PDA

Pokaż pełną wersje : PYTHERA-Orc Attack

etelek
14-05-2005, 16:51
Attack Orców , na serwie PYTHERA. Zdziwiło mnie to gdyż serw nie jest taki stary , jednak daliśmy rade :D . Wpadłem w to dosyć późno gdyż wyskoczyło mi coś , jednak kto nie widział niech zobaczy ;)
OrC attack
(http://rapidshare.de/files/1756423/orc_attack.rec.html)

A tu macie jeszcze raz mój filmik z demona na 49 lvl . Dałem go wczoraj za późno więc wielu mogło to ominąć , dla ciekawych Demon 49 (http://rapidshare.de/files/1743056/demon.rec.html)

Trojanilus
14-05-2005, 17:15
Wiatam!

WoW jak to oglądałem to aż mi się tych ludzi na niskich lvl (wracających do miasta) co dedli szkoda zrobiło.
Taka rzeź! Tego jeszcze nie widziałem. To było porostu wyje***te

BTW. Ten demon też był fajny :]

etelek
14-05-2005, 17:30
dzieki bardzo , miło jest słuchać dobrych komentarzy o swoich filmikach :p pozdro , next plx !!!

Wielki MarIuSzzo
14-05-2005, 18:50
No nawet niezle bylo, ale zeczywscie sie troche zapozno zalogowales.
U mnie na Selenie tez niedawno byl najazd orcow na thais, lecz wiele osob sobie NIE poradzilo. Ja nie moglem akurat przyjsc do thais, czego po zdarzeniu nie zaluje, bo jak sie okazalo wielu moich kumpli padlo, przez noobki, ktore blokuja ludzi a potem tylko loota zbieraja :/ .

epson
14-05-2005, 18:58
na rubezre w thaise był najazd cave ratów :D było ich pełno oczywiście poradziliśmy sobie:P

wczoraj na eterni był najazd ratów bo było ich pełno nawedbył dowód że nikt je nie rólnoł bo jak je wepnąć do góry poschodzach film spoko nawed

Belqs
14-05-2005, 19:35
Mam pewien problem i nie wiem jak mam sobie z nim poradzic. Wlaczam link do filmu pozniej daje free i wyskakuje mi cos takiego i nie leci czas: You have requested the file orc_attack.rec (661602 Bytes). This file has been downloaded 89 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!

This IP 213.199.194.21 is not allowed to use the free-service anymore today. We detected very extreme downloads. Don't worry! This has not to be your fault.
Maybe you use a proxy-server. Premium-users are not affected by this ban. Maybe you might want to get a PREMIUM-Account, too.
It is just a one-time fee and you will have access instantly. Please see our big FAQ, if you still have questions.
Co to zanczy i co mam zrobic? plz pomozcie

Dwimenor
14-05-2005, 19:42
W wolnym tłumaczeniu: Dziś dużo sciągałeś z rapidshare(albo cała twoja sieć) i dali ci bana na dziś. Poczekaj do jutra/24h i znowu będziesz mógł ściągać.
Albo zapłać, aby ściągać bez ograniczeń.

@Film
Tia, przy najazdach zawsze jest masa trupów. To trzeba mieć pecha w ten sposób się władować.

Belqs
14-05-2005, 19:44
W wolnym tłumaczeniu: Dziś dużo sciągałeś z rapidshare(albo cała twoja sieć) i dali ci bana na dziś. Poczekaj do jutra/24h i znowu będziesz mógł ściągać.
Albo zapłać, aby ściągać bez ograniczeń.

@Film
Tia, przy najazdach zawsze jest masa trupów. To trzeba mieć pecha w ten sposób się władować.

Dzieki za odpowiedz:) Ladny ja jestem napal az tak duzo filmikow sciagalem dzisiaj ulalala:)

Schihan
14-05-2005, 20:25
Filmik mi sie bardzo podobal jak wszystkie z ataku orcow,ale jednak tych atakow mogloby byc troche wiecej :(

DoL@R
14-05-2005, 22:09
Filmik mi sie bardzo podobal jak wszystkie z ataku orcow,ale jednak tych atakow mogloby byc troche wiecej :(

jakbym był adminem to bym ci avatar zmienił...

@ontopic:

nudaaaa lol szkoda że przy ATAKU nie byłeś..

Tyran-ziom
15-05-2005, 18:36
:) Niezła wyzynka,same dead.Film spoko.Na lunarze niedawno była plaga ratów a pare miesiecy temu cave ratów :p

Lunara 4ever :cup:

Wezu of the Trio
15-05-2005, 19:33
Filmik spoko , czekam na atak na Lunarze xD

Schihan
15-05-2005, 20:56
Dol@r,a czym Ci moj avatar sie nie spodobal?? B) .

Lukasaldo
15-05-2005, 21:57
Niezle naprawde :) Ladnie z twojej strony ze uratowales ta gosciowke co ja warlock z riderem zblokowal ;) szkoda ze na pacerze tego nie ma :(

Asenion
16-05-2005, 19:00
Bardzo fajne filmiki jak byś jeszcze miał jakieś filmiki z demonami to dawaj :)

Vermyn
16-05-2005, 20:29
jakbym był adminem to bym ci avatar zmienił...

Uhm, no wiesz, moje ten avatar to jego odpowiednik?

@topic
Orc raid, troszeczke nudny
Demon, calkiem calkiem :P

kani_mani
16-05-2005, 20:50
Wszystko byłoby super gdyby nie te nooby, blokujące innych :(. Ogólnie filmik spoko.

resotur-dolera
18-05-2005, 16:23
fajne było bo sam brałem w tym udział:P:P:P::P:P:P:P