Pokaż pełną wersje : Wojna - Arcania.
lukimuki
15-05-2005, 19:29
Film z dzisiejszej walki: :)
http://members.lycos.co.uk/titaniapl/filmy/war.rec
jak nie dziala ten link to:
http://rapidshare.de/files/1779366/war.rec.html
Comment plxor.
Turtles rox!!! Prawie padłam ale ważne, że żyje :P Szkoda, że fosfik deadnął :(
Fryteczka
15-05-2005, 22:51
o0 Vaxxia ty z arcani?! Ja tez :D btw. dobrze ze Fosfik padl :S PA jeden!
Bongozzpl
16-05-2005, 02:03
Ladna bitwa , zeby ciebie nie uhali tez bys padl =S , ale fosfika ladnie zabili :p
ja sie ciesze ze fosfik padl. ale znowu mi to niepasuje bo jak swe wygraja to bede hunted po 1 wojne kiedy w KGB bylem xD
Lord Puchatek
16-05-2005, 07:45
Filmik i Wojna Jest Spoko!!!
Tak nawiasem ile bp uhow poszlo;)
lukimuki
16-05-2005, 13:48
Fosfik padl strasznie n00bowsko :/ nie spodziewalem sie po nim tego :P no ale trudno kazdy popelnia bledy. Ale nie pekajcie nic :) Damy rade!
Ps. Nie wiem ile UH poszlo na mnie, bo uhali mnie ludzie :P Mi samemu ok. 2 bp.
Diamentowe Ostrze
16-05-2005, 15:27
jestes nooooooooooooooooooob jezeli Fosfik to pa ,,l,,
kto wygrał w końcy wojne,i midzy kim ona była?? ;)
Swon Ghamin
17-05-2005, 13:13
kto wygrał w końcy wojne,i midzy kim ona była?? ;)
omg ogladal film i niewie kto wygral i jeszcze kto sie bil :/ omg to jest noobowski myslenie JAK SLYSZE TAKICH NOOBKOW TO NIEWIEM CZY SIE SMIAC CZY PLAKAC ;( :D
to powie ktos kto wygral??:/
lukimuki
17-05-2005, 15:08
To byla tylko bitwa :P Wojna nadal trwa, jak narazie wygrywamy. Wiecej info na forum tibia.com -> Arcania.
Fosfik to nie PA! Jak myslisz dlaczego jest wojna? Bo SWE to PA! Wszystko pisze na forum - dlaczego wojna, kto PA etc... Najpierw poczytaj potem pisz, a nie na odwrot i tylko zasmiecasz forum takimi bzdurami
Komandos
17-05-2005, 18:12
Nóóp xD
Film fajny, w koncu widzialem cie w akcji ;) Ale chyba nie masz zadnych fragow xD Tylko szkoda ze fosfik padl, ale i tak wygracie.
Rob wiecej filmow jak cos bedzie
Tael'Har
17-05-2005, 18:58
Hail Dark Purples Faster Turtles ! Ja juz nie gram na Arcanii ale Fos~ mnie chyba pamieta bo jak sie szwedalem zeby poogladac co sie dzieje to mnie do party dal :p No nic mam nadzieje ze zolwie wygraja ;)
@Nooby
Od kiedy fosfik pa ? ;o Ja go pamietam jako dobrego dowodce i goscia z ktorym zawsze dalo sie pogadac.
Dlaczego ja tego nie zobaczylem wczesniej??!!'
i dobrze ze fosfik padl; jak sie ma takie pvp to sie nie dziwie. nie mogl zabic 30 knighta na 65 lvu z 4 rp na 40 lvlach~
ale PA X( za****c i wp****c
wiecie co ****a wam powiem ze fosfik gówno im pomoogl tylko kilka razy walnal z gfb Omg co za noob
Mi Sie Tam Woja Nie Podobala ;/ ... na titani byly lepsze no ale co do walki to trzeba byc bardziej zazartym i odwazniejszym .... bo tam to co roz zwiewanie czy staja i szczelaja boltami a nie mozna jedna ofiare wybrac i na raz all z sd + bolty czy tam hmmki czy explo was tak bylo bardzo duzo napewno by takiej seri ktos nie przetrzymal albo jak ejst duzo ludzi niech alll z gfb w ich szczelaja a nie tylko boltki lataja i czasami explo i sd -.- omg starajcie sie chlopaki !!! :0 Pozdro
<lol1243324> u are noooob !! ,,I,, dla ciebie !! Fosfik to mój zioom i nie gadaj tak nooobie !! pochwal sie kim ty jestes !!
Film z dzisiejszej walki: :)
http://members.lycos.co.uk/titaniapl/filmy/war.rec
jak nie dziala ten link to:
http://rapidshare.de/files/1779366/war.rec.html
Comment plxor.
OMG z jakiej dzisiejszej?? czlowieku ... przeciez Fofsik niepadl dzis tylko pare dni wczesniej wiec film niesjest z dzisiaj ! jeszcze foksik ma wile innych deadow od potworow :)
OMG z jakiej dzisiejszej?? czlowieku ... przeciez Fofsik niepadl dzis tylko pare dni wczesniej wiec film niesjest z dzisiaj ! jeszcze foksik ma wile innych deadow od potworow :)
moze bys najpierw zobaczył kiedy on tego posta napisał??
Maximus89
28-06-2005, 23:50
To był jeden z lepszych "Filmow Wojennych" jakie widzialem. Oby bylo wiecej takich na forum
DarkBraver
29-06-2005, 12:49
@up
lol
btw. gdyby wasz wspanialy fosfik zaczol myslec przy tym jak strzela sd to uzyl by 'eXani hur up' i wszedl na dach o.O
A wy noby zas***e, jezeli nie wiecie nic o arcani, to nie wypisujcie tu swoich chorych filmow.
nie śmiać sie z Fosfika -.-.PZOSTANIE W NASZEJ PAMIECI!
oxidos vikarum
02-03-2006, 19:23
Mógł by ktoś jeszcze raz wżucić filmik bo temte linki już niedziałają plx
Gagagigo
02-03-2006, 20:25
popieram wniosek /\
Lord Smencik
02-03-2006, 20:38
po co odswiezacie tematy z przed pol roku? :>
Nie warto...Po tym jak Dpft wygrali wojne nastaly czasy wielkiego PA! Jezeli nie masz kumpla turtla to napewno cie dopadna,jezeli jednak masz to mozesz obawiac sie tylko Fosfika :]
Ale najzabawniejsze jest to, że Arcania nie ma przyszłości...hlvls sprzedaja domki i rar items aby tylko miec na belty i runy:D Pricelist nie dziala, bo po co przestrzegac czegos, jeśli ludzie ktorzy ja stworzyli sami sprzedają itemy za tańszą cene...
Arcania to Turcania :faceoff:
jaka sciema ostra sciagnelo sie to w 2 sek i nie dziala a na rapidshare
wogle niema nic to KEYLOGGER ludzie uwazajcie !!!!!!!!!
to nie jest wcale klamstwo mowie prawde !!
pod jaka tibie jest ten film wogole i to jest stare bo wojna skonczyla sie juz hmmm 3-4 miesiace temu?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.