zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Solo gs w wykonaniu 42 elite

Plati
17-05-2005, 10:18
Co tu gadac bylo slabo ale obejzyjcie filmik :]

tu macie link

http://rapidshare.de/files/1811261/solo_gs.rec.html

Morin -Pro... zabicia tyle ze ja na 25 levelu knightem skille 67/67 + axe ring ( uzywajac d-lancy) zabilem -.- i 10 uhow zlazlo

Jakos mi sie nie wydaje chbya ze mnies blokera.Prawie kazdy hit wchodzil ponad 150dmg wiec jak ty mogles uzyc 10 uhow jescze na takich skilach moim zdaniem niemozliwe

Guard Termit
17-05-2005, 16:06
:) tesh mam zamiar zsolowac gsa

Wiki
17-05-2005, 20:26
Gz szkoda tylko uh ale spox. Mogłes mówić ze dajesz ten filmik na forum. Hail No Morci xDDDDDDDDd

Morin
17-05-2005, 21:58
Pro... zabicia tyle ze ja na 25 levelu knightem skille 67/67 + axe ring ( uzywajac d-lancy) zabilem -.- i 10 uhow zlazlo B)

Asenion
17-05-2005, 22:10
Filmik niezły ale niektórzy już wcześniej solują GS'y

Wild Staler
18-05-2005, 08:40
08:23 Votil: gs jest cienki
muahahahahahahahahah 21 uh !!!!!! na solo z Gs !!!!!!!! hahaahahahahahhahahahahahahahhahaha dzial dla nOObów jest gdzie indziej !!!!! Buhaahahahahahahahahahahahahahaha wes mi nie pokazuj na forum takich pierdół!!!!!
Taki żeś mądry, tak? -.-
To nagraj mi filmik jak solujesz gs'a na podobnym lv i knajtem tracąc 2x mniej uhów -.-
@Topic
Gratz zsolowania, mi to by też tyle zeszło ;)

Wiki
18-05-2005, 10:48
08:23 Votil: gs jest cienki
muahahahahahahahahah 21 uh !!!!!! na solo z Gs !!!!!!!! hahaahahahahahhahahahahahahahhahaha dzial dla nOObów jest gdzie indziej !!!!! Buhaahahahahahahahahahahahahahaha wes mi nie pokazuj na forum takich pierdół!!!!!
Ten Evil Maul ma 59 knajta nie byl na orc fortes na zadnym qescie takze nie byl na bk i tez nie solowal gs xDDDD wiec pitka z ciebie Evil czyli jak coś Nisogaf wiec nie mów ze on jest noob bo jeszcze takiego nooba jak ty to nie widzialem Moze powiedz wszystkim jak mówiles ze Nemtor to twój kolega a jak byłeś hundet to mu bohy dales. I pokaz jakis lepszy filmik ktory ty zrobisz
A po drugie edytuj posty nie piszesz 2 posty obok siebie.
Ps. Brak mi słów na tego Evil Maula

DuLiB
18-05-2005, 12:15
@Evil Maul
Skoro jestes taki pr0, to pokaz co potrafisz ;]

Marshal
18-05-2005, 13:47
Taki żeś mądry, tak? -.-
To nagraj mi filmik jak solujesz gs'a na podobnym lv i knajtem tracąc 2x mniej uhów -.-
Jak on ma ci to pokazać ? Na rooku nie na GSów xD zresztą on pewnie jest na etapie Rapier Questa :>
Ale jak widać solowanie GS'a Knightem rzadko bywa opłacalne :>

patrikoz
18-05-2005, 15:36
Jak on ma ci to pokazać ? Na rooku nie na GSów xD zresztą on pewnie jest na etapie Rapier Questa :>
Ale jak widać solowanie GS'a Knightem rzadko bywa opłacalne :>

Rapier Questa? Nie martw, sie troszke pograsz i tez bedziesz :)
GS'a Knajtem moze tak, ale kazda inna profesja super xD

Plati
18-05-2005, 15:43
Nisogaf ty noobie jescze raz cos takeigo to se n aldoze nie pograsz rozumiesz? :evul:

Evil Maul
18-05-2005, 15:54
Ten Evil Maul ma 59 knajta nie byl na orc fortes na zadnym qescie takze nie byl na bk i tez nie solowal gs xDDDD wiec pitka z ciebie Evil czyli jak coś Nisogaf wiec nie mów ze on jest noob bo jeszcze takiego nooba jak ty to nie widzialem Moze powiedz wszystkim jak mówiles ze Nemtor to twój kolega a jak byłeś hundet to mu bohy dales. I pokaz jakis lepszy filmik ktory ty zrobisz
A po drugie edytuj posty nie piszesz 2 posty obok siebie.
Ps. Brak mi słów na tego Evil Maula
Po pierwsze Nemtor to niem oj kolega tylko znajomy , po drugie na of sam nie pojde bo to logiczne ze moge pasc, po trzecie solo z bk to troche jest nie oplacalne wiec szukam ekipy , po czwarte w zyciu nie widzialem takiego nOOba który by przez rok grania mial 28 lv pozniej 23 lv ( druga postac ) i teraz nie gra przez haka który uwaza ze ja go haknolem skoro nawet nie mialem pasow !!!! LoL :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Wiki
18-05-2005, 16:00
Po pierwsze Nemtor to niem oj kolega tylko znajomy , po drugie na of sam nie pojde bo to logiczne ze moge pasc, po trzecie solo z bk to troche jest nie oplacalne wiec szukam ekipy , po czwarte w zyciu nie widzialem takiego nOOba który by przez rok grania mial 28 lv pozniej 23 lv ( druga postac ) i teraz nie gra przez haka który uwaza ze ja go haknolem skoro nawet nie mialem pasow !!!! LoL :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Tylko ze ja nie gram jak maniac tylko wolalem mlv robic i nie mow ze jestem nOObem bo za takie co

Wiki
18-05-2005, 16:06
Tylko ze ja nie gram jak maniac tylko wolalem mlv robic i nie mow ze jestem nOObem bo za takie cos w ryja mozesz dostac jak chcesz..... A co do hackniecia mnie to biedAKI JESTESCIE SLAMSY BEZ HACKOWANIA NIE MIAŁBYS TAKIEGO EQ mam grac moze 23 red sklem dla mnie byles jestes i bedziesz nOObem muhuaha szukasz ekipy przez 3 tyg a moi koledzy chcieli cie wziasc ale ty sie bałeś ze cie zabija huhu fuck srry za 2 posty cos zle nacisnełem

Evil Maul
18-05-2005, 17:02
Tylko ze ja nie gram jak maniac tylko wolalem mlv robic i nie mow ze jestem nOObem bo za takie cos w ryja mozesz dostac jak chcesz..... A co do hackniecia mnie to biedAKI JESTESCIE SLAMSY BEZ HACKOWANIA NIE MIAŁBYS TAKIEGO EQ mam grac moze 23 red sklem dla mnie byles jestes i bedziesz nOObem muhuaha szukasz ekipy przez 3 tyg a moi koledzy chcieli cie wziasc ale ty sie bałeś ze cie zabija huhu fuck srry za 2 posty cos zle nacisnełem
A jakie ty masz eq ??? he?????(miales p-seta reszta to twojego brata z rl ) ,,Twoj koledzy nie maja levelu 50 zeby isc na bk quest "

Lanatan
18-05-2005, 17:08
Eee o co wam chodzi chciał sie pochwalić ze (może swojego 1) gsa soluje i tyle a wy odrazu na niego najeżdżacie.... Typowe dla połowy ludzi z tego forum -.- ty co gadales ze gs jest lajtowy to idz se na dragon lorda, rozwal go solo i daj link do filma. P.S niema co sie przejmowac takimi prześmiewcami

Wiki
18-05-2005, 17:26
A jakie ty masz eq ??? he?????(miales p-seta reszta to twojego brata z rl ) ,,Twoj koledzy nie maja levelu 50 zeby isc na bk quest "
Tarrash Kapsztoniec Last Dreamer Nagoric Maly Wizak oni moze nie maja 50 lvl ??? i tak jestes dla mnie ****a ktora hackla kolega z rl szczyt hamstwa

Evil Maul
18-05-2005, 17:50
Tarrash Kapsztoniec Last Dreamer Nagoric Maly Wizak oni moze nie maja 50 lvl ??? i tak jestes dla mnie ****a ktora hackla kolega z rl szczyt hamstwa
jakos nigdy
nie slyszalem zebys mi mowil ze Last Dreamer szedł na BK quest . A tak wogle to sry dla platka ( poniosło mnie ze napisales w filmie o mnie ). Pokazywalem ci moja postac jakos nic nie znalazles wiec nie gadaj ze ja ci haknolem postac X( X( X( X( X( X(

Wiki
18-05-2005, 17:59
Juz nie kłócmy sie na forum rozejm ale czkeam teraz na twoj film Nis

Kusalagupaku
18-05-2005, 22:15
Spoko filmik. Ja juz raz próbowalem solnoć gsa, niestety sie nie udało :p . A wiki i evil maul takie sprawy powinniscie załatwic przez gg albo cos, a nie zamulacie na forum....

Plati
19-05-2005, 16:42
ech... ale z was lolki kluca sie o byle gowna pozdro dla mamy :p

Wiki
19-05-2005, 17:57
fajnie masz ziooom Evil mówi ze jestes nOObem a ty nic mu nie mówisz myślisz ze błyszczysz wątpie