bo atakowałes SD'kiem w wybran± przez Ciebie pole.....
Filmik niezły ale nie lubie trapów ...
Filmik najs tak jak i avatar bo z fft? [ nie jestem pewnien]
Venderer
15-05-2005, 20:28
Trap jak trap :D fajne nawet, yyy zmien ten avatar bo troche gejowsko wyglada 8o
Komentuj film a nie awatar -,-....
Co do filmiku, to gratz choc pryznaje... trap jest chamski i troche n00bowy ale cuż... Prawo dżundli ;]
@~Aristo
Tak, Final Fantasy Tactics
@danio joker
Zdziwilem sie bo jak wczesniej pkowalem to nie bylo tak, najwyrazniej musieli to zmienic albo przeoczylem.
Jakies commenty bo 400+ plik sciagniety a commentów brak :P
Zlituje się ^^
Super filmik :D :D, ładnie ich zabiłeś ^^ pewnie będą mieli kompleksy że zgineli przez......................... <rotfl> low lvl ^^ .
Jakie oni mieli lvl'e ? (nie chce mi sie sprawdzac na tibia.com -.- ).
Aha, best word "Facking PK" (widze że to polaczek :D ).
@Up
Niestety Ci pozniej mieli 11-15lv o ile dobrze pamietam ale ten 40rp mial szczescie ze nie mialem kasy na uhy bo tez by padl.
Btw: dzieki ze sie zlitowales :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.