Pokaż pełną wersje : Pierwsze DSL w Tibii
Pan Śmierci
15-05-2005, 09:55
Niewiem z kąd on je ma bo basiliska chyba nierozwiązał. Oto link.
http://rapidshare.de/files/1769136/DSL.rec.html
Tak, to jest fake. (dla tych co piszą dalej posty, że to nie fake)
Sir rycerz
15-05-2005, 09:57
DSL ?Jeśli to DSL to ja czekam na komentarze innych . Narazie nie ściągam.
adikwiat
15-05-2005, 10:00
Skad On To Ma!!!!!
mamo przenajświetrza skąd on to ma
wielki90
15-05-2005, 10:05
moze to test server? -.-
fajny fake. zauwazyliscie ze po nacisnieciu napisane jest "You see dragon..."
a powinno być "You see A dragon..."
heh :P
pelson11
15-05-2005, 10:06
O Lolll :o:o:o:o: !!!!!!!!!!! Gratz Dla Ziomka Tego !!!! Woooow Skad On To Ma ! ;]
Ja cie nie moge skad on to ma!!!!!!!! BASILISK QUEST?? GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ GRATZ
Moge sie mylic, ale wg mnie to test serv.... bo koles sie lognal, ze niby chce dednac, poszedl 2 kroki i przypadkiem kolege spotkal .... ? jak dla mnie to test serv i wszystko ukartowali zeby wygladalo jak na prawde.... MOGE SIE MYLIC !!!
@Edit:
Gdyby koles na prawde mial dsl to by sie odrazu pochwalil wszsytkim na okolo, na tibii.com etc... jakos mi nie lezy wypowiedz typu: u mnie spoko wlasnie wykonalem questa na dsl.....
gratz dla tego ziomka!! WOW!! Pierwsze dsl!!!!!!!!!!!!!!
nikt nie zauwazyl jeszcze? -.- bosz :P
Pan Śmierci
15-05-2005, 10:11
Śmieszny jesteś a pozatym kiedy był teraz test server...
adikwiat
15-05-2005, 10:12
TO NIE JEST FILM FAKE NOOBKU !!!!
-----------------------------------
Teraz im nie dam żyć bo gram na isarze :-)
adikwiat
15-05-2005, 10:15
opops widać ze cos jest nie tak 09:19 You see dragon scale legs (Arm:10).
Marcepanowy maciek
15-05-2005, 10:16
ja sądze że to jest fake movie( to samo co spike sword na rooku też jest fake movie) bo po pierwsze : tak jak już ktoś zauważył jest ''you see dragon scale legs a powinno być : '' you see A dragon scale legs. po drugie : koleś ma 41 lewel i by wykonał tego questa?? po trzecie: on na tibia.com ma comment po angielsku i nie ma dowodów że jest polakiem :P
lol ........ zawsze nie ma ........ X(
Cos mi sie wydaje, ze to bullshit. Pfffff.
adikwiat
15-05-2005, 10:21
kto mi powie co sie dzieje ??? wczesniej normalnie bylo a teraz Abroth, Clemnes nie moze odnalesc ników ktos moze sprawdzic?
Gratz dla tego pana
P.S lol co ty gadasz to nie fake noobq
kto mi powie co sie dzieje ??? wczesniej normalnie bylo a teraz Abroth, Clemnes nie moze odnalesc ników ktos moze sprawdzic?
Tak, sprawdziłem i znajduje mi je.
adikwiat
15-05-2005, 10:24
mi raz nie chce a raz chce ;o
Could not find character
Character Abroth does not exist.
a clemnes wchodzi teraz
mi raz nie chce a raz chce ;o
Could not find character
Character Abroth does not exist.
a clemnes wchodzi teraz
Aboroth, a nie Abroth.
Wy się lepiej angielskiego douczcie :baby: .
dragon scale legs to liczba mnoga, a przed liczbą mnogą się nie stawia "a".
Wy się lepiej angielskiego douczcie :baby: .
dragon scale legs to liczba mnoga, a przed liczbą mnogą się nie stawia "a".
ej tibie robili niemcy a nie anglicy może tego nie wiedzieli
Nowohucianin
15-05-2005, 10:30
"Pierwsze DSL w Tibii ( No fake,no keylogger ) "
Bo to ots :D
Nie jest to Test Server poniewaz:
09:44 Your last visit in Tibia: 14. May 2005 21:04:23 CEST.
Jak widac nie bylo Test Serva w Maju.
Nie jest to Open Tibia Server poniewaz sie go uruchamia pod Tibie 7.1.
Wiec na TibiiCam 7.4 by ten film nie poszedl.
Nie mam zadnych dowodow ze jest to fake wiec nie osadzam tego pana.
A co do tego You see Dragon Scale Legs (arm:10) :
JEZELI NIE ZNALEZLISCIE OPISU WLASNEGO NA TIBIA.COM/PL TO PO CO WOGOLE SIE ODZYWAC
No to chyba na tyle.
moze to test server? -.-
nie da sie nagrywac w test serwerze ale w jakims Otsie sie dalo (jezeli wokol niego NIKOGO nie ma to moze oznaczac Ots)
Koronowany rycek II
15-05-2005, 10:48
Gratz dsl
Skąd masz:>?
A co, nie wiesz, ze teraz są OTSy pod Tibie 7.4?
nie da sie nagrywac w test serwerze ale w jakims Otsie sie dalo (jezeli wokol niego NIKOGO nie ma to moze oznaczac Ots)
&%&$#(*&)(*)*!
To nie zaden Open Tibia Server!
Pograj w otsa 7.1/7.4 i zobaczymy czy to bedzie podobne do Tibii ;)
Edit:
A co, nie wiesz, ze teraz są OTSy pod Tibie 7.4?
Wierze, wierze - ponioewaz sam go posiadam ale watpie by tam wyskakiwalo przy logowaniu "Yours Last Login blablabla.."
hmm widac quest na Dsl dziala i NIE SA TO PIERWSZE DSL (KIEDYS KOLES MIAL I WRZUCIL DO WODY KONCZAC GRE) :P
Gz dla tych panow
Character Information
Name: Aboroth
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 41
World: Isara
Residence: Edron
Character Information
Name: Clemens
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 98
World: Isara
Residence: Thais
Guild membership: Unblemished of the Flawless
Jak widac na sorcu nie trzeba hiper lvlu zeby to zdobyc...Głowkowac luzdie głowkowac :))
Zielevitz
15-05-2005, 10:52
nie powinno być You see A dragon scale legs.
09:54 You see knight legs (Arm:8).It weighs 70.0 oz.
gdzie tu a?
Lol!!!!!!!!!!!
co do tego ze ma byc You see A....10:07 You see knight legs (Arm:8).It weighs 70.0 oz. w tych legsach nie ma "A":)
Sa tez ots-y pod Tibie 7.4
Wierze, wierze - ponioewaz sam go posiadam ale watpie by tam wyskakiwalo przy logowaniu "Yours Last Login blablabla.."
w pliku config.lua (chyba, ale w jakims napewno) mozna ustawic napis jaki ma sie pojawic przy wbiciu na ots-a, wiec jezeli to naprawde ots to bardzo szczegolowo zrobiony .... a eq moze nie byc dlatego, ze sie nie chcialo robic, bo to jest chwila zabawy z tymi numerkami ....
Sa tez ots-y pod Tibie 7.4
Wiem sam go posiadam ale sa calkiem inne np w ghoula bys walil 1000+ z fista.
Zalezy ale ja jeszcze nie widzialem otsa pod 7.4 bez bugow i ktory wyglada jak prawdziwa tibia.
Wiem sam go posiadam ale sa calkiem inne np w ghoula bys walil 1000+ z fista.
Zalezy ale ja jeszcze nie widzialem otsa pod 7.4 bez bugow i ktory wyglada jak prawdziwa tibia.
przeliczniki mozna ustawic.... zeby ustawic PODOBNY (bo taki sam bardzo ciezko) jak w prawdziwej tibii to jest troszq roboty... ale jak wczesniej powiedzialem bardzo ladnie wszystko dopracowali
TO ZE TO JEST OTS/TEST SERV TO MOJE PRYWATNE ZDANIE !!! MOGE SIE MYLIC !!!
YYYY, wydaje mi sie ze jak koles daje Look powinno pisac ile te legi ważą:P
Venderer
15-05-2005, 11:09
No nie wiem co o tym myśleć.... Ale podczas oglądania filmika, po pomniejszeniu mapy, daleko od "kamery" miałem odkryty teren.... W filmikach widać nasze mapy z tibii....
Więc skoro to byłby OTs, to jakim cudem miałbym odkrytą część mapy?? -,-
Ech trcohe to pomiesząłem:P
No nie wiem co o tym myśleć.... Ale podczas oglądania filmika, po pomniejszeniu mapy, daleko od "kamery" miałem odkryty teren.... W filmikach widać nasze mapy z tibii....
Więc skoro to byłby OTs, to jakim cudem miałbym odkrytą część mapy?? -,-
Ech trcohe to pomiesząłem:P
Zauwaz, ze jak grasz w otsa to sie mapa zapisuje i jak waczysz innego to nadal widzisz stara mape dopoki nowej se nie odkryjesz..... Czyli jak jest to ots pod 7.4 widzisz swoje mapy ......
Marcepanowy maciek
15-05-2005, 11:24
a nawet jeśli to nie fake to niech mi ktoś powie jak ten koleś wszedł do bazyliszka, po ile go walił , ide bazyliszek daje expa , i ile on ma hp
hehe i co zatkało??
@up
A po co, sam poróbuj
@topic
Albo to idealny OTS (szukałem błędów i nic..), albo gz dla tego pana...xD
a nawet jeśli to nie fake to niech mi ktoś powie jak ten koleś wszedł do bazyliszka, po ile go walił , ide bazyliszek daje expa , i ile on ma hp
hehe i co zatkało??
Mnie nigdy nie zatyka ;] 1) koles nie wszedl 2) bazyliszka sie nie bije bo to npc
3) jak sie nei bije to nei ma xp 4) hp u npc sie nie liczy ;]
widzisz :>
hehe i co zatkało??
A kto powiedzil ze baziliszek to stwor z ktorym trzeba walczyc ?
adikwiat
15-05-2005, 11:29
10:22 Morudi: poland?
10:23 Morudi: poland?
10:23 Aboroth: nie chyba nie
10:23 Morudi: hmmhm
10:23 Aboroth: :s
10:23 Morudi: co ktos se jaja robi?
10:23 Morudi: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=35293&page=1&pp=10
10:23 Aboroth: nie ;s
10:23 Aboroth: <- kamsz & Edeir
10:24 Morudi: coo?
10:24 Morudi: ;p
10:24 Aboroth: noo ;s
10:24 Morudi: to jakis fake czy nie ;p
10:24 Aboroth: nie ;s
10:25 Morudi: a jak przyjde do ciebie to mi pokazesz? :D
10:25 Morudi: na scena ;d
10:25 Aboroth: nie mam ich
10:25 Aboroth: clemens ma ;s
10:25 Aboroth: ja nie mam aola
10:25 Morudi: to jak z nim zrobils?
10:25 Morudi: to chyba on tylko zrobil
10:25 Aboroth: dsl mozna wziac 1 na quest
10:25 Aboroth: tak jak hota
10:25 Aboroth: trzeba robic tyle razy questa ile osob
10:26 Morudi: o.o ;d
10:26 Aboroth: ja wzialem, clemens wezmie jak zrobie knightem 60 lvl i pojdziemy tam znowu ;s
10:26 Morudi: a co tam zabijaliscie???
10:26 Morudi: i gdzie to ;p
10:26 Aboroth: nie powiem ;s
10:26 Morudi: to jakie potwoey?
10:26 Aboroth: nawet jak to bys nie zabil ;d
10:27 Morudi: potwory*
10:27 Aboroth: pare demonow naraz, wrl, hero,
10:27 Aboroth: dle
10:27 Morudi: ej cos mi sie zdaje
10:27 Morudi: ze
10:27 Morudi: zabiliscie bazyliszka?
10:27 Morudi: peirtro nizej czy co ;p
10:27 Aboroth: nie wiem (basilisk to npc)
10:28 Aboroth: ;s
10:28 Aboroth: z basiliskiem mozna pogadac
10:28 Aboroth: ;]
10:28 Aboroth: ale go niezaatakujesz ;d
10:28 Morudi: a byliscie kolo niego??
10:28 Aboroth: nie wiemd;
10:28 Morudi: jak to nei wiesz ? :D
10:28 Aboroth: no nie wiem :)
10:28 Aboroth: nie spoiluje :]
10:29 Morudi: ale pytam czy bazyliszka kolo niego byliscie bo cos szlyszalem od kolegi ze takie same potwory i peirto nizej jest bazyliszek (edron)
10:29 Aboroth: ja nic nie wiem
10:29 Aboroth: [;
10:30 Morudi: ale powiedz bo nie wiem czy to prawda bo onmi kit caly czas wciska ;p
10:30 Aboroth: nie wiem ;>
10:31 Morudi: hmm powiem bapupie i dedy az dsle wypadna :DDDD
zaraz dalsza czesc chyba ;p
Marcepanowy maciek
15-05-2005, 11:29
to jakim cudem trzeba zdobyć ciało bazyliszka?????!!!!!!!!
adikwiat
15-05-2005, 11:31
10:27 Aboroth: nie wiem (basilisk to npc)
Anaconde
15-05-2005, 11:31
A kto powiedzil ze baziliszek to stwor z ktorym trzeba walczyc ?
Klepany było tysiące razy, bazyl to NPC ;) Pozatym filmik wymiatający :P
@Dialog:
ja tam osobiscie nie wierze, ze zabili kilka demonow, wrl i hero naraz...... to by bylo trudniejsze niz annihilator, wiec jak on to na 40~lv zrobil -.- ?
@Topic:
Ja nadal nie wierze ......
adikwiat
15-05-2005, 11:36
byl z 98 elite
byl z 98 elite
co z tego... myslisz ze bloknie zalozmy 3 demony, 3 wrl i 3 hero naraz ..... bubble nie da rady ................ a jak 40lv bedzie bil to juz na 100% .......
@Edit: Musieliby miec Cachero i co 1 ue go ropowac ....
Fake nakręcone na OTS 7.4 (jest taki, przecież już był na tym forum taki filmik z spike swordem na rooku).
Szkoda tylko, że autorzy tego filmu nie popełnili żadnej literówki ani innego błędu tak jak w tamtym, więc pozostaje to tu zostawić i dac się podniecać ludziom:P
Fake i tyle, ten film się nie trzyma kupy:
1.Koles idzie się zabić i "przypadkiem" spotyka kumpla z DSL
2.Czemu Aboroth sam flmu nie nakręcił i go nie wstawił skor chciał?
3.Dalczego ten co kręci ma w VIPach tylko 2 osoby, z czego jedna(Clemens) była z Aborothem była na tym quescie?
4.Dewho(lvl. 12) nie traci nawet 1h przez ataki ghoula(life drain), poza tym przez cały film na nim jest jedna chmurka, a atakowaly go 3 potwory, poza tym ghoul sie nie przerzucał.
5.Tak naciąganych dialogów dawno nie widziałem.
Fake nakręcone na OTS 7.4 (jest taki, przecież już był na tym forum taki filmik z spike swordem na rooku).
Szkoda tylko, że autorzy tego filmu nie popełnili żadnej literówki ani innego błędu tak jak w tamtym, więc pozostaje to tu zostawić i dac się podniecać ludziom:P
Dzieki Dabek.... Juz myslalem ze nikt mnei nie poprze i do rana bede udowadnial wszystkim ze to fake ....
ja no troche wierze lecz jesli to fake to super wykonany :P mnie dziwi tylko to ze pisze You see dragon scale legs wedlog mnie powinno tam byc jeszec po You see "a" no i jescze 40 master taki quest :| wystarczy ze go raz demon trafi z e-wava i lezy no ale dobra
Fake i tyle, ten film się nie trzyma kupy:
1.Koles idzie się zabić i "przypadkiem" spotyka kumpla z DSL
2.Czemu Aboroth sam flmu nie nakręcił i go nie wstawił skor chciał?
3.Dalczego ten co kręci ma w VIPach tylko 2 osoby, z czego jedna(Clemens) była z Aborothem była na tym quescie?
4.Dewho(lvl. 12) nie traci nawet 1h przez ataki ghoula(life drain), poza tym przez cały film na nim jest jedna chmurka, a atakowaly go 3 potwory, poza tym ghoul sie nie przerzucał.
5.Tak naciąganych dialogów dawno nie widziałem.
Tez mnie poparles i za to dziekuje ale blad zrobiles: Ghoul to summon i dlatego go nie atkowal :D
adikwiat
15-05-2005, 11:44
dobrze zaraz sie przekonacie :)
jeszcze jedno mnie wtym filmie dziwi film na nazwe DSL - dragon scale legs , a koles idzie sie zabic przeciez ...:P wiec co dsl by go mialy zabic ?o.O
jeszcze jedno mnie wtym filmie dziwi film na nazwe DSL - dragon scale legs , a koles idzie sie zabic przeciez ...:P wiec co dsl by go mialy zabic ?o.O
...... Właściwości -> zmień nazwę -> <nazwa> -> klik obok
adikwiat
15-05-2005, 11:46
http://gtyutfutu.webpark.pl/schowek01.jpg
Z tego co wiem DSl'e miał kiedyś jeden koleś, ale z tego co wiem to wyrzucił je do wody jak kończył grać.
Czyli ten koleś albo dostał te legsy za wykrycie jakiegoś dużego buga, albo udało mu się jakimś cudem wejść do skarbca w kazo ( może to część tego questa z bazyliszkiem ), albo odkrył jakiegoś questa, którego nagrodą są DSL'e. Najbardziej prawdopodobne jest chyba jednak to że dostał je od CIPów.
Mimo wszystko gratz dla tego kolesia ;] .
http://gtyutfutu.webpark.pl/schowek01.jpg
tylko pomogles mi udowodnic ....... jezeli na filmiku mial dsl, a w dialogu powiedzial ci, ze clemens ma, a sie nie ruszali z tamtad tylko trenili ...... sam sobie odpowiedz co z tego wynika ....
pelson11
15-05-2005, 11:56
Ale koleś sam powiedział że zrobił QUEST z DSL !!
Według mnie fake, ale jak Dabek wspomniał niestety bez błędów. I nie piszcie, że powinno być "a", bo przy legsach nie ma "a".
adikwiat
15-05-2005, 11:59
Ten filmik byl wczoraj zrobiony. ...
Ten filmik byl wczoraj zrobiony. ...
jezeli byl robiony wczoraj, to ten koles co krecil znow przyszedl popatrzec jak se trenia, czy moze posmiac sie z ludzi, ktorzy im uwierzyli .... ?
Uno filmik byl ustawiony.
Secundo 11:03 You see crown legs (Arm:8).It weighs 65.0 oz.
11:05 You see dragon scale legs (Arm:10).It weighs 48.0 oz.
Aie aie?
Uno filmik byl ustawiony.
Secundo 11:03 You see crown legs (Arm:8).It weighs 65.0 oz.
11:05 You see dragon scale legs (Arm:10).It weighs 48.0 oz.
Aie aie?
ze byl ustawiony sie zgadzam, ale wage przedmiotu widzisz jak masz go na sobie, stoisz kratke od niego lub na nim .... na trade nie
Dialog byl taki jakis do dupy, koles sie zachowywal jak by te DSL to jakies leathe legsy czy cos lepszego.
Demony itp ? Jestem ciekaw jak ten Sorc to przezyl...
Co do wagi legsow to nie ma tam bledow poniewaz jesli dajesz komus trade a miedzy wami jest odstep wielkowsci 1 kratki to NIDY nie pokazuje wagi itema.
Do Tego Abrotha czy ktoregos z was co tewn filmik kreciliscie:
Przeslijcie Screna lub filmik jak rozmawiacie z Celemnasem a on potwierdza ze ma te DSL i POKAZE te DSL w filmie czy na Screnie, chcoiaz woabym filmik ^^.
o ****a! o ****a! :000000
ze byl ustawiony sie zgadzam, ale wage przedmiotu widzisz jak masz go na sobie, stoisz kratke od niego lub na nim .... na trade nie
Obejzyj se film i popatrz jak bakan sie wita do Aborotha. Pozniej przeczytaj moj nick - dlatego jest waga.
@Sayo
Okay, bedzie Clemens to nakrece.
Obejzyj se film i popatrz jak bakan sie wita do Aborotha. Pozniej przeczytaj moj nick - dlatego jest waga.
@Sayo
Okay, bedzie Clemens to nakrece.
a uwierzysz mi na cos takiego:
11:12 You see a magic plate armor (Arm:17).It weighs 85.0 oz. An enchanted gem glows on the plate armor.
jak widzisz jest idealny look z MPA, na tibia.pl wejdz w armory i jak wlaczysz jakis to "masz opis wlasny przedmiotu" wage itp ...... wiec nie przekonales mnie tym ze napisales wage dsl ....
btw: te MPA to przerobiony look z mojego dsma...... jak chcesz moge Ci z c legow dsl zrobic, a z f axe stonecuttera.......
..::QRAS::..
15-05-2005, 12:14
ja mysle ze to wszystko tak wyrezyserowane...
Hano Apokalipsa
15-05-2005, 12:14
A ja solo biore 8 faraonow 10 demonow i 24 warlocki i czasem jak sie nudze to dorzucam 16 behemoyow bo z axa wale po 999999, SD(knight) po 99999999 a UE po 99999999999999. Wierzycie w te bzdury?? OTS jak nic!! Uwazajcie bo 41 lvl zrobil by ten questi sie nikomu nie pochwalil....ludzie to jest polak, a polak ja cos zrobi sam to musi sie całemu światu pochwalic...eh.....Ja tesh mam DSl i Golden helmet mam na Shanerze of course....:P
a uwierzysz mi na cos takiego:
11:12 You see a magic plate armor (Arm:17).It weighs 85.0 oz. An enchanted gem glows on the plate armor.
jak widzisz jest idealny look z MPA, na tibia.pl wejdz w armory i jak wlaczysz jakis to "masz opis wlasny przedmiotu" wage itp ...... wiec nie przekonales mnie tym ze napisales wage dsl ....
btw: te MPA to przerobiony look z mojego dsma...... jak chcesz moge Ci z c legow dsl zrobic, a z f axe stonecuttera.......
Jestes tepy, obejrzyj glabie filmik i zauwaz jak Bakan sie do Aborotha wita.
Aboroth = kamsz, nie wierzysz - msgnij.
Ja uwierzę tylko wtedy gdy:
Zaświadczy o tym jakaś naprawdę wiarygodna osoba;
Lub lepiej, gdy sam to zobaczę na oczy w Tibii.
Teraz gdy nadeszły czasy również fake movie, to tylko czekać aż coś wymyślą żeby w samej grze fake'ować. ;)
Jestes tepy, obejrzyj glabie filmik i zauwaz jak Bakan sie do Aborotha wita.
Aboroth = kamsz, nie wierzysz - msgnij.
wiesz ... nie odpowiem ci na Twoj wstep bo mam zasade ze nie kluce sie z noobami.... osobiscie podzielam zdanie raula, uwierze, jak poswiadczy ktos wiarygodny ...... I CZYTAJ DAUNIE ZE NAPISALEM W KTORYMS POSCIE ZE TO MOJE OSOBISTE ZDANIE ZE CI NIE WIERZE A NIE MNIE ****U WYZYWASZ !!! JAK MACIE NA MNIE NAJEZDZAC ZA PRYWATNE POGLADY TO LEJE NA WAS CIEPLYM MOCZEM !!!
@Up:
n/c
@all
widze ze wiekszosc ludzi z tad wierzy na slowo kazdemu .... wiec powiem wam tak: ja mam g helmeta, mpa i czar na super hiper (...) ue. wymawia sie: exevo gran mas super hiper extra vis.
nie dogadam sie z niektorymi wiec nara.... ide czytac losuxa -.-
Hemp Gru
15-05-2005, 12:45
Kamasz robi ots`y więc dla niego to nie problem zrobić taki fake
Mystic Bosman
15-05-2005, 13:03
Hail Kamsz , pozdro dla ciebie niezle sie usmialem :p
Racuch Tuk
15-05-2005, 13:14
To Jest Napewno Fake .....
Na Tibia.Com Zaraz Cip'owie by trabili na news że tam jakiś koleś ma te legi... ;(
A ja solo biore 8 faraonow 10 demonow i 24 warlocki i czasem jak sie nudze to dorzucam 16 behemoyow bo z axa wale po 999999, SD(knight) po 99999999 a UE po 99999999999999. Wierzycie w te bzdury?? OTS jak nic!! Uwazajcie bo 41 lvl zrobil by ten questi sie nikomu nie pochwalil....ludzie to jest polak, a polak ja cos zrobi sam to musi sie całemu światu pochwalic...eh.....Ja tesh mam DSl i Golden helmet mam na Shanerze of course....:P
lol jaki noob.. ten 12 lvl to chyba max z ciebie moze byc =) szkoda
btw. chodzisz do przedszkola /
Dwimenor
15-05-2005, 13:20
Widzę, że dyskusja powoli zaczyna schodzić na mieszanie się nawzajem z błotem. Apeluję o spokuj, o nie wypowiadanie się w stylu: WoW graty man, itp, bo posty będą kasowane.
To Nie jest fake bo:
-Opis przedmiotu się zgadza. Żadne "a", wielka/mała litera itp nie wchodzi w grę.
-Wagę i opis własny przedmiotu są widoczne, jeżeli handlujący stoją jedną kratkę od siebie. Jeżeli 2 i więcej(jak na filmie), to widać tylko nazwę i arm.
-Postacie, lv sie zgadzają.
To jest fake bo:
-Dialog, miejsce i akcja to bardzo kiepska reżyserka.
-Idziesz się zabić, bez eq, ale z wędką. Butki można puścić płazem, ale wędka?
-Na fibuli..na czym chciałeś deadnąć. Na wolfach....
-Idziesz prosto jak po sznurku do kumpla.
-Nie dajesz look, żeby sprawdzić jaki gość ma lv, gildie itp. To by ułatwienie rozpoznania fake/nie fake.
-Widać, że się znacie...a w takim wypadku prawdopodobnie wcześniej byś wiedział o DSL.
-2 Wolfy miały atakować tego który trenował...ale widać było jedną chmurkę.
Może i słaby argument bo można powiedzieć, że one się tak akurat zgrały ale....
Ponieważ niedawno był fake filmu z Spikiem na rook, można powiedzieć, ze filmy przestały być wiarygodnym źródłem potwierdzenia czegoś.
Wtedy też było był to fake o legendzie Tibijskiej. I dziwnym zbiegiem okoliczności, trafia się rozwiązanie kolejejnej Legendy....nie wierze w zbiegi okolicznośći.
Moje osobiste zdanie: Fake-Kiepska reżyserka itd.
To na 100% fake, nawet na tibia.de to stwierdzili. Najlepszym dowodem jest to, że widać jedną chmurkę mimo dwóch bijących Wolfów. I tak przy okazji: kamsz zna się na OTSach więc dla niego taki fake to pestka ;)
Filipyo'vel sisig
15-05-2005, 13:48
gosciu wziol wedke tylko po to zeby mogl dac czym trade.
ale dialog i tak wymiata
czesc
no czesc
co tam
a nic questa se zrobilem
LOOOL
Nie postarał się w tym fake! Perfidnie widać że to OTS, i w ogóle amatorszczyzna dialogu zdradza żę fake, bo już nie wiedzieliście co gadać i pizgaliście dialog jak dzieci, które się uczą mówić. Żal mi takich ludzi You see Dragon Scale Legs(Arm:10). a nie powinno być czasem tak :
You see a Dragon Scale Legs(Arm:10). He is weights 48 oz. więc jesteś noobem dając temat że no fake, szydze gościu!!!!
Nie postarał się w tym fake! Perfidnie widać że to OTS, i w ogóle amatorszczyzna dialogu zdradza żę fake, bo już nie wiedzieliście co gadać i pizgaliście dialog jak dzieci, które się uczą mówić. Żal mi takich ludzi You see Dragon Scale Legs(Arm:10). a nie powinno być czasem tak :
You see a Dragon Scale Legs(Arm:10). He is weights 48 oz. więc jesteś noobem dając temat że no fake, szydze gościu!!!!
Sam nOOb jestes nie wiadomo czy to OTS czy "dormalna Tibia" poniewaz wszysko sie jak na razie zgadza a kwestia tego "a" i wagi zostala juz wyjasniona. I ZAL mi ciebie ze nie umiesz cytac ze zrozumieniem
Dagenoth
15-05-2005, 14:24
a czy nikt nie zauwazyl ze na umieszczonym ssie ktory mial potwierdzic autentycznosc filmiku w polu w ktorym sie z innymi rozmawia jest podana jakas tam godzina z koncowka ceSt??
lololol nie ma liczby pojedynczej spodni... spodnie to liczba mnoga a przed liczba mnoga nie ma "a"
ale i tak ots...
Po pierwsze- żeby ktoś miał taki item to na pewno nie wynosił by go z depo a co dopiero zabieranie na trening!!!
Po drugie- trochę sztuczna sytuacja, to że tak przypadkiem znalazł kolegę i
Po trzecie- żebym miał dsl to by wiedzieli wszyscy kumple od razu;]
Gratulacje dla FAjaka ! Wsadzil filmik na www.tibia.de ;)
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=80984
@ Faja - bo wychodzi ze to ty jestes autoreme tak doskonalego Fake. 8o
Ładnie wykonany film-fejk XD
Gratulacje dla FAjaka ! Wsadzil filmik na www.tibia.de ;)
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=80984
nierozumiem dlaczego fajace gratulacje?
Widziałem filmik na tibia org, hmm... nie wiem co o nim myśleć, ale dziwne żebyś wszedł i odrazu ziom dsl ci pokazał, nie wydaje wam się?
watpie by tam wyskakiwalo przy logowaniu "Yours Last Login blablabla.."
Przeciez to mozna zmienic w OTS'ie w plikach ..
Ten film był nagrywany na OTS'ie 7.4
Kogo on chcial nabrac?
Kamsz i co teraz powiesz... rano jak tylko niewielka liczba osob mowila ze to fake to byles kozak i na mnie zaczoles najezdzac, a teraz jak sie wiecej zerbralo to nic nie piszesz ..... i kto jest glabem teraz ?
Fejkowiec
15-05-2005, 15:04
Nie jest to Test Server poniewaz:
Jak widac nie bylo Test Serva w Maju.
Może nie wiesz, ale coś takiego jak Open Tibia Server 7.4 istnieje i można podczas gry nagrywać film.
W pliku config.lua jest opcja, że można ustawić tekst, który będzie się ukazywał tuż po wejściu na server.
Rafciu Mistrz
15-05-2005, 15:10
Malo mozliwe... fake? test serwer? a moze prawda? :P w kazdym razie kamsz podobno moze wiele... to slyszalem :)
Isair of Xel'Rash
15-05-2005, 15:29
wg. mnie to jest nagrane na ots-ie...
Wezu of the Trio
15-05-2005, 15:34
Gratulacje dla Ciebie , oczywiście nie za zrobienie "DSL QUESTA" , ale za chyba najlepszego fake ,jaki kiedykolwiek powstał.Chyba się zgodzicie ? :D
Nuku Hiva
15-05-2005, 15:35
ja sie tam zgadzam :D Price for you :D
Film zrobiony prawdopodobnie na otsie Kamsza. Podstawil mapke tibi to swojego otsa, Psychiki. Film byl niedlugi wiec nie musial uwazac na szczegoly.
charakter rozmowy wskazuje że to jest fake .Łatwo zauważyć że to było ukartowane :)
@ Pieter czy jak ci tam ;s
Nie siedze na kompie 24/7 i nie odswiezam forum co 20s zeby tylko czekac na twojego posta, jak mi do***iesz ohohoho ;< jezeli nie masz argumentow - stfu.
@ rest
Fejk, fejk, fejk :> filmik byl do celow edukacyjnych, a ze postanowilismy sie z panem G. posmiac to umiescilem na tibii.org. Rozeszlo sie jak swieze bulki, zaraz na .pl, .de, multitony msgow na isarze o solucje, look, trade. O dziwo, nie myslalem ze nabiora sie takie osoby jak Galad ;> DSL nikt nie mial i nie ma. I film nie byl robiony na otsie ;) na otsie by bylo za prosto :) wysililismy sie troszke. Wszyscy ktorzy czuja sie oszukani - przepraszam, reszta ktora domyslila sie, ze to fake - gratulacje :> bo fake byl idealny ;]
Mental II
15-05-2005, 16:21
grtaz fake Jesteś dobry
-=DanieL=-
15-05-2005, 16:26
Mam pomysł. Moge zrobić 8lvl na servie tego kamsza i nakręce film jeśli on mówi prawde to na trade pokaże mi DSL jeśli nie albo będzie się wykręcał to znaczy ze FAKE'i albo OTS :) kto jest ZA a kto PRZECIW?
Wezu of the Trio
15-05-2005, 16:30
Mam pomysł. Moge zrobić 8lvl na servie tego kamsza i nakręce film jeśli on mówi prawde to na trade pokaże mi DSL jeśli nie albo będzie się wykręcał to znaczy ze FAKE'i albo OTS :) kto jest ZA a kto PRZECIW?
Jestem Przeciw , bo już wszystko wyjaśnione co do fake , czy nie ...czytaj poprzednie posty , potem swojego wystawiaj ;p
-=DanieL=-
15-05-2005, 16:37
Sory za moją głupotę :PPPPP. Przekartkowałem jedną strone i niezobaczyłęm że ten KAmszu kitował :PPP. Kamszu wiesz jak podciągnełeś oglądalność działu "filmy" ? xD P.S. Za kłamstwo pójdziesz do piekła :P xD
15-05-2005, 16:42
Fajny dresik :D
No kill plz :) ja chce do piekla :>
Arathorn
15-05-2005, 17:00
Ponad wszelką watpliwość jest to film nagrany na otsie, dowody:
16:03 You see dragon scale legs (Arm:10)., jak to było wcześniej napisane brakuje "a", po drugie jeśli wierzyc mojej mapie z klienta 7.4 koles trenuje na kawałku rookagardu
x)
-=DanieL=-
15-05-2005, 17:12
Pójdziesz pójdziesz do piekła. Dabek odrazu wyczół , że to FAK'ei ;p bystry chłopak ;o W końcu modek tak musi nie? :> . :P ja np mam golden helmet i się niechwale :PPP bubble zabiłem 8 razy pod rząd z knife i się niechwale i mam znajomości w FBI i ja się wcale niechwale :P Skromność RULEZ ;p
______
Sory za ortografie :P
i'm noob br ;]
16:03 You see dragon scale legs (Arm:10)., jak to było wcześniej napisane brakuje "a", po drugie jeśli wierzyc mojej mapie z klienta 7.4 koles trenuje na kawałku rookagardu
x)
Wejdź na Tibię, weź byle jakie legsy i kliknij na nie look. Po zobaczeniu zastanów się nad tym 10 razy i wróć na forum.
Gohan Demon
15-05-2005, 17:16
x)
wez sie lolku zastanow co piszesz,juz bylo mowione ze niema "a" bo to liczba mnoga,czytaj wczesniejsze posty X(
F a K e
Tiboszek
15-05-2005, 17:20
LoL.Wy w to wierzycie?OTS 7.4 -.-
Gniew Mroku
15-05-2005, 17:21
x)
Twoje dowody to mogą se... wskoczyć do wody. Było wałkowane: spodnie to liczba mnoga, nie bedzie przy nich "a". A twoja mapka jest naprawde extra. To nie jest rook to fibula(nikt nie wie co tu pisało przed editem; a jak ktoś wie to niech ucieka).
No kill plz :) ja chce do piekla :>
Bez przepustki nie wpuszczam.
@modki: przy okazji, przenieście i zmieńcie nazwe.
To jest piękne w H**JA cięcie :P ładny wałek :)
Tomek Damcirade
15-05-2005, 18:00
wlasnei nie zbyt sie wysililiscie.Fake byl denny,po rozmowach bylo widac ze wszystko ukartowane :) Przynajmniej unikneliliscie literowek i nabraliscie sporo osob.
@kamsz
Mowisz, ze film nie byl nakrecony na OTSie, to powiedz moze tak chociaz bardzo ogolnie jak to zrobiliscie?
Saviol007
15-05-2005, 18:16
ja sie nabralem, patrze wszystko looz vip list jest wciskam lewy alt.. jade strzalkami daje poziom up poziom w dul i mapka jak w tibi, kolesie sobie trenuja na fibuli itp wiec na otsa mi to niewyglada moze ktos sobie skombinowal jakis edytor kto wie.... ciezko mi powiedziec nieiwem sam ale skoro autor sie przyznal ze to fake to niech wyjawi w jaki sposob... :P
B. łatwo jest zrobic taki fake movie :) Trzeba pozamieniac grafiki z pliku tibia.spr (mozna zrobic tak ze c legsy beda wygladaly jak dsl) a zeby uzyskac efekt look i You see a dragon scale legs itd. trzeba sie pobawic hexami (np. poradnik o "Polskiej Tibi")
Za co muwicie gratz za to fake?? Przecież to fake nawet jest zamieszczone w tym dziale :P
patrikoz
15-05-2005, 18:50
ej tibie robili niemcy a nie anglicy może tego nie wiedzieli
Lol... Jestes moim idolem ...
Raczej nie fake, bo nawet jak ktos ze .spr pozmenial SOBIE grafike, u nas bedzie normalnie :D
Chessterr
15-05-2005, 18:56
idioci toż to film fake...
Avalanche
15-05-2005, 19:07
Tak... Film fake ;P co jeszcze...
Omg skad on to ma, z jakiego questa??!!! O_o
idioci toż to film fake...
Dziękujemy, że nam to uzmysłowiłeś. -.- Bo myślałem, że niezdobyte DSL, na filmie w dziale Fake'i to jednak prawda...
Ale wyście naiwni, mapki to on mógł zrobić tlyko ten kawałek, na którym łaził, a resztę mapki po prostu wpakował pliki mapy do folderu z Tibią, a co do safe trade to pewnie dzieło powstałe po zabawie w kompilację cvs, bo na nowszych publicznych otsach nie ma jeszcze tego systemu, chociaż na revolution 5.64... hmm kto wie... Jeśli tak to ja jutro daję 17 bp of mpa na forum -.-... To fake, nawet "You see a *" nic by nie dałó, przecież to zajmuje pół minuty czasu grzebania w items.xml. Nie, sorry, To nie jest fake! Na 100%! To tlyko filik kręcony na otsie, a w tym dziale jest pewnie tylko po to żeby nupki się nie nabrały ;d.
Myślę, że można zamknąć temat bo już wszystko wyjaśnione.
@Do_paru_osób_których_nicków_nie_pamiętam
Jakbym ja miał DSL nawet na 100lvl, to bym się nie chwalił, bo zaraz byłbym hunted przez cały serwer.
Heh... kamsz mówi, że fake jest idealny... mimo wszystko w fake'ach zawsze jest jakiś "haczyk" :). Tym razem wykonanie jest porządne, ale naciągana rozmowa itp. ...
Tak wogóle, w jaki sposób teraz można coś udowodnić? Screen to może być fake, film też...
Albo to bardzo dobry fake, albo czysta prawda. Nie wiem w co wierzyć.
:cup: :cup: :cup: CONGRATULATIONS :cup: :cup: :cup:
omfg <wali głową w ściane>
PRZECIEZ BYLO NAPISANE ZE TO JEST FAKE!!!NAWET SAM KAMSZ TO NAPISAL!
Za co muwicie gratz za to fake?? Przecież to fake nawet jest zamieszczone w tym dziale :P
Niewidzisz że jest przeniesiony z działu filmy?
Pati-Knight
15-05-2005, 22:19
Haha, wg mnie to jest otserver zrobiony przez kamsz,i ta mapka też , czemu akurat nie poszedł do góry zobaczyć co jest?Bo to ots 7.4...Mogę się mylić,Kamsz ma bardzo dorobionego otsa z trade i innymi bajerami,I jakoś nie chce mi się wierzyć że 41 lvl przeszedł takiego questa ;) ,
Znam kamsza z jakiegoś forum chyba Games-City i wiem jakie on otsy robi :P.
,
Znam kamsza z jakiegoś forum chyba Games-City i wiem jakie on otsy robi :P.
Szczerze mówiąć to za dobre one nie są... a czyba, że się chciałeś pochwalić, że go znasz, a, to przepraszam.
@Topic
Zamkniecie wy w końcu ten topic? Czy chcecie żeby statystyki ilości postów na forum robiły większe wrażenie? Bo to do pojutrza będzie tyle samo stron co miały Fake'i w skarbcu...
O lol jakie z was nooby.Na pierwszy rzut oka widac ze to fake.Po pierwsze dziwnym zbiegiem okoliczności odrazu idzie caly czas w lewo i do tego nakrecal filmik.PO DRUGIE WY GLUPIE NOOBY TEGO DRUGIEGO LUDKA BILY 2 WOLFY A CHMURKE MIAL JEDNA(chyba ze jeden wolf byl przywolany:P)a po trzecie o co sie tu klucic?ludzzie se jaja robia a wy sie nabieracie 40lvl+ questa na dsl-.-.kazdy by robil se ludka na tym lv i zbieral te legi
Brecht. Najpierw filmik obejrzałem, a potem komentarze poczytałem i na to samo wyszło. Dialogi jak z serialu wenezuelskiego, doprawdy...Dopracuj to.
Filipyo'vel sisig
15-05-2005, 23:59
Ale wyście naiwni, mapki to on mógł zrobić tlyko ten kawałek, na którym łaził, a resztę mapki po prostu wpakował pliki mapy do folderu z Tibią, a co do safe trade to pewnie dzieło powstałe po zabawie w kompilację cvs, bo na nowszych publicznych otsach nie ma jeszcze tego systemu, chociaż na revolution 5.64... hmm kto wie... Jeśli tak to ja jutro daję 17 bp of mpa na forum -.-... To fake, nawet "You see a *" nic by nie dałó, przecież to zajmuje pół minuty czasu grzebania w items.xml. Nie, sorry, To nie jest fake! Na 100%! To tlyko filik kręcony na otsie, a w tym dziale jest pewnie tylko po to żeby nupki się nie nabrały ;d.
co ty nie powiesz?
Saviol007
16-05-2005, 02:38
Skoro az tak bardzo sie upieracie ze to ots na tibie 7.4.... to pokazcie ots z widocznymi vipami z trade z lowieniem rybek z mapka identyczna jak w tibi z pietrami wszystko identiko...(Lewy alt+ strzalki i jezdzcie z gory na dul i miedzy pietrami) mapka poprostu jest identyczna.... jesli pokazecie takiego Otsa wtedy uwieze ze to fake ja mam swoje zdanie na ten temat ale po co robic z siebie glupka bo moze zle mysle.Kamasz wie o co chodzi...
co ty nie powiesz?
Powiem, że dzisiaj będzie ładna pogoda :cyclops: .
Zamierzasz teraz zacytować wszystkich, którzy to piszą czy z utęsknieniem czekasz na niebieski napis złego moda, który topic zamknie? Myślę, że ty byś jednak wolał sobie dalej zdrowo spammować.
@Topic
Na revolution 1.0.6 nie ma możliwości safe trade, widać, że się postaraliście z tym fake, tylko czmeu nie zoribłeś dodatkowo "You see a...", wtedy więcej osób by się nabrało...
Severino
16-05-2005, 08:57
Heh, jak nic OTS.
Saviol007
16-05-2005, 16:23
Powiem, że dzisiaj będzie ładna pogoda :cyclops: .
Zamierzasz teraz zacytować wszystkich, którzy to piszą czy z utęsknieniem czekasz na niebieski napis złego moda, który topic zamknie? Myślę, że ty byś jednak wolał sobie dalej zdrowo spammować.
@Topic
Na revolution 1.0.6 nie ma możliwości safe trade, widać, że się postaraliście z tym fake, tylko czmeu nie zoribłeś dodatkowo "You see a...", wtedy więcej osób by się nabrało...
jezuuu przy legsach niema you see "a" -.-'' tylko samo you see na otsach niema trade chyba ze na Tda ale Tda ma inna mapke jesli to nie fake to napewno nie ots...
A jesli ktos sie upiera, az tak bardzo... to niech pokaze sska albo filmik z otsa na ktorym trade robisz z kolesiem i o g helemt golden bootsy i mapka jest identyko, aha i jeszcze vip list prosil bym... wiekrzosc tu pisze ze to ots bo czyta innych posty i przytakuje; a ja wam mowie ze to nie jest Ots. -.-
Gniew Mroku
16-05-2005, 16:43
jezuuu przy legsach niema you see "a" -.-'' tylko samo you see na otsach niema trade chyba ze na Tda ale Tda ma inna mapke jesli to nie fake to napewno nie ots...
A jesli ktos sie upiera, az tak bardzo... to niech pokaze sska albo filmik z otsa na ktorym trade robisz z kolesiem i o g helemt golden bootsy i mapka jest identyko, aha i jeszcze vip list prosil bym... wiekrzosc tu pisze ze to ots bo czyta innych posty i przytakuje; a ja wam mowie ze to nie jest Ots. -.-
A moge zamiast ss lub filmiku kody źródłowe dać?? :P Ale i tak też wam mówie(i kamsz wam to mówi), że to nie jest OTS.
I znowu coś co pare razy mówiłem: "Skoro to takie proste to czemu nie ma osobnych działów dla fake ss i filmików(ofcoz oba z tematami)?!?"
@Down,down:napisanie takich kodów to max. dzień roboty(+reset charow przy VIP, ale co tam :P).
Saviol007
16-05-2005, 16:54
kody zrudlowe -.- skomplikuj mi takiego i zrub film wtedy bym uwiezyl.. to niejest ots tylko jakis edtyor lub juz sam neiwiem ... ale nie Ots
@Saviol007
EDIT:
@Up
Nie sądzę żeby ktoś chciał ci dawać kody żródłowe swojego otsa.
jezuuu przy legsach niema you see "a" -.-'' tylko samo you see
Buehehe, myślisz, że jak się ma jeden z nowszych cvs to trudno to naprawić?
na otsach niema trade
Na otsach są trade, niekoniecznie na wersjach publicznych w stylu Slacks itp.; itd.; ale tu wszysdkto zależy od cvs, ludzie potrafią tkaie rzeczy robić, nie wierzysz? Bo niekumaty jesteś z tegho co widzę
chyba ze na Tda ale Tda ma inna mapke jesli to nie fake to napewno nie ots...
Zamilknij i się więcej nie odzywaj bo wiochę robisz dziecko z Polaków. TDA to ots? Mam się z ciebie śmiać czy płakać? Bo większej bzdury jak "Tda to ots" dawno nie słyszałem. A co do mapki: Pisałem chyba wyraźnie, że otsowej mapki wystarczy tylko ten kawałek, po którym on idzie. Czy ty wogóle czytasz co ja piszę zanim mnie mastahu zacytujesz?
A jesli ktos sie upiera, az tak bardzo... to niech pokaze sska albo filmik z otsa na ktorym trade robisz z kolesiem
Myślisz, że byle 12 latek umie to zrobić w 5 minut? Mylisz się, ale jeśli tak bardzo potrzebujesz to napiszę ci (żebyś mógł się podrajcować troszkę), że Reks2004 z tibia.org.pl miał na swoim otsie (o ile pamiętam) tę możliwość. Widać, że albo mało o otsach wiesz, albo nie potrafisz czytać (obstawiam 2 możliwość).
aha i jeszcze vip list prosil bym...
I viplist też nie jest nieosiągalny, da radę go zrobić, myślsiz, że to jest takie "niemożliwe"? Chłopaki z The Dark Age zrobili idealną kopię Tibii, myślisz, że to nadprzyrodzony wyczyn? Mylisz się.
wiekrzosc tu pisze ze to ots bo czyta innych posty i przytakuje; a ja wam mowie ze to nie jest Ots. -.-
Byćmoże i nie jest to ots, to mógłby być ots, nie widzę problemu jaki miałby stanąć na drodze dobrego programera, który zażyczył by sobie coś takiego zrobić. W tym problem, że Kamsz wcale - przynajmniej moim zdaniem - nie jest dobrym programerem. Masz coś jeszcze do napsiania?
Saviol007
16-05-2005, 17:14
Chyba gostek niezabardzo mnie zrozumiales z tymi legsami -.- masz.
http://img100.echo.cx/img100/9750/gfdfgdf9dd.jpg
http://img100.echo.cx/img100/8221/sfsdfsdf1rb.jpg
Tak mzoe malo wiem o Otsach i niejestem programista itp ale obrazac niemusisz tylko wystarczy wytlumaczyc "Inteligecie" skoro TDA to nie Ots to czemu kozysta z klijeta tibi? a nie ze swojego wlasnego ? open tibia server- otwozyli swoj wlasny doskonaly server tibi.
skoro TDA to nie Ots to czemu kozysta z klijeta tibi? a nie ze swojego wlasnego ? open tibia server- otwozyli swoj wlasny doskonaly server tibi.
TDA to nie jest Open Tibia Server, mimo tego, że jest pisany w C++. Pracują właśnie - razem z Ferumbasem - nad własnym klientem, na stronie tda (www.tda.tech.nu) jest wyraźnie napisane na czerwono, że korzystanie z klienta Tibii do grania w The Dark Age jest nielegalne. Pozatym kiedyś TDA to był skrót od Tibia Dark Age, ale postanowli się oduzależnić troszeczkę i powstało The Dark Age. A po co im własny klient, 'ciutkę' przerobiona grafika? Bo wtedy będą mogli brać kasę za granie w TDA. Bo ots nie jest nielegalny, jest on nie zgodny z regulaminem, ale nie można za to pozwać do sądu, ale jeśli ktoś wykorzystałby ich Tibia.spr to zarabiania pieniędzy to w tym momencie jest to nielegalne w świetle prawa. Proste? Tda to niezależne servery idealnie skopiowanej Tibii, których twórcy mają ambicje do stworzenia czegoś lepszego niż sama Tibia a nie jakiś tam Open Tibia Server.
Btw. Ale będą jaja jak ludzie będą płacić za pacc na TDA or something. Zacznie powstawać malutki konkurent dla Tibii...
EDIT:
To przed chwilką znalazłem na stronce TDA:
http://img69.echo.cx/img69/4643/lolekk9ye.jpg (http://www.imageshack.us)
Deythwen
16-05-2005, 20:49
nie chciało mi się całego tematu czytać, ale widzie że przyczepiliście się tutaj do "a" przed spodniami itp. a nikt nie zauważył że mapa jest kurde zypełnie inna niż w Tibia, to jest OTS i z tamtąd on ma przedmiot... LOL :P
edit: literówka
A ja sobie tak siedzę i patrzę jak noobostwo wśród Polaków rośnie. Ale skąd! Polacy to nie nooby! Oni przecież wszystko wiedzą! Znają angielski, niemiecki, rosyjski, chiński, sua-hi ji! Są mili dla wszystkich dookoła i spokojni! Nigdy nikogo nie skrzywdzili!
Nie uda mi się napisać jak wielką POLEWĘ miałem z użytkowników, którzy zaczęli wypisywać bzdury tego typu:
- Ej ale tam „a” powinno być co jest?
- Gratis fejk normalnie wypas i kul jest joł ziom!
- No tak, ale dlaczego ten film się nazywa DSL?
- Ale oteesy som pod 7.1 plis plis plis!
- Fajny dresik!
Ludzie zastanówcie się zanim coś powiecie! Kamsz jak wiadomo zajmuje się Open Tibia, więc nic dziwnego, że zrobił perfekcyjny film czego mu serdecznie gratuluję (i tak cię nie lubię :>).
Mówię do was jeszcze raz (do większości idiotów na tym forum)! Przestańcie wyciągać pochopne wnioski! Mówicie, że Brazylijczycy, Szwedzi, Czesi to nooby? SAMI JESTEŚCIE NOOBY! Dodam jeszcze, że w 100% popieram Pietra, który zaciekle kłóci się tutaj od początku tematu.
Jednak według mnie moderatorzy powinni dawno już zadziałać kasując ten temat, lub część postów (chodzi mi tutaj o rozmowy o OTSie). Oceniać tego nie będę bo powtórzyłbym tylko to co powiedziały bardziej „inteligJętne” osoby na tym forum.
P.S Skoro to twórca tematu twierdzi, że to działo się w normalnej Tibii to z jakiego powodu umieścił go w dziale fake’i?
Wiecie co nie bede to wyglaszal Bó wie jakich teori bo sie na tym za dobrze nie znam jednak dziwi mnie to: "wciskam "play" leci film i ZONK ! jest mapa z tibii calego kontynetu ... i to wszystkie moje mapki ... nie odkryte w calosici... jestem Ciekawy jak to jest zrobione na OTS'ie :/ robil caly kontynent czy co ? nie wiem jakies to dziwne... ale ludzie zrobia wszystko :D
Saviol007
16-05-2005, 22:52
TDA to nie jest Open Tibia Server, mimo tego, że jest pisany w C++. Pracują właśnie - razem z Ferumbasem - nad własnym klientem, na stronie tda (www.tda.tech.nu) jest wyraźnie napisane na czerwono, że korzystanie z klienta Tibii do grania w The Dark Age jest nielegalne. Pozatym kiedyś TDA to był skrót od Tibia Dark Age, ale postanowli się oduzależnić troszeczkę i powstało The Dark Age. A po co im własny klient, 'ciutkę' przerobiona grafika? Bo wtedy będą mogli brać kasę za granie w TDA. Bo ots nie jest nielegalny, jest on nie zgodny z regulaminem, ale nie można za to pozwać do sądu, ale jeśli ktoś wykorzystałby ich Tibia.spr to zarabiania pieniędzy to w tym momencie jest to nielegalne w świetle prawa. Proste? Tda to niezależne servery idealnie skopiowanej Tibii, których twórcy mają ambicje do stworzenia czegoś lepszego niż sama Tibia a nie jakiś tam Open Tibia Server.
Btw. Ale będą jaja jak ludzie będą płacić za pacc na TDA or something. Zacznie powstawać malutki konkurent dla Tibii...
EDIT:
To przed chwilką znalazłem na stronce TDA:
http://img69.echo.cx/img69/4643/lolekk9ye.jpg (http://www.imageshack.us)
No tym razem sie popisales zwracam chonor, wiecej wiesz niz ja ale ja niemam czasu na to bo tibia mi zzera polowe czasu...
A co do TdA to mi sie niepodoba bo czesto jest Offline ma i niegra mi sie tam dobrze...
Moim zdanie to jest fake, po co by kręcil filmik na polu na Fibuli, tam prawie nic nie ma do zwiedzania... zreszta nawet jakby szedl tam to po co zwiedzac nad wode...
@up
O ile dobrze wiem, to tibia.org.pl jest na czarnej liście stron o Tibii, nie?
mam pomysl :P
ktos kto nie ma odkrytej mapki niech se pusci ten filmik i zobaczymy czy odkryje mu ta mapke, czy nie :)
Wiecie co nie bede to wyglaszal Bó wie jakich teori bo sie na tym za dobrze nie znam jednak dziwi mnie to: "wciskam "play" leci film i ZONK ! jest mapa z tibii calego kontynetu ... i to wszystkie moje mapki ... nie odkryte w calosici... jestem Ciekawy jak to jest zrobione na OTS'ie :/ robil caly kontynent czy co ? nie wiem jakies to dziwne... ale ludzie zrobia wszystko :D
Ile jeszcze analfabetów poza tobą czyta ten topic? 2 razy wyraźnie pisałem, że wystarczy podrobić tylko ten kawałek, po którym on chodzi, a reszta to pliki map, który umieszczamy w folderze z Tibią, którą uruchomimy.
@Saviol007
TDA jest włączone w czasie kiedy my kimamy.
2. Kamsz to jeden z modkow na tibia.org.pl... Nie wiem czy wiecie ale ma uklady z GMami
Idź stąd i nie wracaj, bo potem mówią, że na Tibia.pl jest dużo noobostwa, tacy jak ty ją tworzą.
@Topic
Teraz to już nie jest pytanie czy to fake tylko czy to ots czy nie, myślę, że to ots bo na tibia.org.pl Kamsz napisał bzdurę mając nadzieję, że się ponabieramy, mianowicie coś na styl "na otsach nie ma jeszcze trade nie?".
Więc to najprawdopodobniej ots ^.^
El'Magnifico
17-05-2005, 09:55
Moge sie mylic, ale wg mnie to test serv.... bo koles sie lognal, ze niby chce dednac, poszedl 2 kroki i przypadkiem kolege spotkal .... ? jak dla mnie to test serv i wszystko ukartowali zeby wygladalo jak na prawde.... MOGE SIE MYLIC !!!
@Edit:
Gdyby koles na prawde mial dsl to by sie odrazu pochwalil wszsytkim na okolo, na tibii.com etc... jakos mi nie lezy wypowiedz typu: u mnie spoko wlasnie wykonalem questa na dsl.....
na test serv/ ots nie działa tibi CAM
@abc135:
odkryło rotfl zawsze odkryje -.-
WIELKIE GRATZ!
Gniew Mroku
17-05-2005, 14:35
@Topic
Teraz to już nie jest pytanie czy to fake tylko czy to ots czy nie, myślę, że to ots bo na tibia.org.pl Kamsz napisał bzdurę mając nadzieję, że się ponabieramy, mianowicie coś na styl "na otsach nie ma jeszcze trade nie?".
Żadna z tych odpowiedzi nie jest poprawna. W moim topicu bodajrze Dwimentor Dabek dał wszystkie dostępne możliwości. Poszukajcie.
// ---------- EDIT ----------
@down:
SoF moj ofcoz. Co do filmików, do nagrywania filmików z OTSa (i testa) jest specjalny program TibiaMovie, ale on zapisuje w plikach *.tmv (Tibia Movie Video). Jedyną osobą, która zna kodowanie pliku *.rec, jest twórca TibiCam, a zapewniam cię: kodowanie jest zabójczo dobre.
na test serv/ ots nie działa tibi CAM
Buahaha, kolejny tuman, nie wypowiadaj sie wogóle na temat ots, nigdy więcej, plz, tylko się ośmieszasz: Nagrywać może i nie da się na każdym otsie, ale są inne sposoby do nagrywania filmików *.rec, a spokojnie odtworzysz je w TibiCam, kumasz? Sorry, trochę mnie poniosło.
EDIT:
@Up
"Nom zrobił fajnego filmik fake'i (nie wiedziałem że można zrobić fake'i filmik )
I za to daje tą notke". Zgadłem?
EDIT2: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=34086
Mamy rozumieć, że ten filmik to twoja sprawka? :P
Ludzie... Tak łatwo teraz zrobić fak'e z filmu, że...
Wystarczy podmienić np. obrazek studded legs na dsl i mamy to na rysunku. Napewno da sie jakoś jescze podpis zmienic.
po pierwsze! Zanim cos zamiescisz to pomysl czy to fake czy film co?
Po drugie. Wg. mnie to normalka. Jakies legsy. to sie nazywa sprite editor. moj kumpel podmienil se katanke na tibii na magic sworda i co? sprite editor. niektorzy sa troche tepi aby sie domyslic :P
po pierwsze! Zanim cos zamiescisz to pomysl czy to fake czy film co?
Po drugie. Wg. mnie to normalka. Jakies legsy. to sie nazywa sprite editor. moj kumpel podmienil se katanke na tibii na magic sworda i co? sprite editor. niektorzy sa troche tepi aby sie domyslic :P
Film był w dziale Filmy, ale go przeniosłem żeby się ludzie nie podniecali że to prawdziwe.
Co do drugiej cześci twojej wypowiedzi - głupoty. To że sobie podmienisz grafiki w swoim kliencie nie spowoduje nagrania się ich na filmie - ktoś oglądający go na niezmodyfikowanym kliencie nie zobaczy tego co ty widziałeś, ale to co tam naprawdę było. Zastanów się następnym razem zanim powiesz o kimś "tępy"...
Kuliga stary
18-05-2005, 21:06
Moim zdaniem to ot server na wersji 7,4 :P
Gniew Mroku
18-05-2005, 21:52
Moim zdaniem to ot server na wersji 7,4 :P
Twoje zdanie to żadne zdanie.
Najpoważniejsze zażuty do filmiku:
a) Idzie se i nagle kamsz z DSL: kamsz przed potwierdzeniem, że to fake napisał, że historyjka była ustalona.
b) 1 chmurka od wilków: to mnie zaciekawiło, ale po przyjrzeniu się można dostrzec(w 2 części filmiku), że co jakiś czas widać naraz trafienie w tarcze i w pancerz. Nakładają się idealnie co jest potwierdzeniem, że oba wilki biją.
btw. To nie jest OTS...
btw2. Ludzie, skoro tak łatwo zrobić taki fake to róbcie. Ja i inni użytkownicy forum chętnie obejrzymy więcej.
A ja ze swojego expa wiem to, że ani na OTS 7.1/7.4 nie da się robić trade, ani na OTS 7.1/7.4 nie da się umieszczać kogokolwiek na VIPach, dialog fakt faktem ustawiony i . Tylko mi powiedzcie, czy jeśli oni stali jednąkratkę od siebei i zrobili trade to nie widać wagi, ale czy powinno widać jakiś opis przedmioty, jak z fsem czy bsem, bo trudno uwierzyc, że takie DSL nie miały by żadnego bajeranckiego opisu ;p . Noi skoro to już jest fake i nie w OTSie to jak ..?
wieelkie gratz dla Kamsza, za zrobienie tak zayebistego fake`a, widać tam profesjonalizm i w pierwszej chwili sobie myślr: o ku*** DSL :D gratulacje ;]
Evul Indigo
20-05-2005, 17:50
Omfg...
Widzicie DSL?
To uwierzcie albo nie a nie spamujecie caly czas ze "k**** to fejk".
Gniew Mroku
20-05-2005, 18:43
Omfg...
Widzicie DSL?
To uwierzcie albo nie a nie spamujecie caly czas ze "k**** to fejk".
Wszyscy mają przestać spamować, że to fake. Ty kamsz też. A co nas obchodzi, że Aboroth to twój char, skąd masz wiedzieć, że on nie ma DSL?!? -.-
Innymi słowy: owner aborotha, kamsz, sam powiedział że to fake.
@ up
Kamszu nie jest ownerem Aborotha -.-'
Heh, ja tam od razu wiedzialem ze to film_fake ;)
ale sie fajnie niektóre komentsy czytalo...
PLXPLX!!!oneone DAJCIE SOLUCJE PLXPXLPXLXPLXP!!oneone
rofl ; 0
Chopkers
20-05-2005, 20:02
A ja ze swojego expa wiem to, że ani na OTS 7.1/7.4 nie da się robić trade, ani na OTS 7.1/7.4 nie da się umieszczać kogokolwiek na VIPach, dialog fakt faktem ustawiony i . Tylko mi powiedzcie, czy jeśli oni stali jednąkratkę od siebei i zrobili trade to nie widać wagi, ale czy powinno widać jakiś opis przedmioty, jak z fsem czy bsem, bo trudno uwierzyc, że takie DSL nie miały by żadnego bajeranckiego opisu ;p . Noi skoro to już jest fake i nie w OTSie to jak ..?
vipy.....
hmmmm, na Elothu dziala vip list :P
co do trade, to nie wiem, ale co trudnego w napisaniu odpowiedniego cvsa na trade :P
ale osobiscie uwazam, ze nie mozna okreslic czy to fake, natomiast mozna okreslic czy to prawda.
jedyny sposob, to taki, zeby ktos spoktal sie z tym aborothem na tibii i oprosil go o pokazanie tych dżinsów xD
@ChOp
Mamy rozumieć, że ty masz jeszcze wątpliwości czy to prawda czy nie? Przecież to śmieszne, to fake film, skoro Gniew Mroku zapewnia, że to nie ots to pozostaje tylko fake film, za który zapewno stoi Gniew Mroku.
Evul Indigo
20-05-2005, 21:20
Zamknijcie ten temat bo to juz sie robi nie do zniesienia...
Jezeli to nawet nie jest fake... to dlaczego temat umieszczony w dziale Fake'i? 8o
zauważyłem pewną ciekawą rzecz.. otóż ten wolf, przez ktorego koles dawal trade podczas calego filmiku się nie poruszyl. co dziwniejsze, ten wolf nikogo nie atakowal. mozliwe ze to byl w otsie npc, ktory mial sluzyc jako blokada, by nie pokazac wagi itema :P
who cares? :P
nie wiem czy było juz to wczesniej powiedziane ale w jezyku angielskim chyba jest takie cos ze jak jest np 2 rzeczy to sie nie stawia tego "a" albo "an". w jezyku polskim (dajmy przyklad : dwoje spodni a nie jeden spodeń) i jesli taka zasada obowiazuje w jezyku angielskim to to nie jest błąd.
Irma z Fortery :D
21-05-2005, 20:38
Nic nadzwyczajnego , mój kuzyn ma kumpla który to ma . Eh to quest z bazyliszkiem , radze uwazać ze tego o mi kuzyn powiedział po drodze są firedevile... a na poważne , jest program do robienia fotomontazy w filmach , znalazlam ale nie ściągneam
@up: Taak ? Programik ? Gdyby tak było naprawdę to to forum już od dawna było by zasypywane Fakeami-filmikami. Myślisz że tak łatwo to zrobić ?
Btw: Podaj link skoro "widziałaś" ale nie ściągałaś.
Rafcio PL
21-05-2005, 21:51
ja tez ciec takie legi ale nie mam ;( ;( ;(
Evul Indigo
21-05-2005, 22:25
ja tez ciec takie legi ale nie mam ;( ;( ;(
n/c... analfabeta -.- "ciec" = jak mniemam oznacza to chciec?
To jest Ots Czyli mozna wywnioskowac z tego ze to fake :)
nie wiem czy było juz to wczesniej powiedziane ale w jezyku angielskim chyba jest takie cos ze jak jest np 2 rzeczy to sie nie stawia tego "a" albo "an". w jezyku polskim (dajmy przyklad : dwoje spodni a nie jeden spodeń) i jesli taka zasada obowiazuje w jezyku angielskim to to nie jest błąd.
[...]
Ilu jeszcze normalnych inaczej ma zamiar podzielić sie z nami swoimi najnowszymi osiagnięciami??
@Up
OTS to nie fake, kolejny mądry inaczej... Litości, nie wypowiadaj sie jak o niczym nie masz pojęcia, gdybym był modem pokasowałbym te posty, bo jak je czytasz to masz ochotę pokaleczyć się marchewką -.-..
TO NIE FAKE!!
1.Mapki do ots'ow sa male i nie mozna wsadzic calej mapki tibi ani podziemi(chyba ze specjalny edytr nie pamietam jego nazwy)
2.Na ots'ach jeszcze VIP'y nie dzialaja
3.Z tym "a" wyjasnione
4.Po przejechaniu mapki widac mapki z tibi
5.Jak by to byl ots to by na glownej stronie tibi (tibia.com) nie było napisane na jakim serwie graja bo ots'y sie nie wliczaja -.-
WIEC TO NIE FAKE!!
Voltener
04-06-2005, 22:00
Ja juz kilka fake-filmow widzialem np:http://rapidshare.de/files/1891767/rares.rec.html
wiec to jest na 99% fake
a to temat tego na forum.tibia.org.pl:
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=7669
juz jest wyjasnione ze to fake
ps: vipy sa juz.
Widziałem flim u kumpla :] O dziwo trafiłem na posta hehe. Fake Fake Fake hehhee żebyście wiedzieli jakie ja mam rzeczy na moim OTS :] hehehe
Szkoda ze to fake, ale super :). Na jakim to otsie zrobione ?
Jak mawiał D. Beckham, niemożliwe nie istnieje. Kamsz jest mistrzem fake'u i to żaden OTS, tylko FAKE!!!
Śmieszycie mnie już...
sylwanas15
05-06-2005, 14:06
omg ludzi płakać mi sie chce jak widze wasze wypowidzi, macie wyrażnie napisane, że to jest Fake !!!
pawian93
13-06-2005, 22:41
Niewiem z kąd on je ma bo basiliska chyba nierozwiązał. Oto link.
http://rapidshare.de/files/1769136/DSL.rec.html
Tak, to jest fake. (dla tych co piszą dalej posty, że to nie fake)
nie przeczytałem całego tematu i niewiem czy ktos to zauwarzył ale jak sam autor się przyznaje ze to fake to to musi byc fake
Master Mind
14-06-2005, 19:13
Są rzeczy na tym świecie które się filozofom nie śniły ,kto wie... :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.