Pokaż pełną wersje : MU Online
Czy gra ktos tutaj w gre MU Online darmowom gre 3d ponie wasz zainstalowalem se jom naklepalem pare pajonkuw i tak nie wiem jak sie np czary uzywa itp.pomusszzcie plz
-----
Jak by to bylo gdyby...
ech :/ latwiej jest znalezc w grze jakiegos polaka i sie popytac. Czary hm zakladam ze dark wizard jestes wiec to niezbyt trudne wystarczy ustawic ten ktory ci odpowiada (w takim okienku na dole ) i pozniej tylko PPM (prawy przycisk myszy) albo jeszcze prosciej, poczytaj na stronce jak gdzie itp. masz tam ladne obrazki pokazane i wogole :)
Cerverius
07-03-2004, 21:36
Na serverze Wigle - 2 jest dużo Polaków
Popytaj sie na targowisku zawsze ich tam pełno :P
Jak to polacy szwindle i przeięcia handlowe :]
Zawsze znajdzie sie ktoż miły, i chętny do wytłumaczenie podstaw gry :P
Ja tam grałęm w MU ale dla mnie jest zbyt monotonną grą
TIBIA RULZzzzzzzzzzzz
Bigvirus
09-03-2004, 12:09
Ja se czasem gram w mu:)
NAwet fajna gra czary sie urzywa prawym klawiszem myszki:)
Grałem tez w to. Ale wole Maya 5 niz ten drugi tez tamsporo polaków biega, i mozna sie nieraz do niezle grupy wciagnac i exp za darmo leci :P
A ja mam pytanko zwiazku z Muunlimited...Chodzi o ID Card...zna ktos ten numer?? I need it.
Oryginalnie dodany przez oskar
Czy gra ktos tutaj w gre MU Online darmowom gre 3d ponie wasz zainstalowalem se jom naklepalem pare pajonkuw i tak nie wiem jak sie np czary uzywa itp.pomusszzcie plz
-----
Jak by to bylo gdyby...
POLECAM CI KOREPETYCJE Z JĘZYKA POLSKIEGO!
A ja tam uważam że MU jest do bani i tyle. Już lepiej zagrać w HelBreatha, albo w Tibię jak ktoś ma pacca (lub lubi wstawać rano)
gram od czasu do czasu w mu tylko ze na hacku bo tak to nudy a jak chcesz wiedziec cos więcej o mu to link www.aikimu.prv.pl to jest jedna z najleprzych stronek o mu w polsce(mam nadzieje ze to nie reklama)
PeTeRsOn
08-12-2005, 15:44
A mi sie niepodoba MU bo jest mało skompikowane 8o
Dziwny...
08-12-2005, 16:58
Polecam mu!!! Grałem i gram nadal. Grafa jest spoko, JEST NAWET DŹWIĘK.
Dla tych któryck przekonałem www.muonline.com
gram od czasu do czasu w mu tylko ze na hacku bo tak to nudy a jak chcesz wiedziec cos więcej o mu to link www.aikimu.prv.pl to jest jedna z najleprzych stronek o mu w polsce(mam nadzieje ze to nie reklama)
Aikimu terz tam grałem ;p
Aikimu terz tam grałem ;p
po 1 to nie server (chybe ze kiedys byl)a po 2 to jest juz oficjalnie stroną z poradnikami i reklamami serverów a nie dawno zalozono od nowa forum
Artur of Levor
24-12-2005, 10:24
A mi sie niepodoba MU bo jest mało skompikowane 8o
Tez tak sądze. Mógłbyś mi podaj swój nick albo serv(maya lub vigle) i poexpimy razem :D:D:D:D:D:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.