Pokaż pełną wersje : Tomby w Anrahmun
jak dosc do tomb w anrkahmun? Slyszalem ze jak sie wskoczy do dziury walne gfb to duzo expa idzie;)
Nowohucianin
16-05-2005, 12:42
Jak chcesz to moge ci zrobić filmik jak dojść i pokazac co gdzie jest
A ja slyszalem ze jak sie wskoczy do dziury walnie gfb to sie w ogole expa nie dostaje bo trzeba zejsc 3 pietra nizej bo na -1 nic nie ma ...Tomby sa obok skaly z gs'em , w ruinach i obok ropy.
Nowohucianin
16-05-2005, 13:02
Ja znam 4 tomby -.-
---Czarny---
16-05-2005, 13:03
a więc tak:
Tomb jest kilka. Oto te, o których mam pojęcie :P :
http://img138.echo.cx/img138/653/mapa14wz.jpg
1. Tuż przy ropie naftowej
2. Na wschodzie miasta
3. Na cyplu na zachodzie
4. Pod ropą naftową
5. W skałach
6. Przy Oazie
///edit///
btw. dobry temt na poradnik ;) jak znajde chwilke to napisze :D
Nowohucianin
16-05-2005, 13:14
jest jeszcze tomb przy oazie ale nie wiem gdzie dokładnie ale istnieje :p
Dieki Czarny:)
Nowohucianin jesli nakrecisz bede Ci wdzieczny ;)
---Czarny---
16-05-2005, 13:18
<edit>
nowo~ mial racje, przy oazie sa tomby, zapomnieame dodac :P
Nowohucianin
16-05-2005, 13:24
Dieki Czarny:)
Nowohucianin jesli nakrecisz bede Ci wdzieczny ;)
Napisz mi na pw i podaj emaila to ci podeśle dzisiaj
Taa Tomby :P Ja sie tam nie pcham bo jeszcze nie wiem co tm jest :P narazie tylko Draczki :P no ale moze kiedys ;]
az tyle ich jest ja znalem 2 blokowalem tam kumplom vampy
Wszystkich tombów jest 7. Oprócz podanych przez Czarnego jest jeszcze jeden, przy ruinach na północy.
Szaskald
22-05-2005, 19:39
Huh, narazie zwiedziłem 2 tomby i cóż - widzę wielkie rozbieżności jeśli chodzi o potwory jakie można spotkać... W jednych tombach najtrudniejszy stworek to jeden scarab, a w drugich nietrudno natrafić na 3 ghule + beho, albo stalker + 2 scaraby + kilka larv, które umiejętnie blokują drogę... I to wszystko na pierwszym poziomie :) Nie zmienia to jednak faktu, iż tomby w ankh to najlepsze expowiska dla knajtów 20-50 B)
1) jak sie dostac do ank?
idziesz na statek w ven i: hi, ankrahmun, yes
2) poexpic troche mozna tez w miescie
3) trzeba miec pacca
4) najlepiej jak by cie ktos oprowadzil
5) tomb na zachod od ank jest najlatwiejszy. wez arrowy nie bolce. uwaga na mumie :)
ja znam jeszcze tomb przy gs'ie ;\
Mr Cherry
28-05-2005, 21:05
Według Khazad:
5) tomb na zachod od ank jest najlatwiejszy. wez arrowy nie bolce. uwaga na mumie
Dlaczego arrowsy?? ;)
Według Khazad:
5) tomb na zachod od ank jest najlatwiejszy. wez arrowy nie bolce. uwaga na mumie
Dlaczego arrowsy?? ;)
bo bolcow szkoda :) najmocniejsze co tam jest to crypty, scaraby i mumie.
no to reasumując:
http://members.lycos.co.uk/berud/crypt.jpg
8 faraonów = 8 krypt
ciekawy jestem co to za 5 u Czarnego...
zacznijmy od tego ze nie twoje " anrkahmun " tylko Ankrahmun " tzw: ank..
a Tombow na ank jest od groma.. ale jest jeszcze jeden problem : p. a natomiast w niektorych tombach sa nie fjane potworki np: patrzac na mapke up@ tomb przy bagnach ... tam chodzi od groma vampow i jest dosc fajny resp necro.. ( bo tam co week polujemy z rl friend ) ale mozesz sobei wybrac ;) btw. nie odpowiadam za Twoje dedy ;) B)
no to reasumując:
8 faraonów = 8 krypt
ciekawy jestem co to za 5 u Czarnego...
DL spawn za smokami.
Kopac tam jeszcze nie kopalem, wiec nie wiem czy jest tam tomb czy nie.
Kumagoro
07-06-2005, 13:54
Na DLach nie ma tomba, jest za to w mieście pod świątynią. Oto mapkahttp://img250.echo.cx/img250/1637/tomb9wn.gif
jak bys sie przyjzal to byś widzial ze tez zaznaczyłem -.-
Moglibyście jeszcze zamieścic w którym tombie na jakim poziomie jakie potwory znajde. Tak najlepej wklejic mapke jeszcze raz tylko z numerkami i pod kazdym numerkiem jakie potwory tam znajde. PLX FAST.
Bedoctoos
16-06-2005, 19:51
Napiszcie jakie potworki w jakiej jaskini na jakim pietrze.
Knight Patryk
16-06-2005, 20:30
1 pietrona 1 sa :ghoule,skeletony,poision spider,scarab(zalezy w jakim ale w tym co ja huntuje jest 1)larvy 2-Crypt Shlamber(jak dobrze napisalem:>),mummy,ghost,skeleton,vampire,i chyba 1 necro.3-niejestem pewnien czy na tym pientrze jest telport platny jednym scarab coinem czy na 4 ale raczej na 3 i potem telportuje cie gdzie sa potwory:bonebeast,necro,vampire,cryptshlaber,scara b,uff chyba na 4 jest na behemot;),co na 3 jescze sa mumie (nie rzucajcie sie odrazu jak czegos nie wymienie i komentujecie ze jestem noob)
Farony-niewiem ktore pietro ale chyba 5 a lichy to chyba 4 czy 5?
@Off Topic Gdyby ktos myslal ze Knight Patryk to moja postac na tibi to tak ale dawno nia nie gram ale ostanio wbilem sie pobawic w nooba:] mialem 20 druta(wiem ze slabo ale z paccem:P) Teraz nie gram w Tibie bo czekam na nowy server^^
__________________________________________________ ______________
Pozdro ;)
Ziom LuBIe Twoje SKriny
16-06-2005, 21:49
All Ja dla Was Mam Jedno DO powiedzenia Nie zlazic na 30 lvl na ostatnie Pientro :p Tam sol vampy Omalo co tam nie dedlem Ps. Minder Galaktus:) bylem mialem cytowalem ale sie zesralem i sie zrukowalem jak mialem 30 lvl:D zarTuje BArata CHarem GRalem :o :confused: :D :) ;) :aha I powiedzcie mi Jak SIe wkleja Obrazek :)albo tu pod mjol nazwol jak sie wkleja
:)
Moglibyście dać taką mapkę bardzo dokladna zebym wiedzial gdzie kopac :S
Polewkin
15-07-2005, 13:40
Tez by mi sie przydala dokladna mapka gdzie kopac bo chcialbym poexpic w tombach ;]
pelikanus
16-07-2005, 09:12
To poszukajcie. Macie ogolne polozenie dalej trzeba samemu.
Pokazcie plz tomba ze scarabami! (O ile istnieje) Żeby dobre było dla lvl 17 knight.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.