Pokaż pełną wersje : Manifest -nie pokojowy.
Van Wojskowy II
14-05-2005, 19:15
/edit/
(ciach)
Gonzo von Krenzel
14-05-2005, 19:26
To hege odszedł? :confused:
A ja chcem byś poszukał innego tematu, bo chyba chcem ci powiedzieć że inni ludzie też chemli mieć temat taki jak ten i zrobili o tej właśnie treści .....
(możliwe, że topica nima -.- ).
(Chcem = źle, Chcę = dobrze).
Po drugie, ja jakoś go 1,5 h widziałem na forum -.- i to w moim temacie o.O ?
Na jakiej podstawie twiedzisz, że Hege odszedł? Na podstawie tego tamtu? http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=33586 Bo jeśli tak, to mógł byś najpierw doczytać go do końca, nim zrobisz z siebie idiotę :P
Baron Kaldrick
14-05-2005, 19:40
Przez ciebie przegrałem sesyjkę w snookera. Bo spadłem ze śmiechu z krzesła.
ROTFL...
A Hege wlasnie czyta posta
ROTFL... mialem isc na grila ale chyba nie dojde... lzy mi ciekna po policzkach.
Hegemmon
14-05-2005, 19:55
<uśmiecha się>
yyy.. no trochę narobiłem bigosu tym swoim opowiadaniem :)
polecam, abyś przeczytał ten post w temacie z moim "odejściem"
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=336026&postcount=50z
z tego wszystkiego zapomniałem zedytować pierwszego posta i dać tam ww linka.
P.S. sorki modków za ewentualne przyrości :)
P.S.2 Gonzo .. zawiecha systemu? :evul:
Dan the Automator
14-05-2005, 20:10
Mało mnie teraz obchodzi że jestem mały knyp, że dla większości jestem noob, małolat. I że ktoś zaraz powie: "a powinno"
Rzadko tu zaglądam ale zajrzałem i....?
Moim ulubionym Modkiem był "ten z pokręconym nickiem" ale teraz nie wiem kogo lubić. Nawet nie wiedziałem o forum Modków... Ale teraz wiem. W ostatnim czasie odszedł z forum (zrzekając się automatycznie z funkcji Moda) Hegemmon... Choć tak na prawdę nikt z grona userów nie pozna powodów dla jakich odszedł... A może tylko jego Qmple... Wydaje się większości że jestem formuowym noobem.... I chyba się dobże wydaje... Ale mimo wszystko czytajcie dalej. Pamiętam doświadczenie kiedy Hege (pozwól że tak powiem)niebył jeszcze modkiem... A co tam nie powiem... Powiem tylko że skrytykował, ale powiedział co mogę naprawić etc...
"Nie wolno cytować postów z forum modków a pozatym tam nie ma cenzury i by było sporo gwiazdek...." O mości panowie mogą sobie przeklinać? A kim wy jesteście? Wy też powinniście się hamować od wulgaryzmów... Bo gdybym ja się nie hamował (broń Boże) to tutaj też by było sporo gwiazdek... Hege nie uważałem nigdy za Modka -sorka.. Ale za zwykłego Usera. Mimo że go nie znałem, to jego opko określa jego charakter. Dobo -BOŻE!!! *$%#$%!#@#%& #@$@#@$%#%^ 5$#$^^&^#%& 43@$#$% ty &*$%#&#^*#%^*
ale żeś &^&*(^*(&( masz #$%^*%&*#$^ i ##$^$^ ^%$ CI W @#!@$%
Przez Ciebie odszedł wielki User. Tak. Powtarzam JESTEM NOOBEM. MÓWCIE TAK DO MNIE. Ale gdyby nie Hege takich noobow było by więcej. TYLKO ŻE NIE WYTRZYMAŁ I SZLAK GO TRAFIAŁ JUŻ. TE FORUM SCHODZI NA PSY? Czy wy tego nie widzicie?
Większość osób opowie się negatywnie o mnie i o moim poście. Co ja mówie... Wszyscy się wypowiedzą. Ale chcem żebyście poznali moje zdanie. Nie zbanujcie mnie przed zakończeniem tej dyskusji. O ile odrazu się nie skończy. I mam jeszcze jedną wielką prośbę. Nie zamykajcie tej debaty. Gdyby zeszła na wulgaryzmy to szczerze przepraszam. Ale poczekajcie troche zanim zamkniecie.
P.S. CHCEM POZNAĆ -I CHYBA WIĘKSZOŚĆ USERÓW TEŻ DLACZEGO HEGE ODSZEDŁ. JAK KTOŚ POWIEDZIAŁ TE FORUM JEST DLA NAS I MAMY PRAWO WIEDZIEĆ CZEMU.
ROTFL! Get a mózg, dziecko.
Powtarzam JESTEM NOOBEM. MÓWCIE TAK DO MNIE.
Rotfl. No dobra skoro tak chcesz to: Panie Noob jesteś noob.
Dr. Omader
14-05-2005, 20:52
"Nie wolno cytować postów z forum modków a pozatym tam nie ma cenzury i by było sporo gwiazdek...." O mości panowie mogą sobie przeklinać? A kim wy jesteście? Wy też powinniście się hamować od wulgaryzmów...
Z ta cenzura to tez kit ;)
Cenzura dziala na wszystkich forach, lacznie z forum modkow, aczkolwiek tam jest najmniej potrzebna. Jedyne gwiazdki(*) z cenzury jakie sa na forum modkow pojawiaja sie wtedy gdy ktos pokazuje PW, albo log z GG z rozmowy z jakims "kulturalnym" userem ;)
Jak to fajnie wychodzi, jak ktos nie doczyta tematu do konca i chce zablysnac jaki to on madry jest ;)
@dobo: slowniki.onet.pl <<< polecam ;)
"Zbliża się koniec świata!"
Znany śpiewacz Operowy Mr. "H", znany też jako "Hegemmon" niedawno wyemigrował do RPA, twierdząc, iż nikt nie jest godzien aby odziedziczyć jego kolekcję wydmuszek. Co na to NATO? Po tym zdarzeniu drastycznie wzrosła liczba samobójstw. Według statystyk największą popularnością cieszą się skoki na bungee bez liny. Niespodziewanie, pod koniec roku Mr. "H" ponownie ukazał się publicznie i oznajmił, że wykręcił tylko niewinny żarcik. Z niewyjaśnionych powodów budynek, w którym przebywał, został ostrzelany z karabinów AK-47 i serii platynowych gum do żucia. Do akcji wkroczyły oddziały SAS. Kilkanaście osób zostało rannych. Emigranci i renciści wyszli na ulice protestując przeciwko tej niecnej manipulacji.
//Trafiony "szlakiem",
Adaras~
Venderer
15-05-2005, 11:32
"Zbliża się koniec świata!"
Znany śpiewacz Operowy Mr. "H", znany też jako "Hegemmon" niedawno wyemigrował do RPA, twierdząc, iż nikt nie jest godzien aby odziedziczyć jego kolekcję wydmuszek. Co na to NATO? Po tym zdarzeniu drastycznie wzrosła liczba samobójstw. Według statystyk największą popularnością cieszą się skoki na bungee bez liny. Niespodziewanie, pod koniec roku Mr. "H" ponownie ukazał się publicznie i oznajmił, że wykręcił tylko niewinny żarcik. Z niewyjaśnionych powodów budynek, w którym przebywał, został ostrzelany z karabinów AK-47 i serii platynowych gum do żucia. Do akcji wkroczyły oddziały SAS. Kilkanaście osób zostało rannych. Emigranci i renciści wyszli na ulice protestując przeciwko tej niecnej manipulacji.
//Trafiony "szlakiem",
Adaras~
LOL hahahaha :D :D jeszcze się tak nie uśmiałem^^ zarówno z twojego postu jak i autora tematu LOL :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mało mnie teraz obchodzi że jestem mały knyp, że dla większości jestem noob, małolat. I że ktoś zaraz powie: "a powinno"
Rzadko tu zaglądam ale zajrzałem i....?
Moim ulubionym Modkiem był "ten z pokręconym nickiem" ale teraz nie wiem kogo lubić. Nawet nie wiedziałem o forum Modków... Ale teraz wiem. W ostatnim czasie odszedł z forum (zrzekając się automatycznie z funkcji Moda) Hegemmon... Choć tak na prawdę nikt z grona userów nie pozna powodów dla jakich odszedł... A może tylko jego Qmple... Wydaje się większości że jestem formuowym noobem.... I chyba się dobże wydaje... Ale mimo wszystko czytajcie dalej. Pamiętam doświadczenie kiedy Hege (pozwól że tak powiem)niebył jeszcze modkiem... A co tam nie powiem... Powiem tylko że skrytykował, ale powiedział co mogę naprawić etc...
"Nie wolno cytować postów z forum modków a pozatym tam nie ma cenzury i by było sporo gwiazdek...." O mości panowie mogą sobie przeklinać? A kim wy jesteście? Wy też powinniście się hamować od wulgaryzmów... Bo gdybym ja się nie hamował (broń Boże) to tutaj też by było sporo gwiazdek... Hege nie uważałem nigdy za Modka -sorka.. Ale za zwykłego Usera. Mimo że go nie znałem, to jego opko określa jego charakter. Dobo -BOŻE!!! *$%#$%!#@#%& #@$@#@$%#%^ 5$#$^^&^#%& 43@$#$% ty &*$%#&#^*#%^*
ale żeś &^&*(^*(&( masz #$%^*%&*#$^ i ##$^$^ ^%$ CI W @#!@$%
Przez Ciebie odszedł wielki User. Tak. Powtarzam JESTEM NOOBEM. MÓWCIE TAK DO MNIE. Ale gdyby nie Hege takich noobow było by więcej. TYLKO ŻE NIE WYTRZYMAŁ I SZLAK GO TRAFIAŁ JUŻ. TE FORUM SCHODZI NA PSY? Czy wy tego nie widzicie?
Większość osób opowie się negatywnie o mnie i o moim poście. Co ja mówie... Wszyscy się wypowiedzą. Ale chcem żebyście poznali moje zdanie. Nie zbanujcie mnie przed zakończeniem tej dyskusji. O ile odrazu się nie skończy. I mam jeszcze jedną wielką prośbę. Nie zamykajcie tej debaty. Gdyby zeszła na wulgaryzmy to szczerze przepraszam. Ale poczekajcie troche zanim zamkniecie.
P.S. CHCEM POZNAĆ -I CHYBA WIĘKSZOŚĆ USERÓW TEŻ DLACZEGO HEGE ODSZEDŁ. JAK KTOŚ POWIEDZIAŁ TE FORUM JEST DLA NAS I MAMY PRAWO WIEDZIEĆ CZEMU.
Po pierwsze - czy dla ciebie 11 lat to szczyt mozliwosci ze nie chcesz byc okreslany mianem malolata?
Po drugie - co kogo obchodzi co ty wiesz a czego nie wiesz? (forum modkow)
Po trzecie - gdybys nie byl "knypem" to bys najpierw skonczyl to co zaczales, czyli temat o odejsciu Hege a dopiero pozniej byc komentowal to
Po czwarte - wtf? przeciez to nie bylo wczoraj, kiedy ty sie obudziles chlopie?
Po piate - no i co ze "niby" (i tak wiemy ze to byl joke - co sie wyjasnilo pare postow powyzej) ze w forum modkow nie ma gwiazdek, tez bym byl zestresowany i wiecej bym przeklinal gdybym mial stycznosc non stop z takimi oszolomami
Po szoste - Czesc PANIE NOOBIE
Po siodme - o boze - takich jak ty byloby wiecej? God damnit, nawet mnie nie strasz
Po osme - wiesz czego forum schodzi na psy? bo takie 11-latki loguja sie i udaje im sie zarejestrowac (moze by to jakos utrudnic? :D)
Po dziewiate - ludzie ktorzy sa dorosli potrafia rozwiazywac problemy bez przeklenstw i bluzgow, ale ty sie do nich nie zaliczasz wiec myslisz ze mozesz ich pouczac -.-
Po dziesiate - kup sobie slownik i z niego korzystaj
Uncle Warrior
15-05-2005, 14:39
Ale obciach, przyznał się, że jest noobem :P
Stefan12532
15-05-2005, 19:39
ROTFL !
odkupujesz mi krzeslo :P
JAk by hege odszedl to bym sie zalamal bo to moj ulubiony chyba modek...niezle poczucie humoru -.^
TheNatoorat
15-05-2005, 21:53
Hah... na szczęście od trzech dni mam nowe kompowe krzesło z systemem "tilt-lift" czy cuś takiego. Co mi to daje?
Gdy wychylam się krytycznie do tyłu, na przykład przy czytaniu takich postów jak w topicu, oparcie odrzuca mnie do przodu. Inaczej waliłbym się głową w dechę w łóżku ze śmiechu, a następnie lądowałbym na panelach podłogowych i turlał się w stronę hantli, które trzymam na ziemi. Ajj...
Czytanie forum stało się o wiele łatwiejsze, od kiedy kupiłem krzesło "Rudolfo" firmy "Drew-Tech" (nazwy autentyczne)!
EEE chyba ktoś sobie jaja robi.
Manifestacje robi sie najlepiej pod budynkiem sejmu. Won z bronami na drogi a nie forum zasmiecac.
P.S. Naucz sie czytac ze zrozumieniem, przyda ci sie za kilka lat na test w 6 klasie.
Masz szczęście, że na forum nie ma komuchów :). Poszedłbyś na stryczek za głupote...
że dla większości jestem noob, małolat.
She też ma 11 lat, a nie zachowuje się jak "n00b i małolat"
Van Wojskowy II
22-05-2005, 15:19
/edit/
(ciach)
@up
Zdaje mi się że w wieku 11 lat przeciętny polak umie czytać i piscać ("tesch" ??)
Edit: Proszę o zamknięcie tematu.
A co? Krytyka boli?
Nie widze powodu, zeby zamykac.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.