Pokaż pełną wersje : Problem z kontem plz help!!!
mam problem z moim druidem na moim koncie. Po wylogowaniu postac zostaje w grze jeszcze dobre 10 min. O malo tak nie zginalem w campie amazonow. Zmienilem haslo i problem ustapil ale na 1 dzien!! teraz jak chce sie wylogowac to musze zadyndalac do depo a czesem jest to uciazliwe chociaz najrostropniejsze. Ale co robic jeśli wywali cie lag ?( nie jeden raz taka sutuacja sie zdarza!! Dzieje sie to tylko z ta jedna postacia a reszta na koncie zachowuje sie normalnie X(
Bofedojo
07-03-2004, 10:25
A miales walke? Bo naprzyklad jak bedziesz mial walke i zamkniesz okno to zostajesz w grze... I czy wogule jesli wychodzisz z gry to bierzesz logout czy zamykasz okno?
No oczywiste ze zawsze daje logout i poza walka!!Moze swietnym graczem nie jestem ale na pewno nie n00bem :D
Bobercjusz
07-03-2004, 10:31
Jeśli wyłaczasz gre bezpośrenio a nie poprzez logout to tak sie dzieje. Wywala cie wtedy system afk. Jeżeli robisz logaut to znaczy ze cos jest w tibii zrąbane. Napisz czy wyłączasz gre przez logout czy przez exit.
Może to jakiś nowy Bug w grze, mozesz sprobowac zgłosić to do cipow.
No wiec napisalem juz ze przez logut i zawsze jak juz nie mam mieczykow - walka. I dlaczego na mojej najlepszej posatci?? Bog mnie nie kocha :(
Gonzo von Krenzel
07-03-2004, 10:51
Ale to się dzieje tylko na jednej Twojej postaci czy na wszystkich na jednym koncie? Grałeś na swoim komputerze na innych kontach? Jak tak, to czy był ten sam problem?
P.S. Zgłaszaj do C I P'ów raz, dwa!
Bobercjusz
07-03-2004, 11:23
Sprubój najpierw przeinstalować tibie. Może używasz tibiegg. Ona lubi w plikach sporo pomieszać i może jakiś błąd. Lepiej niepisz dorazu do cipów bo jeszcze sie okarze ze u nich wszystko jest dobrze i bana dostaniesz.
To je nie realne... ale prawdziwe... Moim zdaniem to ni tibia tylko cos u CIPÓW szwankuje znowu
P.S. Zgłaszaj do C I P'ów raz, dwa!
mam takie samo zdanie :P niech oni poradza
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.