zaloguj się

Pokaż pełną wersje : co to afk?

Siilis Arco
14-05-2005, 19:12
no wlasnie co to jest afk bo ciagle o tym slysze ale nie wijem co to jest

Evul Tibian
14-05-2005, 19:14
Away
From
Keyboard

po polsku - z dala od klawiatury

Serex
14-05-2005, 19:14
To ze nie jestes przy klawiaturze czyli np.Poszedles do WC

Trenei
14-05-2005, 19:17
no wlasnie co to jest afk bo ciagle o tym slysze ale nie wijem co to jest
LOL- Boze czlowieku jaki ty masz Lvl ???
ale AfK to znaczy ze twoja postac stoi gdzies a ty nie siedzisz przy kompie

Erin91
14-05-2005, 19:18
Jeśli nie wiesz co oznaczają niektóre skróty, to przeczytaj to: http://www.tibia.pl/tutorial.php?tut=203 :)

Piotr G.
14-05-2005, 19:19
Znaczy to ze twoja postac jest nie ruchoma a ty robisz se obiad jesli masz 20lat

Wogle usuncie ten temat :P:P

Heliwurab
14-05-2005, 19:29
tak jak ktoś mówił : Away From Keyboard. polski: z dala od klawiatury. (wiem ze to bylo :P ). to znaczy, ze nie jestes przy komputerze, tylko gdzies indziej. ale AFK jest NIELEGALNE, wiec moga cie zbanowac,albo jakas mniejsza kare, niewiem. Ale niektorzy ludzie, moga zlurowac (pójść po jakiegos potwora, on bedzie cie gonil, a ty mozesz go gdzies "wziąść" ,np. do gracza AFK) potwora do ciebie, i wtedy ten potwor cie zabije, jak bedziesz dluzej AFK... to chyba wszystko.. :P aha. ludzie moga tez "ruszac" cię, z miejsca na miejsce, i moga cie tak do potwora jakiegos zaprowadzic... to wszystko chyba. :evul:

Aadrian
14-05-2005, 19:33

a ty z czego sie cieszysz? niewie to sie pyta...a ty to pewnie wiesz wszystko?
ciekawe jaki ty masz lev że się tak mądrujesz

Tomek Damcirade
14-05-2005, 19:35
Mogą też mniej subtelnie poprostu zabić =P

Pramus
14-05-2005, 19:39
Ej dobra niektórzy są początkujący i mają prawo się o to zapytać. OK wszystko jush wyjaśnione.... ZAMKNĄĆ TEMAT.

Racon
14-05-2005, 19:40
Afk-a Free Kill

Avager
14-05-2005, 19:41
Ale jaja (nie z założyciela topicu, ale z tych co tu pisze). Pozwólcie żę zacytuje :D :

Mój max lvl to 18 , i mogę się założyć że wiem więcej niż ty co masz lvl 50 ? 100? 150 ?

Znaczy to ze twoja postac jest nie ruchoma a ty robisz se obiad jesli masz 20lat

Wogle usuncie ten temat

Ja mam 15 (prawie 16) lat i robie sobie sam obiad.... Niektórzy umią a nie którzy "nie umieją" (wiem że pisze się nie Umią -.- ).

tak jak ktoś mówił : Away From Keyboard. polski: z dala od klawiatury. (wiem ze to bylo ). to znaczy, ze nie jestes przy komputerze, tylko gdzies indziej. ale AFK jest NIELEGALNE, wiec moga cie zbanowac,albo jakas mniejsza kare, niewiem. Ale niektorzy ludzie, moga zlurowac (pójść po jakiegos potwora, on bedzie cie gonil, a ty mozesz go gdzies "wziąść" ,np. do gracza AFK) potwora do ciebie, i wtedy ten potwor cie zabije, jak bedziesz dluzej AFK... to chyba wszystko.. aha. ludzie moga tez "ruszac" cię, z miejsca na miejsce, i moga cie tak do potwora jakiegos zaprowadzic... to wszystko chyba.

Czyli musisz chodzić do szkoły z klawiaturą, do kibla z klawiatura, do babci 500 km dalej z klawiaturą bo jak cię zatrzymają to cie do pudła wsadzą lub dadzą ci "bana" ..... LOL . Zastanów się co ty mówisz -.-. AFK Jest legalne ale MACRO AFK jest nielegalne (za to dostaje się bana), za samo AFK to cie mogą jedynie PK'nąć bądź zlurować ci coś albo Trapem ubić.

To wszystko.

P.S. Nie gram w tibie, gdyż to strata czasu.

phoneix
14-05-2005, 19:43

yyy... a co ma lvl do znajomosci komp. pojec ? :o co myslisz ze to gracze tibi wymyslili skrot AFK ? a w ogole to zamknijcie ten temat bo powoli zlatuje sie ekipa stasiarzy ktorzy pisza cos , co zostalo napisane przez 5 innych ludzi....

Wyjadius
14-05-2005, 19:48
AFK jest legalne, ale nie dłużej niż 10-15 minut (dobrze nie pamiętam).

Avager
14-05-2005, 19:51
AFK jest legalne, ale nie dłużej niż 10-15 minut (dobrze nie pamiętam).

LEGALNE w 10000000% !!!!!!!

RAny ludzie -.-....

MACRO AFK = Nawet 1 setna sekundy nielegalna

AFK = Legalne w 10000000%, Możesz siedzieć nawet 5000000 minut AFK (ruszając się co 15 minut by kicka nie dostać).
A te kicki są po to by ktoś nie blokował miejsc dla innych graczy ^^ . Ale oficialnie AFK jest LEgalne ! I nie ma limitu Legalności czegoś ....

Dimix
14-05-2005, 19:56
away from keyboard= daleko od kejboardu czyli nie grasz na kejbordzie tylko np: na gitarze :D (żart jakbyś sie nie domyślił)