Pokaż pełną wersje : strony prywatne o adresie nazwa.tibia.pl - ceny
Pomysł stron prywatnych o adresie *.tibia.pl nie umarł, jak widać. Wreszcie dogadaliśmy się trochę z naszym sponsorem i providerem, i byćmoże wprowadzimy to w najbliższym czasie.
Całość będzie funkcjonowała na podobnej zasadzie jak znane wszystkim prv.pl, w.pl, z.pl itp. itd. z tą rożnicą, że będzie płatne.
I tu pojawia się pytanie : ile jesteście gotowi zapłacić za jaki okres czasu. Jutro po południu będę rozmawiał o szczegółach z człowiekiem z fpp.pl, i wtedy muszę mu podać proponowane przez nas ceny.
Płacić będzie się SMSami. Przynajmniej na początku (a możliwe że nigdy) nie będzie można płacić przelewem bankowym lub innymi bezpośrednimi metodami. Po prostu SMSy są bardzo proste w obsłudze i mogą być robione automatycznie, a przy innych formach płatności ktoś by musiał siedzieć.
3 pln per miesiac, nie wiecej. W koncu procz dopisku tibia.pl w adresie, nic innego nie zyskuje - a za kilka literek w urlu nie zamierzam placic nie wiadomo jakich pieniedzy...
5zł full, z tego samego powodu co chomik (łół poprawnie).
Tow.Miki
14-05-2005, 20:17
3 zeta (z vatem pewnie będzie 3,66, co?:>), więc niech będzie 2 zł (2,44) i będzie ok:] a jak nie to się możemy targować;)
3,5 zł za miesiąc MAX .....
Ja wam moge zabulić tyle.... na karcie w Komórce mam 81 pln -.- (strasznie mało dzwonie itp) a z kaską nie mam co robić.... neta jeszcze nie mam aktywowanego itp ^^ .
3 zeta (z vatem pewnie będzie 3,66, co?:>), więc niech będzie 2 zł (2,44) i będzie ok:] a jak nie to się możemy targować;)
to moze jednak 1,22 z VAT? xD
ale zeby wygrac przetarg to dac moge 4,88 z VAT xDDDDDD (sms pod numer 74XX) :P
a tak wogle to powstaje jeszcze pytanie czy to sama domena czy tez kawalek miejsca na servie bo jak z miejscem to mozemy powazniej ponegocjowac xD
ale matkus dajecie sam alias czy jakies konto ftp odrazu?
za sam alias kto ci da wiecej niz 30 zl... za konto z 50 zl dostaniesz
ja ostatnio zalapalem sie na darmowe konto 100mb php 4.0 mysql 20mb :) ale to takim oftopem
MatKus moge postawic moje plate legi<lol> na to ze nikt nie kupi aliasu
5 zl miesieczne, 50 rocznie- myśle ze to starczy.
Tow.Miki
14-05-2005, 20:42
(..) to sama domena czy tez kawalek miejsca na servie bo jak z miejscem to mozemy powazniej ponegocjowac xD
dajecie sam alias czy jakies konto ftp odrazu?
--> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=14955
w niedalekiej przyszłości będzie możliwość wykupienia sobie aliasu dla własnej strony pod adresem http://twoja_nazwa.tibia.pl (http://twoja_nazwa.tibia.pl/)
MatKus moge postawic moje plate legi<lol> na to ze nikt nie kupi aliasu
Przegrałeś zakład;)
JA bym se chętnie zrobił PRostą stronkę na moje graficzki ... chociaż by pomóc finansowo Tibia.pl ^^ .
Dr. Omader
14-05-2005, 20:48
Mowa tylko o aliasie www.XXX.tibia.pl.
Nie bedzie miejsca FTP niestety. Jednak mozliwe, ze najlepsze strony dostana troche miejsca na serverze tibia.pl na wlasna stronke :)
Jeszcze sie zobaczy jak to bedzie dokladnie z tym miejscem, ale teraz toczy sie dyskusja o cene jaka jestescie w stanie zaplacic za sam alias.
@Evilus: Co do tego konta ftp na ktore sie zalapales, to nic nadzwyczajnego ;)
I na jakim swiecie straciles te plate legi? Juz wiele osob sie pytalo o takie aliasy i mysle ze "paru" chetnych sie znajdzie. Napewno nie beda to jakies duze sumy, ale pare osob napewno bedzie chcialo miec taki alias. Pozatym to jest tez dodatkowa promocja dla strony, jak jakies gildie beda mialy alias tibia.pl to tez to rozreklamuje strone :)
Vanhelsen
15-05-2005, 11:34
Mój miesięczny max to 10zł (+VAT ;)) choć to już jest troche. Zdaje mi się, że najbardziej optymalne było by 3zł/Miech i 30zł/rok
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.