zaloguj się

Pokaż pełną wersje : www.basketplayer.webpark.pl

Xanatos
07-03-2004, 13:22
skoro mogę, to reklamuję moją nową stronkę....
tym razem nie o tibii, ale o koszu...

www.basketplayer.webpark.pl (http://www.basketplayer.webpark.pl)

Czkowron
07-03-2004, 17:44
Sorry , może będzie to troche offtopicowe , ale co mi tam ;]

Ta twoja stronka o tibii , to nawet nawet , ale musisz jeszce jednak nad nią troche popracować (jezuuuuu.......paskudne tło ;] ) . Ale tak to na razie daje 7+/10 ;)

Enjoy ;]

Ulrek
07-03-2004, 18:00
To ja zareklamuje swoją stronę:

http://www.zalessoft.zgora.pl/robert

tylko czasem może się długo ładować, bo ściągam różne MMORPGi

EDIT:

@Down

Może się kojarzyć

i o to chodziło :D

Hinol
07-03-2004, 18:16
Xanatosie nawet fajna stronka. Minus to, że niewyraźnie napisane działy. Myślałem, że jest tam napisane KOŁO, a chodziło o FOTO. HAHAHA. Najlepiej popraw to.
Ulrek nie za dużo mogę się wypowiedzieć o Twójej stronce, bo nie grałem w tą grę. Znalazłem fajnu text w dziale o grze-potwory. Ten jednak między nogami ma Chaingun'a, którym strzela celniej niż Heavy Weapon Dude.
Hehehehehe... może się kojarzyć. :P :D

sesaj
08-03-2004, 14:10
No no, widze ze nie jestem sam. Fajnie ze tesh interesujesz sie koszem :D
A wracajac do topica to fajna stronka. Dodaj "pare" rzeczy o NBA o naszej rodzinnej lidze itd. Ciekawe jestem jak opisesz zwody:PNo ale powodzenia :D
Zazdroszcze Wam ze na jednym osieldu macie tyle boisk :( U mnie w Olsztynie na jedno osiedle przypada z jedno, gora dwa boiska :(

Xanatos
08-03-2004, 16:52
hehe
wypisałęm może z 1/5 boisk na osiedlu albo i może jeszcze mniej :]
jest ich na prawdę dużo...

a propo tych boisk to możesz je opisać według wzoru na stronie i przeslać np na gg :]

tam jest napisane foto :P

Dejvo
08-03-2004, 17:33
... argh... JEŻELI TĄ STRONE MOŻNA W OGÓLE NAZWAĆ INETRNETOWĄ... gratuluje totalnego braku talentu... i mistzrostwa a tandecie... już najgorsze bloki są lepsze... treści za bardzo nie przeglądałem... ale... poducz się troche młody towarzyszu

sesaj
09-03-2004, 08:06
Przesadziles Dejvo...

Xanatos
09-03-2004, 08:13
@Dejvo
ehh... nie przeglądasz treści, bo może jesteś za głupi aby coś z tego zrozumieć :]

chcę Cię poinformować, że strona nie jest zrobiona po to, abyś mógł na nią wejść i i sie podniecić, bo jest taka ładna...

jest zrobiona dla osób, które tak jak ja kochają koszykówkę i będą chcieli zobaczyć kilka fotek itd.

w każdym razie współczuję Ci i do usłyszenia kiedy indziej

rampah
12-03-2004, 23:20
Dajevo wcale nie przesadzil i ma racje :)

Ale z drugiej strony; na bledach sie uczymy, mam nadzieje ze nastepna strona autora tego tematu, bedzie o niebo lepsza...

BTW: nigdy juz nie zaloze konta na interii :P

pozdro!