Pokaż pełną wersje : orc warlord
Witam.Mam pytanie od jakich skili i lvla palek moze probowac solowac orka warlorda+walka z hmmow
Tomek Damcirade
16-05-2005, 18:07
dokladnie nie wiem ale bez blokera moze byc ciezko jeszcze trzeba do takiego gada dosc
Level 73, skile 91/76 i lurnietego w fortecy worlorda i tak zalatwia sie z tarcza, ful defensem i sd. :p Jak nie trzeba to palek na niego nie poluje. Chociazby z tego powodu ze wystepuje raczej tylko w waskich korytazach.
@up: rotfl wiem ale mi chodzi tylko o probe z kusza
Kumagoro
16-05-2005, 19:20
Warlord to beznadzieja, leje za ~200 a loota żadnego -.- No i niewidzialność i te shurikeny też są okropne. Solować - niby możesz ale zejdzie ci CHOLERNIE dużo UHów (a loota żadnego -.-)
Z kusza ?! Krucho nie znam sie za dobrze na pallku (ale sie wypowiem) ale tak sobei wobrazam te solo :P to wyglada tak : uciekasz przed warloredem , astepnei wpupiasz sie na zerki + leader = masz kape i wyjscia z sytuacji sa 2 , cieszkie runki w ruch or fast teleport to temple ;)
Ja tam palkom solo warlordów nie polecam , chyba ze wyczyscisz wczesniejszy resp , tzw leadery i berserkery , bo nie radze jak by cie zablkowaly w drodze ucieczki. 1 do bloknięcia to nie dużo , ale juz dwa umią przywalic (wiem bo na lagu mnie na 60lv zarąbały ze skillami 80+) :P więc nie polecam palkom na jakis 30lv próbowac chyba ze im życia nie żal ;]
ja palkiem na 63 ze skillami 80+ lalem warlorda solo w bramce lvlowej uzywajac tylko kuszy :) no i troche uhow zeszlo :) ale nie czulem sie za bardzo zagrozony :)
ja palkiem na 63 ze skillami 80+ lalem warlorda solo w bramce lvlowej uzywajac tylko kuszy :) no i troche uhow zeszlo :) ale nie czulem sie za bardzo zagrozony :)
Tak tez mozna, ale z tarcza i full defensem uzywajac sd byloby to bardziej ekonomiczne :)
Skill z 90+ i lvl powyzej 80 (polecam 100+)
1uh (max 2) gdy bijesz bez hmm (oczywiscie nawiewajac po korytazu)
0-1uh z hmmami
Jak ktos wie jak uciekac to spokojnie da rade.
co do loot to czasem nawet sie oplaca zwlaszcza ze dropuja Crusider helmy (5k udjinow? )
Storm Silverhand
18-05-2005, 15:14
Tylko ze jak taki biedny palek na trafiac w Warlorda jak myknie niewidke?
Zły pomysł z solowaniem...
po 1 wcale tak duzo nie znikaja (oczywiscie sa wyjątki ale zadko) co jakis czas na 2-5 sekund. Po 2 wlasnie po to sa hmmy jak ktos ma chociaz troche pvp to moze hmmem uczynic warlorda spowrotem widzialnym....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.