zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Moj tibianski AUTORYTET!

moF
16-05-2005, 09:38
Chcial bym zeby kazdy z was napisal tu cos o swojim tibijanskim autorytecie ;) ! Dlaczego on i takie tam prosze o podanie nicku i lvl'a :> !

No wiec ja zaczne ;) Mojim autorytetem nie jest zaden tam Eternal czy Bubble ... Za chwilowo niedoscigniony wzor uwazam Lapide (calmera - 119 elite) Dlaczego ?!
1) Axe fighter ;)
2) Pzyzwoite skille :P

Zapraszam do wypowiadania sie na ten temat :P !

Stefan12532
16-05-2005, 11:20
Czarownik Iwanow
Master Sorcerer 51 lvl

Mój best friend ale ja niego nie :P. Zawsze od rooka marzylismy o wielkiej karierze sorca...ale ja skonczylem z tibia a jak wrocilem gostek byl juz high... jest to dla mnie prawdziwy autorytet ponieważ:

1) Wyrabisty Mlvl
2) Jest high levelem ale nie ocenia ludzi w tibi po ich levelu. Dogada sie nawet z rookowym newbie.
3) wiele innych powodow ale ile by sie tego pisalo nie mam czasu ...

Koronowany rycek II
16-05-2005, 11:25
Mój tibiski autorytet to:Warrior of abyss[Mof]

Warrior of abyss:lvl 52 6 mlvl[elite knight]
Czemu on?:
Poniważ dostał dwa hacki stracil okolo 300k a jednak dalej gra
Mój lider gildi mądry,nie wyciąga pochopnych wniosków,umie wybaczać

gorgi
16-05-2005, 14:23
Moje autoryety:
Sabulus
Maverick of solera
Wakarohe
Rehoros
Ukanori tuk
Aires
Aliboss
tasamko (tasamcrov,tasamekitp.)
za co?
wszyscy aler to wszscy sa dobzi, mili bochaterscy zawsze byli mili (no niektórzy nie :P)

sceptile
16-05-2005, 14:27
A moimi tibiańskimi autorytami są:
Ne'rox
Cachero

Ne'rox dla tego że gra na celeście, gra postacią magiczną (tak jak ja), jest najwyższym polskim lvlem na celeście, pomaga słabszym.

Cachero dlatego że to był najwyższy lvl postacią magiczną, i dla tego że bubble to idiotka. założe się że nie próbowała zrobić questa z faraonami

hm... moj tibijski autorytet....
ale glupie!
Przeciez to tylko gra, boze dla mnie jedynym autorytetem byl jest i bedzie JPII. Dla was jakis gracz moze stac na rowni z tak wielkim czlowiekiem? nie skomentuje tego ok?

Ojczul
16-05-2005, 14:45
mój to van iceman na xanterze
swietne skills

Gunir
16-05-2005, 14:49
Mój autorytet?

http://img202.echo.cx/img202/7113/pict00263bf.jpg

Moder
16-05-2005, 14:51
Mix Master Prodip
Master Sorc (tak jak ja)
lvl 133
jest spoko da sie z nim pogadac
najsilniejszy sorc na Ruberze
jest w Arashi najlepszej gildii na rubie (tesh tam chce byc ! ;( )

ripper
16-05-2005, 14:56
@Kamos
To ty? xDDD

@topic
Dla mnie autorytetem są Del'toro. Co prawde zabili mnie 3~ razy ale i tak ich cenie szczególnie za genialne drużynowe PvP i pierwszego Anni.

songo sayan
16-05-2005, 14:57
ale glupie!
Przeciez to tylko gra, boze dla mnie jedynym autorytetem byl jest i bedzie JPII. Dla was jakis gracz moze stac na rowni z tak wielkim czlowiekiem? nie skomentuje tego ok?

Heh. Za bardzo się przejmujesz. W końcu to tylko gra. Ja natomiast nie mam autorytetów. Ale jeden człowiek mnie zdumiewa. Mój bro na tibii Shadow De'evil. Ile razy go prosiłem żeby dał mi pasy bym mu pomógł poskilować, zawsze odmawiał. :D

Gunir
16-05-2005, 14:59
@Kamos
To ty? xDDD

Nie, to nie ja. Zajrzyj do tematu "Zdjęcia z RL" (ostatnia strona).

Hokage
16-05-2005, 15:06
Zawsze starałem sie wzorowac na Rekrulu z elisii(mój serw).Ale kiedy zabił go 2 razy w ciągu 30minut 38lv master sorc to nie mogłem w to uwieżyć.Rekrul miał wtedy 109lv

Tasiu
16-05-2005, 15:08
Mix Master Prodip
Master Sorc (tak jak ja)
lvl 133
jest spoko da sie z nim pogadac
najsilniejszy sorc na Ruberze
jest w Arashi najlepszej gildii na rubie (tesh tam chce byc ! ;( )

Hehe, nie wiedzilaem ze na ruberze grasz :) Moim autorytetem jest Marlenee :) Ma 108 lvl i pierwszego Demon Arm. na ruberze :)
Off topic: Jaki masz nick i lvl na ruberze? :P

zwiastun ciemnosci
16-05-2005, 15:13
moim autorytetem jest Aldruhn z Aldory :P można się z nim dogadać :)
nie ocenia ludzi po lvl zawsze pomaga :) bo jest moim najlepszym qumplem :)
teraz odszedłem z Aldory lecz bede pamietać o nim :P

PoZdRo dla niego :)
o no i Świetne PVP!! zabil na 30lvl 69/43 Knighta na 42lvlu ktory mial 79/80
wtedy :) GrAtZ dla niego :cup:

Pogromca loli
16-05-2005, 15:24
Zawsze starałem sie wzorowac na Rekrulu z elisii(mój serw).Ale kiedy zabił go 2 razy w ciągu 30minut 38lv master sorc to nie mogłem w to uwieżyć.Rekrul miał wtedy 109lv

Off Topic : To bylo po tym jak Rekrul sprzedal swoja postac na allegro...... B)

Moim autorytetem jest byl i bedzie Azazel Phoenixian z Elysia
Wspolne hunty i sposob w jaki zarzadzal nasza gildia byl nienaganny :)
Lvl jest niewazny , liczy sie przyjazn i to co dla mnie zrobil
3m sie :D

Ulver
16-05-2005, 15:36
Moim autorytetem jest masakrowiec ponieważ jest chyba najlepszy w pvp w całej tibi :P:P:P i do tego zabilł kiper~~:)

Wojen
16-05-2005, 15:39
Lord Pally Smurf--110 Rp
na eterni ma wrecz legendarne PvP. Z ostatniej wojny 3 filmy koncza sie porazka jego gildi, a on ucieka do hero cave. wbiega za nim 10-30 kolesi na ~100 levelu, on wylancza tibi.cam i nie wiadomo co sie dzieje dalej. ale na tibia.com nie ma deda czyli sam jeden uciekl 30 graczom na niego polujacych.
Pozatym jego wyczyny w Demon hell i filmy z poprzednich wojen sa poprostu zdumiewajace.

Dragu
16-05-2005, 15:40

rekrul sprzedal swoją postac

@edit
tak slyszalem i tak mysle

moF
16-05-2005, 19:13
ale glupie!

ekhm ... napisalem aoutorytet w grze ... A wiesz czemu napisales JPII ?! Bo teraz kazdy tak powie a za 10 lat ?! Huh nie bedziesz pamietal ze to byl twoj autorytet teraz co 2 polak powie ze JPII to jego autorytet a wedlog mnie to smieszne. Nie mam zamiaru rownac cachero czy eternala z JPII bo chodzilo mi o autorytet w konkretnej dziedzinie ... w dziedzinie tibi -.-'' a co do ostatnego pytania w twym poscie ;) dobry pomysl nie komentuj.

edit@: Fajny avatar ;) widac duzo lonczy cie z JPII :P !

joey
16-05-2005, 19:35
Mój autorytet:
Maraa 39(chyba dawno nie grałem i nie widziałem) knight
dlaczego?: znam go od rooka, naprawde pomocny, czasami ale tylko czasami potrafi wkurzyć, ma poczucie humoru. Imponuje mi swoją zaradnością i sprytem

..::QRAS::..
16-05-2005, 19:58
ja podziwam swoja matke ktora jest bardzo wytrwala w wychowywaniu mnie :D

a i tak serio to respekt dla :
Xienus
Sharemus

spoko goscie i duzo mozna sie od nich nauczyc :)

Evilus
16-05-2005, 21:35
przczytalem 1 strone i juz mi styka
tyle bledow ortograficznych nie widzialem dawno:P
btw, aires noob widzialem jak lurowal gsy i tylko biegal thais venore z XBOWEM!! i tylko na klacie go mial lloll a sabulus to taki noobek :) znam nooba znam znam znam z rla i wbrew pozorom czlowiek z takim lvl jeszcze potrafi byc zadbany;P myje sie itp:P
prawdziwym kozakiem dla mnie jest gottar zrobil w takim krotkim czasie takie 2 chary i danieluss zrobil w jakies 2 miesiace jak nie mniej 50 lvl na epvp to wyczyn jest

ekhm ... napisalem aoutorytet w grze ... A wiesz czemu napisales JPII ?! Bo teraz kazdy tak powie a za 10 lat ?! Huh nie bedziesz pamietal ze to byl twoj autorytet teraz co 2 polak powie ze JPII to jego autorytet a wedlog mnie to smieszne. Nie mam zamiaru rownac cachero czy eternala z JPII bo chodzilo mi o autorytet w konkretnej dziedzinie ... w dziedzinie tibi -.-'' a co do ostatnego pytania w twym poscie ;) dobry pomysl nie komentuj.

edit@: Fajny avatar ;) widac duzo lonczy cie z JPII :P !

Wyjales moje zdanie z kontekstu. To ze dla ciebie Jan Paweł II istnieje po smierci nie znaczy ze dla mnie tak jest. Ja pochodze z rodziny w ktorej szanuje sie Jego dokonania.
Teraz jak kazdy rodowity polak zrobie ci na zlosc i skomentuje:
dla mnie ten temat jest na tyle glupi na tyle udowadniasz to swoim zachowaniem. Co ma rock (bo dla mnie HIM to rockowa kapela) do moich autorytetow co? Jezeli nie wiesz co to jest heartagram i co on oznacza to sie nie odzywaj bo naprawde mnie wkurzyles jak nikt na tym forum. A wiesz dlaczego nie napisalem ze dla mnie Cachero czy Bubble nie jest autorytetem a Jan Paweł II poniewaz dla mnie takie osoby sa faktycznie - wymiataczami w swojej dziedzinie, ale czy pochwalisz sie matce:
"o mamo, uwielbiam goscia co swiata poza kompem nie widzi?" bo ja bym sie wstydzil.
Dla mnie nie ma autorytetow w konkretnej dziedzinie. Autorytet to osoba ktorej sciezka chce sie podazac. Ja chce osiagnac taki spokoj ducha jak TEN WIELKI POLAK. Jeszcze cos? Wyobraz sobie ze bylem na kazdej pielgrzymce na ktorej moglem (od 91 r. w moim miescie do konca) oraz na pogrzebie, wiec tekstem ze teraz tylko mowie o Nim jest zniewaga. To nie bylo mile

sir Tifejo
16-05-2005, 21:59
2 Autorytety:
Cachero: Najlepszy Sorc, a ja po prostu kocham ta profesje.
Khazar de'Shar: 64 Elite skille b.dobre, gra na Titani, i jakos zawsze go lubilem ;)

Krecik Kozak
16-05-2005, 22:10
Moim autorytetem jest Temidus Mac'Mannus który gra na Solerze i jest w gildii Last Vampires (chciałbym w niej być ;( )
Kiedyś go troche znałem, lecz zmieniłem serwer i znów powróciłem.
Lubię go za to że gdy się do niego zagada na privie to nie zaczyna wyzywać tylko powie że nie ma czasu :]

xemmoe
16-05-2005, 22:18
MORGAN IA FEY

Koleś, który wyszedł z rooka pożniej niż ja, nie był nawet w trzysetce m levelu.
Po ponad miesiącu był na drugim miejscu, bez AFK, makro, account sharingu itp.
Niestety miał hunta od druida z największym mlvlem na serwerze.
A szkoda bo zapowiadało się (bardziej BYŁO PEWNE) że będzie pierwszy...

maripo
16-05-2005, 23:08
Moim autorytetem jest bardzo fajni ludzie Hideharu I Miyahira na Eterni

Cenie ich bardzo pomimo że są uważani za h lvl to są bardzo przyjaźni, pomogą nitylko w Tibi. <Ty for Miya za uratowanie z depresji>

Hidek Dzięki za wszystko co dla mnie zrobiłeś :)

Powodzenia w dalszej grze

Hideharu elite knight 119 lvl
Miyahira elite knight 70+ lvl

Tyran-ziom
16-05-2005, 23:20
Yo,moim autorytetem w Tibii jest Slepy 140 lvl Knight Lunaraponieważ uważam go za najlepszego polaka w Tibii.

Tyran-ziom
Knight:22lvl 4 mlvl 60/59(trenie dopiero)
Eq:Crown helmet,K-set,w-hammer,ss,g-shield

:cup: Lunara 4ever :cup:

Plastex
17-05-2005, 09:05
Lifely sorcerer(nie wiem dlaczego) i Routi(zaraz będzie 100lvl :cup: i pohandlować z nim można

moF
17-05-2005, 13:54
Wyjales moje zdanie z kontekstu. To ze dla ciebie Jan Paweł II istnieje po smierci nie znaczy ze dla mnie tak jest. Ja pochodze z rodziny w ktorej szanuje sie Jego dokonania.
Teraz jak kazdy rodowity polak zrobie ci na zlosc i skomentuje:
dla mnie ten temat jest na tyle glupi na tyle udowadniasz to swoim zachowaniem. Co ma rock (bo dla mnie HIM to rockowa kapela) do moich autorytetow co? Jezeli nie wiesz co to jest heartagram i co on oznacza to sie nie odzywaj bo naprawde mnie wkurzyles jak nikt na tym forum. A wiesz dlaczego nie napisalem ze dla mnie Cachero czy Bubble nie jest autorytetem a Jan Paweł II poniewaz dla mnie takie osoby sa faktycznie - wymiataczami w swojej dziedzinie, ale czy pochwalisz sie matce:
"o mamo, uwielbiam goscia co swiata poza kompem nie widzi?" bo ja bym sie wstydzil.
Dla mnie nie ma autorytetow w konkretnej dziedzinie. Autorytet to osoba ktorej sciezka chce sie podazac. Ja chce osiagnac taki spokoj ducha jak TEN WIELKI POLAK. Jeszcze cos? Wyobraz sobie ze bylem na kazdej pielgrzymce na ktorej moglem (od 91 r. w moim miescie do konca) oraz na pogrzebie, wiec tekstem ze teraz tylko mowie o Nim jest zniewaga. To nie bylo mile

Skoro nie uznajesz autorytetow w konkretnej dziedzinie to moze wzor ?! Ekhm ... To w ogole po co sie tu wypowiadales ... Tez szanuje to czego dokonal Jan Pawel II ... Kazdy normalnie przyjol ten topic na luzie tylko ty masz jaksi problem ... Przykro mi jesli w jakis sposob cie urazilem ... Ale ty swojim podejsciem uraziles kazdego ktory swoj autorytet w tym topicu wypisal. Pozdrawiam wsyzstkich i zapraszam do dalszych wypowiedzi ;) !

ekhm, skoro tak uwazasz ....
moim autorytetem jest....

gottar - jeden z najlepszych polskich graczy, bardzo szybko wbil ten swoj 119 lvl - respect dla zioma

abc135
17-05-2005, 20:36
Moim autorytetem jest Nemtor [113MS]
ponieważ w bardzo szybkim tempie zdeobywa high lvle, umie doskolane grac kaza postacia [knight 100+, sorc 100+, pall 100+] ma chyba 4 postaci na ponad 100.. ech :)

Raistlinek
17-05-2005, 20:44
Rumere lvl 48 Elite Knight
świat solera
fajny ziom(br!!) raz bawiłem się z kumplem w walenie poison fieldów przy dep ow kazzo...przez przypadek Rumere wszedł na poison field tak szybko, że wyskoczył mi skull o.o podbiega do mnie ja już licze ile mam uh'ów...a on? On mówi coś takeigo:
Buy 2 runes of poison field xD
więc mówie- spoko gościu...pare razy z nim gadałem...
sprawdźcie na tibia.com jego death list...myslicie że jest kiepski? nie, to kamikaze :D

DR.UTi
17-05-2005, 20:51
Moim autorytetem jest Dabeek (82lvl knight). Pamiętam go odkąd byłem 26 lvl'owym sorcererem na Calmerze. Poznałem go przy zaliczaniu draconia quest. Ale była przeze mnie zamota xD. Pamiętasz dab jak zeszłem z rolnikiem ubijać ds'y na niewidce? :D Byłem chyba jedynym w grupie który afkował co 5 minut, i jedynym magiem który walił w ds'y z sd. Podziwiam go że pomimo niegdyś słabych skilli, chciało mu się expić do jak najlepszego lvl. Fakt, może expi troche długo( hmmm...45-82 , rok i 1 miesiąc =D ) Ale rezultatów tego nie może się wstydzić. Ma naprawde "odkrywczy" charakter. Wbijam pogadać na Calmere. Pisze do niego pytając co robi, a on, że "Sprawdzam jak szybko mnie zjedzie 8 rotów w eq i na defense mode". :)

Nanerenderiel- świetny kumpel/kumpela (Cały czas nie wiem jakiej ty jesteś płci =D ). Znam go/ją odkąd miał/a 33 lvl. Jedyna osoba która miała cierpliwość do załatwiania mi wszystkiego co potrzebowałem. :D Uparty skiller(ka). Czekamy na 100/100.

Virusqq/ Solurlin - Świetny kumpel odkąd weszłem swoją pierwszą postacią na mainland. Zawsze rywalizowaliśmy w Magic lvl. Kilka miesięcy po tym jak opuściłem Calmere, on miał już 58 mlvl. Wielkie gratulacje wytrwałości.

Hmmm, dziwne, że nikt ode mnie z servera nie jest moim autorytetem xD

Bucik
17-05-2005, 21:12
autorytet:
kiperr-zawsze znajdzie czas by odpowiedzieć... a jego filmy mówią same za siebie no i jest oryginalny
masakrowiec-bardzo fajny Msorc ma niepowtarzalny styl zabijania no i jest gites gościo i rozmówny

Dimix
17-05-2005, 22:16
a ja podziwiam takiego jednego kolesia (nie podamn nicku bo mnie prosił) który zaliczył ->7<- dedów od gsa bo chciał odzyskać swój equip wkońcu mu sie udało ale miał 5lv a przyszedł z 11levelem

maripo
17-05-2005, 23:14
a ja podziwiam takiego jednego kolesia (nie podamn nicku bo mnie prosił) który zaliczył ->7<- dedów od gsa bo chciał odzyskać swój equip wkońcu mu sie udało ale miał 5lv a przyszedł z 11levelem

Na 5 lvlu jest degradacja do rooka

licząc że miał siedem dedów to powinien mieć lvl ósmy

11 - 7 x 2 = 4 x 2 = 8

@btw.
Modka prosze o usunięcie i odpowiednie ukaranie poruszenia tematu JP II
Nie że jestem chamski i go nielubie ale przeczytaj nagłówek ziom

stwórz sobie Jan Pawel 2 postać to wtedy można mówić o autorytecie nawet 1 lvl ale i tak dostaniesz name locka :(

-=Melon=-
18-05-2005, 09:02
Grim Avatar - 125 lvl - Master Sorc - Rubera
Takego PvP mozna tylko pozazdroscic
Kimura Avatar - 103 lvl - Rubera - Royal Pall
Huh, sam nei wiem dlaczego :p To jest poprostu legeda rubery
Kapedward - 129 lvl - Rubera - Elite Knight
Axe fighter, tak jak ja B)

Dimix
18-05-2005, 14:44
Na 5 lvlu jest degradacja do rooka

licząc że miał siedem dedów to powinien mieć lvl ósmy

11 - 7 x 2 = 4 x 2 = 8

@btw.
Modka prosze o usunięcie i odpowiednie ukaranie poruszenia tematu JP II
Nie że jestem chamski i go nielubie ale przeczytaj nagłówek ziom

stwórz sobie Jan Pawel 2 postać to wtedy można mówić o autorytecie nawet 1 lvl ale i tak dostaniesz name locka :(

to nie wiem czemu zrobiłem looka to miał 5 lv a przyszedł z 11 a co do autorytetu przczytaj temat ten kto o JP II pisał bo o ile mnie wzrok nie myli tu chodzi o tibie a może on też gra w tibie? 8o

Raistlinek
18-05-2005, 14:52
@up
baaardzo kiepski dowcip...

Yoh Asakura
18-05-2005, 17:52
Moj jedyny autorytet w Tibii to Dokerx (szkoda ze juz nie gra na Securze...)
W okolo 4-5 dni z 62 lvl wszedl na 70 lvl.Gra sam.Jest moim qmplem na RL.Prawie rodzina...teraz gra na Lunie...Pozdro dla niego...

ciemne dropsy
18-05-2005, 19:16
Nie ma, ale poniekad jest nim Rudowaty bo jako pierwszy nie wyprosil mnei ze spawnu na necro :D

Warlord Xion
18-05-2005, 20:52
Moim autorytetem jest mój kuzyn - Tzeentche (62 pall) ponieważ po tylu deadach nie załamuje się ,chociaż myli litery na gg :P .Jestem z niego dumny chodz lvluje jak ślimak i robi co chwile nowe postacie :P.
Autorytetem z mojego servera jest Dark Kirrel (Dobry kumpel ,pomocny [81 master sorc]) ,Expi szybciej odemnie ;D .Pozdro dla niego mimo ,że nie jest polakiem.

Khazar
19-05-2005, 16:33
2 Autorytety:
Cachero: Najlepszy Sorc, a ja po prostu kocham ta profesje.
Khazar de'Shar: 64 Elite skille b.dobre, gra na Titani, i jakos zawsze go lubilem ;)

hoho co to ja widze:P milo ze autorytetem dla kogos jestem :) mile zaskoczenie B)

patrikoz
20-05-2005, 00:26
Gremlin... Fajnie sie czyta jego posty :)

Level
20-05-2005, 15:24
... Kazdy normalnie przyjol ten topic na luzie tylko ty masz jaksi problem ...

Własnie nie każdy przyjął na luzie :) ty jesteś najlepszym dowodem hehe

Autorytet w Tibi...no,ale co to znaczy? Postać czy gracz? Bo czy może być dla nas autorytetem fikcyjna postać? Jezeli tak to moim autorytetem jest Reksio(z kreskówki). Jeżeli nie fikcyja postać to może gracz stojacy za ta postacią...co? ;).
Był tu przykład... postać która sprzedał gracz...to kto jest autorytetem...postać czy gracz??

Najbardziej sensowne były to: post Gremlina, który napisał o MODELU,a nie autorytecie i postVille Valo też zauważył bezsens nazwy tego postu (nie postu).

Pisze ten post dlatego,zeby pokazać innym forumowiczom , że pisanie postów typu "Czy xxx z Danubi ma honor?" jest ukazywaniem jedynie swojej niewiedzy lub ubogiego słownictwa lub uzaleznienia na maxa od Tibii i, że zaczyna nam się mieszać świat realny z grą.

Jak czyjas fikcyjna postać za którą stoi obcy człowiek (którego w wiekszości przypadków nie znacie) może być autorytetem?!?!
Później dzieki takiemu mysleniu słyszymy jak to: Batman lub Spiderman sa autorytetami. Zgroza.

Widze,ze także Maripo nie zabardzo zrozumiał o co chodzi tak do końca z tymi autorytetami ;)

By$iu
20-05-2005, 15:40
Kiedys Voposo, teraz juz nikt.

natalek
20-05-2005, 16:22
Mój tibiski autorytet to:Warrior of abyss[Mof]

Warrior of abyss:lvl 52 6 mlvl[elite knight]
Czemu on?:
Poniważ dostał dwa hacki stracil okolo 300k a jednak dalej gra
Mój lider gildi mądry,nie wyciąga pochopnych wniosków,umie wybaczać

zapomniales dodac ze jeszcze dlatego bo jest mistrzem lurowania, w czym mu pomagasz...
btw.
moim jest Lord of Destracktion, 87lvl elite knight- calmera.
jest bardzo dobrym kumplem, pomaga zawsze w trudnych sytuacjach.. wcia mimo wielu hackow, dosc dobre skille jak na non pvp :)
to nei moj jedyny autorytet ale jeden z wiekszych.. 90% moich kumpli to moje autorytety...
Kolejny autorytet jest [nie kumpel..] Bulikuli z Valori. zrobil 100lvl i nigdy nie mial pacc. polak. Za jego wyczyn zostal zabity przez czolowke servera.. niestety skonczyl karriere na valori

spider-bialystok
20-05-2005, 17:27
Rodzina Del'Toro. Za świetną współpracę w zespole dobre pvp no i za pierwszego annihilatora (na którym padły aż 4 demony).

Fiolka
20-05-2005, 17:54
moim tibijskim autrorytetem jest jejihev 136 master na galanie -.^

Tuhamiid
20-05-2005, 23:01
<Ciach>
Cachero dlatego że to był najwyższy lvl postacią magiczną, i dla tego że bubble to idiotka. założe się że nie próbowała zrobić questa z faraonami

Uhm człowieku zastanów sie co piszesz.... A ja sie załoze ze ty nie wykonales questa na torcha na rooku i jestes idiota bo nie próbowałes tak to wynika z twojej wypowiedzi....A co do questa z faraonami to co w jej domku robi Full ancient helmet i pharao sword??? moze powiesz ze dostała to od gmów 8o

@Topic

Bubu tao;
Do 99 lvl grał bez premiuma ,wiec jak niektórzy mówia ze bez pacca nie da sie fajnie expic powyrzej 60lvl....

ripper
21-05-2005, 09:37
przczytalem 1 strone i juz mi styka
tyle bledow ortograficznych nie widzialem dawno:P
btw, aires noob widzialem jak lurowal gsy i tylko biegal thais venore z XBOWEM!! i tylko na klacie go mial lloll a sabulus to taki noobek :) znam nooba znam znam znam z rla i wbrew pozorom czlowiek z takim lvl jeszcze potrafi byc zadbany;P myje sie itp:P
prawdziwym kozakiem dla mnie jest gottar zrobil w takim krotkim czasie takie 2 chary i danieluss zrobil w jakies 2 miesiace jak nie mniej 50 lvl na epvp to wyczyn jest

Lol, on gra z brackim =/

Giphron
05-07-2005, 20:50
Czarek-Tobias
Za świetny styl i wyrabany mlvl, a poza tym to równy gosc ;)