PDA

Pokaż pełną wersje : Kilka ważnych rzeczy...

MayGyver
16-05-2005, 23:31
CipSoft przypomina o dziale głosowań, stronach fanowskich. Zachęca do organizowania zjazdów tibijczyków i przypomina o środkach ostrożności odnośnie hakowania kont.
Pamiętajcie: żaden członek CipSoft nigdy nie będzie chciał od was nr konta ani hasła.

DDoS
16-05-2005, 23:41
Ciekawe co ich nakłoniło do powtórnego gadania na tematy znane wielu już.

Off topic: I am in shock Evul Bannator made a news and post :P.

MayGyver
16-05-2005, 23:43
nie lubie gadac, banuje w ciszy

Plastex
16-05-2005, 23:44
Zachęca do organizowania zjazdów tibijczyków.
Ktoś przygotuje zjazd, a GMy przyjadą, zabawią się i "podrapią po tyłkach"(ostatnio często używany zwrot do gmów).

Gunir
17-05-2005, 06:56
CipSoft napisal tego newsa, bo ostatnio baaardzo zrzeszyła się grupa nowych tibijczyków, oni tego nie wiedzą...

kszychu13
17-05-2005, 07:28
CipSoft napisal tego posta, bo ostatnio baaardzo zrzeszyła się grupa nowych tibijczyków, oni tego nie wiedzą...

dokladnie ,wyjeles mi to z ust:)

Shinjix
17-05-2005, 09:15
CipSoft napisal tego posta, bo ostatnio baaardzo zrzeszyła się grupa nowych tibijczyków, oni tego nie wiedzą...
Pozatym ciagle sa newbie, "PATRIOCI ;)" i durnie**, ktorzy na hasla "jestem polskim gmem, daj mi numer i acc, bo cie zbanuje" albo "dasz to dostaniesz free pacc" reaguja: "oh jes maj mastah oto one: xxxxxxx zzzzzzz" lub jak widza "12:14 Wienia: wchodzcie na w.ww.frepacchack.abc.pl dostaniesz za darma pacca i demon set!!!!" od razu kopiuja link i to jak najszybciej, bo "ktos bedzie szybszy i dostanie, a ja nie"

*PATRIOCI ;) - osoby za ch... chiny nie znajace angielskiego...

**durnie - osoby niewtajemniczone, nie czytajace regulaminu, bo im sie nie chce...

Lady Aneczka
17-05-2005, 13:09
Ja jakiś czas temu dostałam list do dp, w którym było napisane, że wygrałam darmowego pacca, ale musze wysłać na e-maila Gm-stera moje passy, co uznałam za całkowity żart z czyjejś strony...

Lord_Nerevar
17-05-2005, 13:34
Nie żart tylko lamerska próba zhackowania :P a cip soft nie ma już chyba jakich newsów pisać zaraz będą przypominać o wzięciu uhów na demona.

Turanatan Samaredo
17-05-2005, 13:44
Cipy nie maio co robic :D :D Ziazdy Tibiczykuw faina sprawa ale co w B-stoku by nie zroili ziazdu nie ?? a nie ce mi sie gdzie indziej jezdzic:x:

Rybzor
17-05-2005, 14:06
Przeciez gra w tibie nie polega na siedzeniu przed kompem 20H na dobe tylko mozna robic jeszcze wiele zeczy zwiazanych z tibia :)

Silipi
17-05-2005, 14:22
Takie zjazdy... no może i fajna sprawa ale to wypali tylko jeśli będzie kilka w głównych miastach (mówie o polsce) tak aby każdy miał mniej więcej blisko... z drugiej strony bez sensu jeśli spotykają sie osoby z innych serwerów... no ale pogadać przy browarku zawsze można

Re:Lord_Nerevar
Nie żart tylko lamerska próba zhackowania

Ja troche inaczej pojmuje hacking... dla mnie wyżej wymieniony przykłąd to tylko marne marzenia lamera który liczy na to że ktoś sie nie zna i wyśle

Kebes
17-05-2005, 15:01
marne marzenia lamera który liczy na to że ktoś sie nie zna i wyśle

Nie lekceważ lamerów ;) Mój kumpel z RL już dwa razy dał się nabrać na free PACC...

Marjusz
17-05-2005, 16:36
Troche zbocze z tematu ;) czy ktos moze mi powiedziec cos wiecej o test servie? Troche zdziwilem sie ze na tibia.pl nie ma jeszcze posta o tym.
www.tibianews.net

Taliboy
17-05-2005, 18:33
hmm

Widocznie cipkom sie nudzi... skolei te stronki mnie juz wnerwiają....
Zawsze na nie wchodze i podaje pasy typu 123456/fakajsiehakerze XD

@up
Co do screena....
1. Nie ten temat... załóz gdzies gdzie ten temat pasuje.
2. To se wejdz na tibie zaznacz test server login i spróbuj się zalogowac
3. Swoją drogą nice fake :d
Test server jest odpalany przy okazji wypuszczczania nowej wersji Tibi więc zlooozój maaaaan

slimaczek
17-05-2005, 18:34
@upup
Nie nikt nie wie. Screen z tibianews ktory jest dzisiaj to jest tylko fake, przedstawiający atak podczas testservu na krola tibianiusa..

Specter
17-05-2005, 20:30
@upup
niezle, moge sie przylaczyc? :P

Mateuss
17-05-2005, 22:17
@re 3 up :P

"Since summer is close" ciekawe co to znaczy ?? :> co cfaniaki :P

"Od lata jest zamkniety" :P to dla niewtajemniczonych w j.angielski =) wiec co wy mi tu wyjezdzacie ze to fake ...

Taliboy
18-05-2005, 06:55
:/
cos im sie popierniczyło... bo ostatni test server byl na poczontku grudnia... przy okazji wypuszczenia siedem.czwórki :D

-=DanieL=-
18-05-2005, 16:59
Niejest chyba źle... sporo nowych osób w tym newbie którzy niemają pojecia prawie o niczym i próbują sobie dopomóc wchodząc na strony typu www.WejdźMaszHacka.abc.pl warto ciągle przypominać że te przygłupy hackujące innym konta żyją ;]
.....

Cipy nie maio co robic :D :D Ziazdy Tibiczykuw faina sprawa ale co w B-stoku by nie zroili ziazdu nie ?? a nie ce mi sie gdzie indziej jezdzic:x:
A tak nawiasem .... boooooożeeeeee a ja myślałem że robie największe błędy ort. na tym forum ;p Chłopie pora kupić słownik ;p xD

Polny Lowca
19-05-2005, 06:52
@up:
Łee niedziała ;) a tak chciałem MPA ;)
PS:ja zawsze daje passy na swoje lamerskie konto z jednym 2 lvl :)

Jasin_Alkaida
21-05-2005, 04:55
Nie lekceważ lamerów ;) Mój kumpel z RL już dwa razy dał się nabrać na free PACC...

to tylko dowodzi że masz kolegów debili :baby:
loL
HAHAHAhahahahahaahHAHAHAHA!!! :evul:

Pyto
21-05-2005, 10:49
Blad interpunkcyjny w newsie. Wedlug zasad powinno sie stawiac kropki gdy skrot jest niezakonczony ostatnia litera(czyli w tym przypadku numeru).

Moze sie czepiam, ale imho to bledow w newsach nie powinno byc ;)

Pozdr

Master Kejzi
21-05-2005, 16:44
Ja bym sie chętnie wybrał na taki zjazd wziołbym jakaś siekiere do plecaka i jak bym widział jakiegoś daleko oddalonego odd innych tibijczyka to bym wyciągnoł siekiere :wiking: i taki tekst : Passy albo śmierć :D

fylyp
21-05-2005, 22:42
Blad interpunkcyjny w newsie. Wedlug zasad powinno sie stawiac kropki gdy skrot jest niezakonczony ostatnia litera(czyli w tym przypadku numeru).

Moze sie czepiam, ale imho to bledow w newsach nie powinno byc ;)

Pozdr

Po "nr" nie ma kropki, panie polonisto od siedmiu.... ;]
niestawiasz krpoki, bo r to ostatnia litera, przypadek się nie liczy, patrzysz na mianownik :P

Qkobra-Rubera
22-05-2005, 16:43
ale ja mam wojne z całą danubią o***ałem 10% danubi i jak mam sie spotkac tam z typami jak oni mnie tam zabiją lol

szymucha
22-05-2005, 20:47
pytanie:

Gdzie ten zjazd tibijczykow????

Manhunt
24-05-2005, 11:29
Mam pytanie do moderatorow calej tibi.pl czy moglibyscie sie dowiedziec kiedy beda new serwy?? np. list do CIPSOFTU.. ( z góry thx) ;)

Evil Maul
24-05-2005, 11:59
Fajnie by bylo zobaczyc takiego cachero na rl !!!! 8o Albo bubble !!! 8o Najlepiej jak by bylo takie spotkanie w Reegensburgu tam gdzie jest siedziba Cipsoft !!! 8o

Qkobra-Rubera
24-05-2005, 14:43
lol wlasnie kidy i gdzie to jest

MKM
25-05-2005, 13:29
Taki zjazd mugłby być fajny, tylko musiał by to ktoś zorganizować i wydać kase żeby niebyło lipy :). Tyle że większość tej kasy niema albo zabardzo ją liczy co wszyscy wiedzą :/. Ale jak będzie coś takiego to jade ! :)

gancii
26-05-2005, 10:11
Na to oszukują 2 grupy :
1) Cwaniacy co świetnie to zaplanują i wykonają.
2) ( to zwykle :D ) Nooby co nie potrafią nawet 1 słowa po angielsku i na dodatek nie proszą o account tylko jakąś stronke dają :]
--------------------------------------------------------------------------
Name: Gancii of Danubia
Voc:Master Sorcerer
Level:25
Magic Level:34 B)
best hit exori vis : 83
Hail Born killers

Lord-Saimon
26-05-2005, 23:02
no wlasnie cip.. niewie juz o czym pisac a te zjazdy to ciekawe gdzie i kiedy a jak to gm organizuje to do tokio mi sie nieche zabardzo jechac :P fajna uwaga z tymi uhami na demona.... :D do mnie tez przychodzi duzo listow do dp wygrales pacc itp ale tylko nooby sie na takie gowna nabieraja..

MiodUs
28-05-2005, 14:42
No niestety ja dalem sie dzis shackowac :(
Odhackowalem konto ale bylem oczyszczonyz rzeczy.
Podali mi link na ktory mialem wejsc, podrobili tibia.com oto link - http://tibia.xt.pl sprawdzcie ja :(
I jesli jakis GM/gracz/list/MSG bendzie prosil o podanie passow na e-maila albo na jakiejs stronie nie dajcie sie nabrac!

diabolo pomidoro
31-05-2005, 19:22
dokladnie ,wyjeles mi to z ust:)

mi tez :) ;)

Tibijski sorc
22-06-2005, 13:22
hmm ciekawe czy nowe RPG pokona Tibie , na poczatku na pewno nie , ale potem .... :) moj email to [email protected] zglaszajcie sie na www.wszystko.int.pl .. jesli jestescie ciekawi wiecej ..

Baltazarr
24-06-2005, 16:18
Moim zdaniem pokona