Pokaż pełną wersje : Sprawdzian na koniec 6 klasy: wyniki!
Tutaj możemy się chwalić wynikami:
JA MAM.... 39!! Jestem jako drugi w klasie z wynikiem. Chociaż kujonem nie jestem (średnia ledwo 4.0)!
A ile wy macie? ciekawi mnie to :)
O_o wy już macie? Fajnie. Do nas jeszcze nie doszły, ale jak będą to napisze. Na ponad 30 licze ^^
Hallabard
16-05-2005, 14:22
Trochę szybko... W ubiegłym roku, pamietam były gdzieś przed końcem roku szkolnego. Ja miałem 36 ;)
a ja mialem 37 z probnego, z tego normalnego bylo troszke gorzej-31 pkt. :]
nie ma to jak stara, dobra szkola podstawowa XD, co roku srednia 4,75 i git...
a w gim~ to ledwo 4,3 wyciagam :S...
Uncle Warrior
16-05-2005, 14:29
Rok temu miałem 28 punktów <lol> (powstrzymajcie się od komentarzy xd)
Ja miałem na próbnym 37 punktów ile bendzie teraz nikt niewie licze na ponad 35 :P
wielkie GRATZZZZ dla tych Którzy mieli ponad 35 .....
Patimrok
16-05-2005, 14:31
już dali O.o, do nas nie doszło, w każdym razie z próbnego miałem 35, jak się dowiem ile z normalnego to editne
EDIT
są wyniki, mam 38 pkt :]
Neon dessq
16-05-2005, 14:50
Heh ja ze sprawdzianu kompetencji miałem 38 pkt. :P
Ja miałem 36 (nie mam smykałki do j.polskiego ;/)
Kupa do nas jeszcze nie doszły...
Mają być w czerwcu no szkoda...
Radek 666
16-05-2005, 14:56
Na próbnym miałem 38, zobaczymy jak teraz pójdzie. A tak propos, można zobaczyć wyniki gdzieś w necie?
Heh, ja jak rok temu miałem 39.
eh 6 klasa :) praktycznie zero nauki :) mialem wtedy srednia 5.4 i 39 pkt :D
teraz 3 klasa gimnazjum i licze ze z testu 75-80 bede mial
5 klasa ma jutro a w piątej klasie miałem 36. Jeszcze nie mamy wyników -.- ale jak będą to napisze... dlaczego się spóźniaja :( urwa ja licze na jakieś 31++ bo testy był banalny...
Bylo 40 jak pisalam ^^ Sama zdziwiona bylam. Srednia 4.8 w podst. byla :)
Radek 666
16-05-2005, 15:24
5 klasa ma jutro a w piątej klasie miałem 36. Jeszcze nie mamy wyników -.- ale jak będą to napisze... dlaczego się spóźniaja :( urwa ja licze na jakieś 31++ bo testy był banalny...
Z tym, że test był banalny, zgodzę się. Próbny był dużo trudniejszy a jak już wspominałem dostałem 38. Liczę na podobny wynik, od tego zależy moja ocena z J. Polskiego (Wacha się pomiędzy 4/5).
Adrian-13
16-05-2005, 15:30
Ja na próbnym 30 a teraz aż 38 jestem z siebie dumny.
Shanhaevel
16-05-2005, 15:57
Muszę czekać... Wiem, że wszystkie abcd mam dobrze, więc połowa sukcesu... Zadania otwarte też powinny być in plus. Muszę jeszcze poczekać parę dni.
Na próbnych miałem chyba... emm... 25 (tutaj było typowe dla mnie roztrzepanie) czy ileś, a później 37 chyba. :D
Ja na próbnym miałem 28 pkt. ( i czwarty w klasie :)
a teraz jeszcze nie wiem (, bo jeszcze nie dostałem testu ), ale licze na ponad 30 pkt.
Rok temu:
Probny - 37
Koncowy - 34
Nie bylem i nie jestem zadowolony z wyniku. Mialem nadzieje na wiecej.. ale wlasciwie.. co mi tam..
PharadoX
16-05-2005, 16:11
34 - próbny
35 - końcowy
Średnia - 4.4
Czy to dobrze? :D
Ten właściwy test był łatwiejszy od tego próbnego. Z tego właściwego mam 38, a z próbnego miałem 28.
Zanim baba nam przeczytała wyniki dygałem się,że nie dostanę 35 punktów.
Ja mam z prawdziwego pkt. 35 :P a z próbnego mialem 27 :P
dap-galothij
16-05-2005, 17:48
Próbny miałem 39
a teraz nie wiem.
oni tam te testy w OKE wysiadują jak jajka?
Ciekawe kiedy dostaniemy.
Ja pisałemw zeszłym roku to z próbnego miałem chyba.... 31? Jakoś tak. A z tego głównego miałem 36 :cup: byłem 3 w klasie.... A to, że jedni mają wyniki, a drudzy nie to jest normalnie bo jest kilka komisji (1 komisja na 2 czy 3 wojewodztwa) np. ja jestem z Olsztyna i Warmisnko - Mazurskie, podlaskie i chyba jakieśtam jeszcze mialo komisje w Łomży...
A mi się wydawało, że wszystko sprawdzane w Jaworznie... (?)
Próbny - 33 ;d
Końcowy - xx
3 lata temu pisalem to badziewie. Srednia 5.1 pod koniec 6 klasy i 39/40 to chyba dobrze? :P Szczerze mowiac, myslalem wtedy, ze to bedzie gorsze. A tu taki jakis badziew wyskoczyl. Btw zapamietajcie sobie pytania - w tym roku (3 klasa gim) na probnym bylo zadanie wlasnie sprzed 3 lat - z egzaminu z podstawowki. Tylko, ze wynik wynosil o 1 wiecej.
dixi wojownik
16-05-2005, 18:24
ja mialem 25 i mam na te testy wy***ane on parwie sie nie liczą heh Walić Szkołe a szczególnie lekcije niemieckiego
dij_buhh
16-05-2005, 18:41
3 czy 4 lata temu jak to pisalem to to bylo coś!!! pierwszy garniak...
mialem wtedy 35/40 a na proobnym 22/40, ale te czasy minęły...
teraz mam średnią 4.83 hehe :P
btw
nie dawno (tzn. w kwietniu) pisalem egzaminy na THE END OF gimnazjum, po egzaminach dawali nam adresy www do sprawdzenia wyników w necie, no a ja oczywiście zgubilem go, czy mógł by mi ktos podać dokladny adres do logowania na okręgową komisje oswiaty w Krakowie????/ byl bym wdzieczny
A mi się wydawało, że wszystko sprawdzane w Jaworznie... (?)
Moje to sprawdzają w Bydgoszczy (lol).
@Topic
Z próbnego 39, i nawet 1 w klasie nie byłem, byłem 2, a pierwsze miejsce to 40 ;). Jeszcze nie mam wyników z prawdziwego, ale jestem dobrej myśli. A średnia? 4.*? :D
Ja tam miałem na próbnym 27, a dzisiaj się dowiedziałem, że mam 35 :] Do tego był w naszej klasie taki koleś, który miał jako jedyny 40 pkt. XD
Mc macio
16-05-2005, 19:41
6 klasa... wtedy to bylo fajnie..zero znaczenia jak napiszesz.
teraz 3 klasa i nastepny ale ten juz coz znaczy. podobno jutro ew. pojutrze maja byc wyniki z testow gim. juz sie nei moge doczekac :D
Forumowicz
16-05-2005, 19:48
JUHUUUU DOSZŁY JUZ TESTY!!!!!!!!! 38 punktów mam!!!!!!!!
HAPPY JAK NIE WIEM CO!!!!!!!!!!!! YEAAAAA!!!!!!!
Hallabard
16-05-2005, 19:55
A tak z ciekawości, jaki temat był w tym roku ? Test był prosty ? Wnioskując bo obecnych punktach to bardzo ;)
Radek 666
16-05-2005, 19:57
3 czy 4 lata temu jak to pisalem to to bylo coś!!! pierwszy garniak...
mialem wtedy 35/40 a na proobnym 22/40, ale te czasy minęły...
teraz mam średnią 4.83 hehe :P
btw
nie dawno (tzn. w kwietniu) pisalem egzaminy na THE END OF gimnazjum, po egzaminach dawali nam adresy www do sprawdzenia wyników w necie, no a ja oczywiście zgubilem go, czy mógł by mi ktos podać dokladny adres do logowania na okręgową komisje oswiaty w Krakowie????/ byl bym wdzieczny
http://www.oke.krakow.pl/moodle/
Tam wchodzisz coś tam na wyniki testu dla gimnazjum, czy takie coś, zresztą sam zobaczysz ;) . Musisz (?) się zarejestrować, i wyniki stoją przed tobą otworem.Tam pisze, że wyniki dla klas VI, będą dopiero udostępnione na strone 18 maja (czyt. za dwa dni).
eee tam :P
ja tera czekam na test w 3 gimnazjum xD a wy tera macie test ten?
Ja uzyskałem 36 punktów
Najlepjej porzło mi z ordokrawii :PP
JA miałem 40 :evul: :D 1 w szkole !!! :cup:
Wiecie co ten temat to raj dla niedowartosciowanych dzieci, które chcą napisać, że mają tyle i tyle co nie jest prawdą. Sorry ale wątpie, że 19/20 ludzi z tego furum miało powyżej 35 pkt. Test ten pisalem 3 lata temu jako 1 rocznik. Nie napisze ile miałem bo sądze, że jakbym napisał to by połowa z was napisała, że ja też kłamie. Nie przecze, że część z was miała 35+ pkt, ale 90% + to lekka przesada. Pozatym jak moge wam wieżyć jak widze w tibii teksty typu :gdzie so rooty lub ale polaki majo z***ane niki. skończe wywód bo nie ma sensu pisać dalej...
Wiecie co ten temat to raj dla niedowartosciowanych dzieci, które chcą napisać, że mają tyle i tyle co nie jest prawdą. Sorry ale wątpie, że 19/20 ludzi z tego furum miało powyżej 35 pkt. Test ten pisalem 3 lata temu jako 1 rocznik. Nie napisze ile miałem bo sądze, że jakbym napisał to by połowa z was napisała, że ja też kłamie. Nie przecze, że część z was miała 35+ pkt, ale 90% + to lekka przesada. Pozatym jak moge wam wieżyć jak widze w tibii teksty typu :gdzie so rooty lub ale polaki majo z***ane niki. skończe wywód bo nie ma sensu pisać dalej...
Patrzac na poziom tego egzaminu, te 35+ pkt nie bylo wcale tak trudno zdobyc...;)
dij_buhh
16-05-2005, 21:49
Patrzac na poziom tego egzaminu, te 35+ pkt nie bylo wcale tak trudno zdobyc...;)
napewno, ale za ortografie jest cos chyba 4 pkt,a przeglądając to forum miewam wątpliwości czy coś takiego dla niektórych osób istnieje
Wiecie co ten temat to raj dla niedowartosciowanych dzieci, które chcą napisać, że mają tyle i tyle co nie jest prawdą. Sorry ale wątpie, że 19/20 ludzi z tego furum miało powyżej 35 pkt. Test ten pisalem 3 lata temu jako 1 rocznik. Nie napisze ile miałem bo sądze, że jakbym napisał to by połowa z was napisała, że ja też kłamie. Nie przecze, że część z was miała 35+ pkt, ale 90% + to lekka przesada. Pozatym jak moge wam wieżyć jak widze w tibii teksty typu :gdzie so rooty lub ale polaki majo z***ane niki. skończe wywód bo nie ma sensu pisać dalej... bez przesady ten test jest zalosny, nie sprawdza zadnej wiedzy... kiedy pisalem go 3 lata temu - najwieksi idioci z mojej klasy mieli po 30 punktow+. Teraz, na probnym tescie gimnazjalnym mieli podobny wynik. Tyle ze na 100
Czyli co? Mamy z ręką na sercu przysięgać, że mówimy prawdę, czy co?
@gimli syn gloina
Tak, polecenia typu "opisz piekarza, którego zdjęcie zamieszczone jest obok" są żałosne.
Mi sie ten temat wydaje zalosny, chlopak stworzyl go zeby spytac sie tegorocznych szostoklasistow, ile mieli punktow na probnych/glownym a tu wiekszosc odpowiadajacych to gimnazjalisci, ktorzy juz to pisali kilka lat temu i sie wypowiadaja jakie mieli wyniki... nie oto tu chodzi.
PalAnonim
17-05-2005, 08:50
3 lata temu, zdobyłem całe 37pkt, teraz czekam na wynik egzaminu gimnazjalnego ;)
Shanhaevel
17-05-2005, 13:47
A tak z ciekawości, jaki temat był w tym roku ? Test był prosty ? Wnioskując bo obecnych punktach to bardzo ;)
Życie w wodzie... Czy cuś takiego.
Tak btw. fajnie, że mieliście tam kiedyś tyle i tyle punktów, ale tutaj mówią SZÓSTOKLASIŚCI.
El'Magnifico
17-05-2005, 13:49
Życie w wodzie... Czy cuś takiego.
Tak btw. fajnie, że mieliście tam kiedyś tyle i tyle punktów, ale tutaj mówią SZÓSTOKLASIŚCI.
To było "W wodzie"
Za***iście łatwy, i punkty liczą się do mojego gimnazjum
pkt: 39/40
FUCK JĘZYK POLSKI! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Wreszcie dostałem test
Mam 34 pkt.
Jak na mnie to dobrze :)
Na próbnym miałem 28 pkt.
A moja średnia to tylko 3.5 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Test był banalnie łatwy... Na próbnym zdobyłem 29 pkt. (nie napisałem wypracowania), ale teraz liczę na 38/39 pkt.Do Bełchatowa wyniki dojdą za tydzień/1,5 tyg.Ale naprawde...Test był banalny, aż sie zdziwiłem jak otworzyłem tą żółtą kopertę :-).DObra...Nara
Ps. Średnia 5,4 :-)
w sumie 36 morze byc wiele wiary tak ma podobniexD
gratulacje dla wszystkich co maja wiecej niz 30 !!!!!!!!!
w sumie 36 morze byc wiele wiary tak ma podobniexD
Ja nie rozumieć!Polska mowa nie być trudna-.-
Mleczarz
17-05-2005, 17:30
No nareszcie do Warszwy wyniki dotarły.
Dostałem 38 punktów choć liczyłem na najwyżej 37.
zchrzniłem 2 zamknięte ;( a wszystkie otwarte OK :]
Z próbnego miałem 36 (najlepiej za szkoły)
Z tego sprawdzianu moja klasa ma najwyższą średnią 32,58
Tylko takie debile nieziemskie są w naszej klasie np:
-Radek 14pkt (3pkt na próbnym)
-Marzena nie pamiętam (5pkt na próbnym)
Snicckers
17-05-2005, 17:45
Faktycznie wcześnie w tym roku u nas to troche trwało ja miałem 36 (do szkoły mnie przyjeli:P) a jeśli jesteśmy przy nauce każdy sie skarży że zawala oceny przez tibie ja mialem na koniec 6 klasy średnia 3.80 (wiem wiem.. bez komentarza) a teraz jako pełnowartościowy gracz mam srednią 4.16 ^.^
Ja rok temu na próbnym 25 a na tym ostatnim 31 :)
Forumowicz
17-05-2005, 19:04
:evul: YEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evul: :evul: :evul: :evul:
TYPOWY n00b JESTEM!!!!!!!!! :evul: :evul: :evul:
38 PUNKTÓW I SIE NIE CHWALE.
38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!!38 PKT !!!!!!!!!!!!!!!!! :evul: :evul: :cup: :cup: 8o
Ja mam 32 pkt na 40 możliwych :)
I się bardzo cieszę z moich wyników
No ale jaką ja mam średnią 3.2 ledwie ;(
ja mialem 38/40 ale.. u nas w szkole nie bylo lepszego wyniku niz 38 z mojej klasy tylko 2 osobyn 38 ;/ ale z nas glupki za duzo w tibie gramy
PS moja srednia na koniec 4,9
Makilili
17-05-2005, 19:44
Bez przesadnej skromności zdobyłem 40 punktów na 40 możliwych. Pisałem to jakieś 2 lata temu (teraz jestem w II klasie gim. ;) ). Po prostu to był to test na podstawowe wiadomości typu dodawanie, odejmowanie, mnożenie, dzielenie i czytanie, i to wszystko! Wystarczy w klasach 1-3 podstawówki uważać i będzie dobrze. Ze średnią 5,2 ładnie to na świadectwie wygląda :D
Lady Aneczka
17-05-2005, 20:02
Nie popisze się: 35/40 Wtf? ^.^
Mack Abadrak
17-05-2005, 20:52
Hmm, jak byłem w 6 klasie to dostałęm 40 punktów, zawszę będę to pamiętał:P A rok temu z testu gimnazjalisty 100 punktów xD (laureat z histori i z fizyki) ^^
El'Magnifico
17-05-2005, 21:22
Hmm, jak byłem w 6 klasie to dostałęm 40 punktów, zawszę będę to pamiętał:P A rok temu z testu gimnazjalisty 100 punktów xD (laureat z histori i z fizyki) ^^
hmnnnn... nei na temat -.-
@jutro zreportuje wsszystkich wiek 13 + bo to temat do lat 13 -.-
joke
Może nie jest się czym chwalić ale miałem 35 pkt. x)
Chociaż jak na klase to dobrze wypadłem, bo mało było "Czterdziestek" xD
-=Melon=-
17-05-2005, 22:34
Ja mialem 34 xD
Yeee ja mam 36 xD niebede miał kary na kompa YEEE :D
Uhmm... Ja mialem 39... All miałem dobrze tylko w tym wypracowaniu mi odjeli za interpunkcje :D Hehe...Najlepiej z klasy :P
@edit
Jeden koles odemnie z klasy (nie podam nickname :D) mial.....10 pkt!! Niezly jest no nie ?? :D
Radek 666
18-05-2005, 10:29
Mam wyniki, dostałem 37 punktów. Nie jest tak źle, ale byłem na drugim miejscu w klasie. Kumpel dostał 40 punktów! :P
Shanhaevel
18-05-2005, 14:54
Ja mam 40 punktów jako jedyny w szkole (jejeje). :P
Aval'yah
18-05-2005, 16:31
Taki offtop: http://www.oke.krakow.pl/moodle/ (http://www.oke.krakow.pl/moodle/) na tej stronie podobno mialy byc wyniki sprawdzianow. Trzeba jednak podać jakies passy ("Każdy uczeń powinien otrzymać w swojej szkole Kod i Hasło". Pytanie do tych co dostali juz wyniki: czy te hasla dostawaliscie przy pisaniu sprawdzianu czy dopiero gdy podawali wam ile punktów dostaliście? Moja siostra pisała w tym roku test i chciałaby się dowiedzieć jak jej poszło ;)
El'Magnifico
18-05-2005, 16:35
Taki offtop: http://www.oke.krakow.pl/moodle/ (http://www.oke.krakow.pl/moodle/) na tej stronie podobno mialy byc wyniki sprawdzianow. Trzeba jednak podać jakies passy ("Każdy uczeń powinien otrzymać w swojej szkole Kod i Hasło". Pytanie do tych co dostali juz wyniki: czy te hasla dostawaliscie przy pisaniu sprawdzianu czy dopiero gdy podawali wam ile punktów dostaliście? Moja siostra pisała w tym roku test i chciałaby się dowiedzieć jak jej poszło ;)
nie dostałóem żadnych...
Pancerniak
18-05-2005, 16:35
2 lata temu miałem 31 <3 w klasie :D>
spider-bialystok
18-05-2005, 16:41
Heh, gdy ja pisałem ten test 2 lata temu miałem prawą rękę w gipsie ;P. Dostałem 34 punkty. Czemu akurat tyle? Nie dałem już rady napisać listu (ciężko się pisało lewą łapą ;/) i straciłem na tym sporo punktów.
Heh, gdy ja pisałem ten test 2 lata temu miałem prawą rękę w gipsie ;P. Dostałem 34 punkty. Czemu akurat tyle? Nie dałem już rady napisać listu (ciężko się pisało lewą łapą ;/) i straciłem na tym sporo punktów.
Trza bylo pisac jako dysklektyk, pisano by za Ciebie ty bys tylko mowil co, jaka interpunkcja, ortografia itd.
dap-galothij
18-05-2005, 17:06
właśnie się dowiedziałem, że miałem 37 pkt:)
średnia szkoły wynosiła 35 B) Najlepsza w Bytomiu, i jedna z lepszych (może naj, ale to nie jest jeszcze potwierdzone) na Śląsku B)
właśnie się dowiedziałem, że miałem 37 pkt:)
średnia szkoły wynosiła 35 B) Najlepsza w Bytomiu, i jedna z lepszych (może naj, ale to nie jest jeszcze potwierdzone) na Śląsku B)
To naprawde sporo, gdy byłem w szóstej klasie, średnia (klasowa) wynosiła 34(mialem wtedy 35), a szkolna ~30. Z tego co pamietam byl to wynik bardzo dobry w porównaniu z szkolami w naszym regionie.
Kristoffero
18-05-2005, 20:24
Mam to dzieś, miałem 32 jak pisałem... My w gimnazjum mamy choojowe egzaminy roczne na oceny(najwazniejsza w roku)... Po podaniu poprawnych odp. licze na: polak 4, matma 4, hista 5, bio 5, geo 4 albo 5, chemia 5, fiza 5... Niezle jak na mnie :]
El'Magnifico
18-05-2005, 20:40
wystraczyło pójść do lekarza. I byś pisał później. (drugi termin)
Jeden koles odemnie z klasy (nie podam nickname :D) mial.....10 pkt!! Niezly jest no nie ?? :D
Nie przejmuj się, na próbnym, kolejno z 6e, 6, 8 pkt... a najelpszy całe 32, masakra...
@Topic
My mamy dostać wyniki pod koniec maja. Czekam z niecierpliwością.
El'Magnifico
19-05-2005, 14:55
Nie przejmuj się, na próbnym, kolejno z 6e, 6, 8 pkt... a najelpszy całe 32, masakra...
@Topic
My mamy dostać wyniki pod koniec maja. Czekam z niecierpliwością.
to ja was przebije- qmpel dostał 0...
zwiastun ciemnosci
19-05-2005, 15:05
38 :P latwe było :) i to bardzo :P
najgorszy z naszej szkoły uzyskał punktów: 2 (symboliczna ilosc)
JA mialem najlepiej ze szkoly rowno 40 przecierz to w h... proste bylo
to ja was przebije- qmpel dostał 0...
A mój -15(15 na minusie) -.-
nie doszly do mie ;/ licze na 35 pkt
kiedy ja byłem w szóstej klasie.... eee miałem coś 37
Yea, dostalismy w koncu, jako ostatnia szkola w moim miescie :/, mialem.... tadam! 36 pkt, no... moge powiedziec, ze jestem ani niezadowolony ani zadowolony, jest dobrze. W probnych mialem: 29,31,32,33.
daroslaw
20-05-2005, 12:50
Yea, dostalismy w koncu, jako ostatnia szkola w moim miescie :/, mialem.... tadam! 36 pkt, no... moge powiedziec, ze jestem ani niezadowolony ani zadowolony, jest dobrze. W probnych mialem: 29,31,32,33.
congratulations ja miałem tak samo xD
@edit: Ta żegluga była do kitu...
Progmast
20-05-2005, 12:52
@Kamos: Dzieki za info ze juz sa w naszej budzie.
A zaraz lece sie dowiedziec ile mialem bo dzisiaj bylem na jakichs zawodach plywackich.
El'Magnifico
20-05-2005, 14:24
A mój -15(15 na minusie) -.-
a wiesz jak to sie stało? przyszedł i nie chciało mu się pisać. A ja zawsze mówię poważnie.
Musze sie pochwalic ze 2 lata temu (bo wtedy wlasnie pisalem) na owym tescie dostalem 38 pkt. :] BTW: to byl najlepszy wynik w szkole... nikt nie mial powyzej 38, a 38 pkt. mialo okolo 7 osob... :P
Jeden z moich przedmowcow mowil cos o spadaniu... No to moze ja cos powiem... Moze to nie rekord ale na koniec 6. klasy mialem srednia 5.00, a na koniec pierwszej gimnazjalnej mialem 3.69 ...Nie ma to jak lenistwo :P ...Nikt mnie raczej nie pobije... :D Teraz z ocen czastkowych jakie mam (koncze druga klase gim.) powyliczalem sobie oceny i licze na czerwony pasek :D... Musze przyznac ze spada sie latwo ale potem wejsc na ta sama srednia to juz jest problem...
Jednakze najbardziej martwie sie o test do liceum :P... podobno byl bardzo trudny... moze pisal go ktos w tym roku?
Pozdrawiam :)
Ja 39. Najlepsza w klasie 40, a najgorszy w klasie 28:)
Ja na próbnym mialem 37 ptk. Teraz czekam na wynik normalnego ;]
Test był trudny jak dup* mojej babci :P
Miałem 38
6 klasa: 33/40
... spodziewałem się że będzie lepiej ;) ale dobre i to bo mój kolega miał 10 i najmniej z 6 klas ma...
@edit: Ta żegluga była do kitu...
akurat ok. 85% mojej klasy myśalło że to z przyody i pisali od myślników. Ja dostałem z tego 6pkt...
Ja mialem 40.
Najgorzej w klasie to 8 było (no comment)
Piotr G.
21-05-2005, 08:19
Ja dawno mialem sprawdzian kompetencji ;] wyszlo mi 40 jestem kujonem dlatego ze mam srednia 5.5 :D
Musze sie pochwalic ze 2 lata temu (bo wtedy wlasnie pisalem) na owym tescie dostalem 38 pkt. :] BTW: to byl najlepszy wynik w szkole... nikt nie mial powyzej 38, a 38 pkt. mialo okolo 7 osob... :P
Jeden z moich przedmowcow mowil cos o spadaniu... No to moze ja cos powiem... Moze to nie rekord ale na koniec 6. klasy mialem srednia 5.00, a na koniec pierwszej gimnazjalnej mialem 3.69 ...Nie ma to jak lenistwo :P ...Nikt mnie raczej nie pobije... :D Teraz z ocen czastkowych jakie mam (koncze druga klase gim.) powyliczalem sobie oceny i licze na czerwony pasek :D... Musze przyznac ze spada sie latwo ale potem wejsc na ta sama srednia to juz jest problem...
Jednakze najbardziej martwie sie o test do liceum :P... podobno byl bardzo trudny... moze pisal go ktos w tym roku?
Pozdrawiam :)
-Offtopic- z jezyka polskiego byl wrecz BANALNY. Ja nic sie nie uczylem i licze na jakies ~40pkt (zawalilem troche otwarte za 1pkt i moga za list troche odjac - jakbym za list mial max, 44pkt beda ;) Ale jakies 4-5 zawsze odleci).
Z matmy byl trudniejszy,nastawiony glownie na matme-fizyke. Z biologii bylo chyba 1 otwarte zadanie, z chemii same zamkniete (banalnie proste - wszystko na rysunkach bylo), z gegry tez latwe, chociaz 1 podchwytliwe. Z matmy latwe, za to z fizyki trudne wg mnie ;) Zrobilem glupie bledy i licze na jakies 35-39pkt z tego :P
Kiki2005
21-05-2005, 09:16
Ja rok temu mialem 31 ;(
No ja miałem z probnego 28,a teraz mam 36 pkt. :p
Evil Ligon
22-05-2005, 11:41
Ja miałem 37 i się ciesze Gz dla mnie ^^
Shein Silvershadow
22-05-2005, 12:58
U mnie średnia klasy: 29.54
Najgorszy wynik: 14
Najlepszy wynik: 40
Mój wynik: 40, hihi:P
El'Magnifico
22-05-2005, 14:34
U mnie średnia klasy: 29.54
Najgorszy wynik: 14
Najlepszy wynik: 40
Mój wynik: 40, hihi:P
k00jon :D
Feldmarszałek Duda
22-05-2005, 18:16
Ja mialem w tamtym roku 40 pkt, co nie było takie trudne, bo to test dla debili :]
Shanhaevel
22-05-2005, 19:08
@up
No, to chyba dziwne, że dali ci go rozwiązać? (Nie mogłem się powstrzymać)
Na podworku mamy takiego "mozga". Nie zdal w czwartej i piatek klasie. A teraz w klasie szostej ma srednia 2.xx.
A z egzaminu ma 37pkt.
Tak wiec wynika z tego, ze test byl banalnie prosty. Dlatego nie macie czym tu sie chwalic -.^
Ignatius
22-05-2005, 21:37
ja mialem 40 ;]
a teraz czekam na wyniki gimnazjalnego :P
Shein Silvershadow
23-05-2005, 15:46
k00jon :D
A wcale, że nie;]
Phew...Tak jak myślałem :) 38 punktów...
It was banalne....
Hahaha! Moje klasa jest mastah! Średnia 32,16! -.-'
Ja miałem w zeszłym roku 37pkt. Mieliśmy geniusza w klasie który napisał na 9 pkt (no comments).
ja gdy pisalem rok temu (2004) mialem 36 a taki jeden debil mial (serio) 7
El'Magnifico
23-05-2005, 21:37
****a mówie, przebijam. koleś u mnie miał 0 (przyszedł i nic nie napisał 8o )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.