PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna na Jamerze - Pada najlepszy na serwerze

Hieyan
14-05-2005, 22:08
Oto film (nie mój) na którym zostaje zabity Dimas Arte. Jest to najwyższy lvl na Jamerze. Gość był vice-liderem SoF'u (Souls of Fear) który teraz go zabił. Założył gildie Revelation, która rekrutuje naprawde wysokie lvl. Jednak w SoF'ie zostało kilku z top 10, którzy zagrażają Revelationom. Co ciekawe, Dimas został poprzednio zabity przez druida 12 lvl. Pewnie był afk, albo miał 30hp :D
Oto link: Wojna na jamerze (http://rapidshare.de/files/1684499/Jamera_War.rec.html)
X( Jeśli macie mówic, że keylogger to albo Backspace, albo alt +F4. X(

Edit:
KONIEC WOJNY! REVELATION WYGRAŁO!
I WSZYSCY SIĘ CIESZĄ:P

DoL@R
14-05-2005, 22:37
Powiem tyle... LOL!

@off:

Wojny na ruberze są ciekwasze. Zawsze dla mnie kończą się red skullem, bardziej brutalniejsze, no i mam poparcie :)

pytel
14-05-2005, 22:51
niech mi ktoś pomoże bo nie wiem jak to obejrzeć : /

EDIT : za pomoca jakiego programu jeszcze ? bo wmp tego nie obsluguje .. a nie znam sie dobrze na programach odtwarzających filmy :P

damc
14-05-2005, 23:17
Musisz sciągnąć sobie Tibia Cam, żeby obejrzec ten filmik.

-=DanieL=-
15-05-2005, 00:30
niech mi ktoś pomoże bo nie wiem jak to obejrzeć : /

EDIT : za pomoca jakiego programu jeszcze ? bo wmp tego nie obsluguje .. a nie znam sie dobrze na programach odtwarzających filmy :P

zabijcie tego gościa plxx :P modkiwypruli sobie z połowe żył żeby wbić takim jak ty do łba jest takie coś jak "szukaj" wybierasz hasło tibiaCam i tam ci się pokazuje jakiś post opisujący to czego szukasz :o trudne nie? :P tylko najlepsi nato wpadają :o
EDIT: lol ty nawet niewiesz jaki program to obsługuje xD to co ja gadam , że tibiaCam w "szukaj" jak niewiesz czego masz szukać :o. W takim przypadku zostaje ci jedno .... SAMOBUJSTWO xD polecam skok z 5 piętra ;p bezbolesne xD

______
sory za ortografie xD

Rybzor
15-05-2005, 08:37
średni filmik :)

pytel
15-05-2005, 11:38
dzięki za pozytywną odpowiedź :/ jestem na tym forum od wcoraj jakieś 4 godziny więc skąd mogłem wiedzieć że to akórad TibiaCam to jest ten program ? :/

Damingo
15-05-2005, 12:30
Ogulnie to Gratz za zabicie takiego lvla... ale troche chala isc na War Z arrows :D

Bujek
15-05-2005, 14:05
Wojna już prawie wygrana. Byle to był definitywny koniec s SoF.

Hail Revelation

Hieyan
16-05-2005, 15:06
Bujek, ty jeteś Bujaj De'mon?
NO TO HAIL REVELATION! Napewno wygracie:P
Mam pytanie, shakowany byłem w lutym i nie grałem do maja, co sie stało z kodexem? Spoko, że teraz jestes w Revelation:P Bierzesz udział w wojnie?

Lord Nikusus
16-05-2005, 19:22
zabijcie tego gościa plxx :P modkiwypruli sobie z połowe żył żeby wbić takim jak ty do łba jest takie coś jak "szukaj" wybierasz hasło tibiaCam i tam ci się pokazuje jakiś post opisujący to czego szukasz :o trudne nie? :P tylko najlepsi nato wpadają :o
EDIT: lol ty nawet niewiesz jaki program to obsługuje xD to co ja gadam , że tibiaCam w "szukaj" jak niewiesz czego masz szukać :o. W takim przypadku zostaje ci jedno .... SAMOBUJSTWO xD polecam skok z 5 piętra ;p bezbolesne xD

______
sory za ortografie xD
NIE TibiaCam a TibiCam. Jak by wpisał TibiaCam znalazł by temat jakiegoś nooba co zamiast TibiCam pisze TibiaCam.
Wojana jak wojna. Szkoda że było tak mało ofiar bodajże 2?? Pozatym "Zieloni" mieli przerażającą przewage liczebną i to zadecydowało o ich wygranej. Szkoda że SoF nie atakował było by ciekawiej no ale ogólnie spox :D

Asenion
17-05-2005, 07:40
Film fajny ale widziałem już o wiele lepsze :p

Lord Puchatek
17-05-2005, 08:09
Tak masa zracje WOJANA JAK WOJNA:D:D

Schihan
17-05-2005, 10:24
Powiem krotko NUUUUUUUDA!!!! :p

Hieyan
17-05-2005, 15:21
Z czego wiem SoF (zieloni) zostali pokonani (HAIL REVELATION)...
Jak cos bede miał to w tym temacie jeszczcze umieszcze. Ostatnio widzałem SoF'a w outficie Revelationów.

Jeszcze raz mówie, film nie jest mój!

Mameia
17-05-2005, 16:14
link nie działa prosze o nowy:/

Dwimenor
17-05-2005, 16:18
Działa i ma się dobrze. Umiesz obsługiwać Rapidshare? Jak nie to zapraszam do przyklejonego tematu.

@Film
Wojna jak wojna.

Noob Polski
17-05-2005, 17:01
Powiem tyle... LOL!

@off:

Wojny na ruberze są ciekwasze. Zawsze dla mnie kończą się red skullem, bardziej brutalniejsze, no i mam poparcie :)
Brawo brawo no brawoo ..
ee to fajnie że masz poparcie no fajnie brawo naprawde jest cool brawo no..
__________________________________________________ ___________
Film fajny nawet dobrze że wyjaśniłeś co nieco no ogółem podoba mi sie.

Japa
23-05-2005, 16:55
Wojny na Azura,Pandoria to sa dopiero wojny a nie na ruberze :P ja tam wole pk albo wojny na Azurze lub Pandori.

Paladyn :lucznik:
lvl : 8lvl
distance : 50
shielding : 35